Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Mitek napisał: . Moim zdaniem wynik jest uczciwy w tych założeniach Jeśli był var i nieuznana bramka dla jednej drużyny a na koniec podobna sytuacja bez var... co szkodziło żeby to sprawdzić i wtedy rozstrzygnąć czy był gol czy nie. Przepchnieci na siłę bo są medialni a kasa misiu musi się zgadzać taka ta uczciwość łysego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Pewnie w każdym meczu możnaby na siłę znaleźć choć jedną kontrowersyjną sytuację. Cały ten turniej to jedna wielka kontrowersja😆 Ale co grajki temu winni ? Oni są od grania. Nawet jeśli od zaplecza szychy robią interesy to jebać to, nic nie poradzimy. Jest co oglądać, dobry turniej 💪 To chyba drugi mecz Argentyny który oglądałem(dziś tylko 2 połowę) . Ciekawe jak będzie wyglądać Argentyna w pojedynku z bardziej otwartym na grę zespołem. Bo z Egiptem te kontry były zabójcze i Argentyna się rozlatywała w obronie. Messi też wiadomo, że raczej się nie wróci do obrony🙂 Mój Starszy wkurwiony😆 - "znów Argentyna na słabsze zespoły trafia aż do finału" Pozdro Edytowane 56 minut temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu (edytowane) Było mi obojętne czy argentyna czy Egipt ale faworyzacja była wiadomo dla kogo,bukmacherzy zawsze zarobią ale wielu wielkich mogło stracić 💰 Edytowane 46 minut temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu 39 minut temu, Mikoski napisał: Jeśli był var i nieuznana bramka dla jednej drużyny a na koniec podobna sytuacja bez var... co szkodziło żeby to sprawdzić i wtedy rozstrzygnąć czy był gol czy nie. Co do zasady pełna zgoda. Stworzono tylu przepisów że łatwo nimi manipulować zresztą w życiu codziennym jest dokładnie to samo. Końcówki nie oglądałem ale przed chwilą obejrzałem powtórkę ( wrzuciłbym ale podobno Trump zablokował u Was z kraju belgijskiego kanał sportowy 😤😜) …i tam faulu nie było w końcówce dlatego VAR nie reagował . Słuszna decyzja odziwo 🤔 druga przy całym tym ….którego również nie trawię bo zabiło piłkę jako sport kontaktowy choć już dziś o mega ograniczonym kontakcie a te wszystkie cm/mm spalone czy piłki dotykające włosy to już qwa kpina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu Teraz potomkowie Pabla Escobara grają z bankowcami. Jestem w tym meczu za Ameryką Pd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi