Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Mitek napisał: . Moim zdaniem wynik jest uczciwy w tych założeniach Jeśli był var i nieuznana bramka dla jednej drużyny a na koniec podobna sytuacja bez var... co szkodziło żeby to sprawdzić i wtedy rozstrzygnąć czy był gol czy nie. Przepchnieci na siłę bo są medialni a kasa misiu musi się zgadzać taka ta uczciwość łysego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Pewnie w każdym meczu możnaby na siłę znaleźć choć jedną kontrowersyjną sytuację. Cały ten turniej to jedna wielka kontrowersja😆 Ale co grajki temu winni ? Oni są od grania. Nawet jeśli od zaplecza szychy robią interesy to jebać to, nic nie poradzimy. Jest co oglądać, dobry turniej 💪 To chyba drugi mecz Argentyny który oglądałem(dziś tylko 2 połowę) . Ciekawe jak będzie wyglądać Argentyna w pojedynku z bardziej otwartym na grę zespołem. Bo z Egiptem te kontry były zabójcze i Argentyna się rozlatywała w obronie. Messi też wiadomo, że raczej się nie wróci do obrony🙂 Mój Starszy wkurwiony😆 - "znów Argentyna na słabsze zespoły trafia aż do finału" Pozdro Edytowane 3 godziny temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Było mi obojętne czy argentyna czy Egipt ale faworyzacja była wiadomo dla kogo,bukmacherzy zawsze zarobią ale wielu wielkich mogło stracić 💰 Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Mikoski napisał: Jeśli był var i nieuznana bramka dla jednej drużyny a na koniec podobna sytuacja bez var... co szkodziło żeby to sprawdzić i wtedy rozstrzygnąć czy był gol czy nie. Co do zasady pełna zgoda. Stworzono tylu przepisów że łatwo nimi manipulować zresztą w życiu codziennym jest dokładnie to samo. Końcówki nie oglądałem ale przed chwilą obejrzałem powtórkę ( wrzuciłbym ale podobno Trump zablokował u Was z kraju belgijskiego kanał sportowy 😤😜) …i tam faulu nie było w końcówce dlatego VAR nie reagował . Słuszna decyzja odziwo 🤔 druga przy całym tym ….którego również nie trawię bo zabiło piłkę jako sport kontaktowy choć już dziś o mega ograniczonym kontakcie a te wszystkie cm/mm spalone czy piłki dotykające włosy to już qwa kpina . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz potomkowie Pabla Escobara grają z bankowcami. Jestem w tym meczu za Ameryką Pd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Paweł, Mitek dobrze napisał - chcemy w 100% sprawiedliwości na boisku ale czy to jest realne? No sam pomyśl. Zawsze ktoś będzie miał jakieś "ale". Dlatego te milimetry . A nawet jeśli będziemy to rozpatrywać jeszcze bardziej szczegółowo to wynik musi być i tak zero-jedynkowy . Więc im bardziej brniemy to i tak ktoś się będzie o ten milimetr kłócił - ba nawet nie ktoś a wszyscy 😆 To jest błędne koło. Pozdro Następny meczyk leci. Ciekawe czy jak zwykle w końcówce coś się ruszy😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Mikoski napisał: Ja z Pudzianem 🤔 na moich kulasach ledwo chodzę nawet do klatki bym nie wlazł 😁 Dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Tak jak Paweł pisze, nie bylo faulu, wiec Var nie zareagował. Było mi obojętne kto wygra. Ale mecz był taki, że mało się nie polałem w gacie, bo szkoda bylo od telewizora odchodzić 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Takie rozkminy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi