PaVic Napisano 6 Lipca Udostępnij Napisano 6 Lipca 1 godzinę temu, .Beata. napisał: Że tu? https://www.facebook.com/share/v/14otA6nPuUD/?mibextid=wwXIfr Widziałem kręci śrubo strasznie ale L2A też do tego TDF etap e AlpedHuez 24go 😜 choc lodowiec w Landgraaf też czeka na swoje przywitanie 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 Lipca Udostępnij Napisano 6 Lipca 2 godziny temu, PaVic napisał: Widziałem kręci śrubo strasznie ale L2A też do tego TDF etap e AlpedHuez 24go 😜 choc lodowiec w Landgraaf też czeka na swoje przywitanie 😏 Tyle możliwości… masz wolne a niebiańskie cudeńka stoją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca W dniu 6.07.2026 o 17:25, .Beata. napisał: Że tu? https://www.facebook.com/share/v/14otA6nPuUD/?mibextid=wwXIfr ..gdziekolwiek słonko.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca 48 minut temu, Lexi napisał: ..gdziekolwiek słonko.. Odpoczywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 15:16 Udostępnij Napisano Sobota o 15:16 W dniu 9.07.2026 o 19:58, .Beata. napisał: Odpoczywałeś? Tak jakby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tantrum Napisano Poniedziałek o 08:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:22 no my zastanawialiśmy się czy gdzieś nie lecieć, ale w tym roku raczej w Polskę :) Szczególnie, ze w góry mamy blisko (jakies 2h autem tak więc nie ma dramatu). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Poniedziałek o 09:01 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:01 W dniu 11.07.2026 o 17:16, Lexi napisał: Tak jakby... Uuu to koniecznie musisz się dopocząć . Wbijacie na Poznań? Się zorganizujemy jakoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 13:31 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:31 5 godzin temu, tantrum napisał: no my zastanawialiśmy się czy gdzieś nie lecieć, ale w tym roku raczej w Polskę 🙂 Szczególnie, ze w góry mamy blisko (jakies 2h autem tak więc nie ma dramatu). a jest teraz w Polsce śnieg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu W dniu 13.07.2026 o 15:31, Jan napisał: a jest teraz w Polsce śnieg ? Calkiem możliwe skoro na Łomnicy jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, bubol.T napisał: na Łomnicy będę musiał wyskoczyć we wrześniu na kilka dni w Tatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu W ramach przygotowania do nowego sezonu 120kg w wąskim chwycie: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Ja kiedyś jak nie stawiałem jeszcze na rozciąganie i kondyche - robiłem 140 wąskim po 8 ruchów 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Teraz, Bruner79 napisał: Ja kiedyś jak nie stawiałem jeszcze na rozciąganie i kondyche - robiłem 140 wąskim po 8 ruchów 😉 ja robię 400 kg - 20x20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Bruner79 napisał: Ja kiedyś jak nie stawiałem jeszcze na rozciąganie i kondyche - robiłem 140 wąskim po 8 ruchów 😉 Przy jakiej wadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, Bruner79 napisał: Ja kiedyś jak nie stawiałem jeszcze na rozciąganie i kondyche - robiłem 140 wąskim po 8 ruchów 😉 Spoko, wróciłem do sztangi 2 lata temu. Na drżących rękach na klatę brałem 75kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick2 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 3 hours ago, grimson said: W ramach przygotowania do nowego sezonu 120kg w wąskim chwycie: Ja jebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 10 godzin temu, AdrianW napisał: Przy jakiej wadze? 79kg miałem to życiówka na poziomej - 150kg. To o co pytasz - myślę pod 90kg z tego co pamiętam. Na szczęście w porę zszedłem z ciężarów, kiedy zobaczyłem że to do niczego nie jest potrzebne. Aczkolwiek my musimy dźwigać jako faceci, żeby organizm nasz funkcjonował dobrze. Obecnie stawiam na innego typu treningi. Po prostu lepiej się czuję, mniej kontuzji itd. Edytowane 2 godziny temu przez Bruner79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 37 minut temu Autor Udostępnij Napisano 37 minut temu 12 godzin temu, Jan napisał: ja robię 400 kg - 20x20 jest w zasięgu, płeć piękna podnosi 420kg: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 minut temu Autor Udostępnij Napisano 27 minut temu 2 godziny temu, Bruner79 napisał: Aczkolwiek my musimy dźwigać jako faceci, żeby organizm nasz funkcjonował dobrze w punkt, bez treningu siłowego facet średnio traci po 30 roku życia 1-2 % tkanki mięśniowej. Co przy braku mięcha na stare lata wychodzi nie na zdrowie, w postaci osłabienia tkanki mięśniowej, co rzutuje na brak stabilizacji, a tym samym na zwyrodnienia układu kostnego. jak widzimy staruszka zgiętego w pół, to trzeba patrzyć na to, co napisałem wyżej. jest jeden taki dziarski staruszek w PL, ma +75lat, startuje w zawodach kulturystycznych. Jan Olejko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi