AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Bruner79 napisał: Pilates z obciążeniem;) połączone treningi obwodowe całego ciała albo ma daną partię ale z ciężarem. Dla mnie trening ma trwać max 25min. Zawsze tak robiłem, ale wywalałem kortyzol fest i zalewałem się wodą jak gruby otuc. Teraz zauważyłem że zamiast biegania spacer, joga, mniej żelastwa ale ćwiczenie ogólnie wolniejsze i lepiej wyglądam niż jak dźwigałem niewiadomo ile 😉 No ciekawe ciekawe. Ja ze 20 minut to się czasami rozgrzewam żeby sobie krzywdy nie zrobić i aktywować odpowiednie mięśnie😁 Coś nowego to dla mnie co napisałeś. Może jesteś bardziej endomorfikiem? Ja raczej ekto, wiecznie chudy, drobnej kości ale nieżylasty. Ten Twój czas i rodzaj treningu bardzo do mnie przemawia, coś na zasadzie - wpaść, odjebać w moment robotę zamiast się nad nią modlić 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, AdrianW napisał: No ciekawe ciekawe. Ja ze 20 minut to się czasami rozgrzewam żeby sobie krzywdy nie zrobić i aktywować odpowiednie mięśnie😁 Coś nowego to dla mnie co napisałeś. Może jesteś bardziej endomorfikiem? Ja raczej ekto, wiecznie chudy, drobnej kości ale nieżylasty. Ten Twój czas i rodzaj treningu bardzo do mnie przemawia, coś na zasadzie - wpaść, odjebać w moment robotę zamiast się nad nią modlić 😉 Pozdro Cześć Jak to dwadzieście minut? A gdzie chodzenie po siłce i porównywanie rzeźby i chwalenie się metodami treningowymi. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu 25 minut temu, brachol napisał: Cześć Jak to dwadzieście minut? A gdzie chodzenie po siłce i porównywanie rzeźby i chwalenie się metodami treningowymi. pozdro Cześć. Żart czy drwina?🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu Ja mam graty na strychu🙂 Teraz tam jest sauna zamiast siłowni 😩 Rzeźba jest , jakbym dopiero co wyszedł z Auschwitz a metody treningowe - cokolwiek aby nie zrobić sobie krzywdy 😜 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu (edytowane) 9 godzin temu, grimson napisał: w punkt, bez treningu siłowego facet średnio traci po 30 roku życia 1-2 % tkanki mięśniowej. Co przy braku mięcha na stare lata wychodzi nie na zdrowie, w postaci osłabienia tkanki mięśniowej, co rzutuje na brak stabilizacji, a tym samym na zwyrodnienia układu kostnego. jak widzimy staruszka zgiętego w pół, to trzeba patrzyć na to, co napisałem wyżej. jest jeden taki dziarski staruszek w PL, ma +75lat, startuje w zawodach kulturystycznych. Jan Olejko: Jest jeszcze jeden dziadek mój sąsiad oczywiście z pępka świata 🤣 Edytowane 20 minut temu przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 minuty temu Udostępnij Napisano 4 minuty temu @Mikoski ale poważnie od Ciebie ten Pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 minutę temu Autor Udostępnij Napisano 1 minutę temu 23 minuty temu, Mikoski napisał: Jest jeszcze jeden dziadek mój sąsiad oczywiście z pępka świata 🤣 Tego pana ZUS nie lubi. Jana Luki także: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi