Mikoski Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu (edytowane) 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć O tlenku węgla w perspektywie Pogacara nic nie słyszałem. Z tego co ja wiem jest kolarzem bardzo lubianym w peletonie przez kolegów i konkurentów za sportową i bardzo ludzką postawę. Tyle wiem. Pozdro Cześć Jestem zdziwiony że nie wiesz więc z moją podpowiedzią możesz zgłębić temat dopingu tlenkiem węgla. Żeby nie było trzymam za Tadeja. Pozdro Edytowane 49 minut temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu 31 minut temu, bubol.T napisał: Też się nie znam, to się wypowiem. Sercem jestem za Hiszpanią, Podoba mi sie gra Argentyny, rozum podpowiada Francję, więc wygra Anglia. W trakcie finału ostatniego Euro byłem na wakacjach i miałem przyjemność go oglądać w strefie kibiców Hiszpanii. Przynajmniej przez chwilę poczuć emocje po zwycięstwie. Nam może braknąć życia, żeby tego doświadczyć z naszą kadrą, chyba, że siatkarską, to już mamy za sobą. Tak zostałem kibicem Hiszpanii 😄 W przyszłym roku MŚ w siatkówce w PL, można przeżywać emocje na żywo oczywiście jak się kupi bilety, co nie jest łatwe. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 16 minut temu Udostępnij Napisano 16 minut temu 22 minuty temu, brachol napisał: W przyszłym roku MŚ w siatkówce w PL, można przeżywać emocje na żywo oczywiście jak się kupi bilety, co nie jest łatwe. pozdro To już wielokrotnie przeżywałem także na żywo. Akurat Spodek często bywa areną zmagań siatkarzy i jest to fenomenalne przeżycie. Byłem też pod Spodkiem podczas finału mistrzostw świata. Tylu ludzi w centrum Katowic nie widziałem nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi