Adam ..DUCH Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Wrzucam luźne zaproszenie - zakończenie sezonu SF - Rochace + kupele: termin 04.04.2026. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca To chyba musowo w weekend smarować 😉💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Ktoś chętny? My pewnie byśmy wpadli 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca (edytowane) 12 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: zakończenie sezonu SF Już?..dopiero się rozkręca 😉 Zobaczymy bo to w święta.. Edytowane 26 Marca przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca 16 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: kupele Gdzie ..w Oravicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca A kto za mnie jajka pomaluje i poświęci w domu na te święta, he? - tylko nie piszcie, że jajek jest pełno 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Czwartek o 16:58 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:58 3 godziny temu, .Beata. napisał: A kto za mnie jajka pomaluje i poświęci w domu na te święta, he? - tylko nie piszcie, że jajek jest pełno 😉 Nigdy nie przeszkadzało mi malowanie jajek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 17:00 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:00 3 godziny temu, .Beata. napisał: A kto za mnie jajka pomaluje i poświęci w domu na te święta, he? Przecie Adam pisze że najpierw cza umyć.. po nartach.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Piątek o 13:37 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 13:37 W dniu 26.03.2026 o 11:09, Lexi napisał: Gdzie ..w Oravicach? Tak....ale nie Aqua tylko te stare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Piątek o 13:38 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 13:38 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Piątek o 15:18 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 15:18 W dniu 26.03.2026 o 14:35, .Beata. napisał: A kto za mnie jajka pomaluje i poświęci w domu na te święta, he? - tylko nie piszcie, że jajek jest pełno 😉 Jedziesz czy nie??? jajka się ogarnie!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 16:31 Udostępnij Napisano Piątek o 16:31 Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Jedziesz czy nie??? jajka się ogarnie!!! Jajka to pikuś, a czy Ty chcesz, żeby mi zając (mój) nogi z dupy powyrywał???? 😉. Też żeś se termin wymyślił… nie da rady, no i na święconkę z wnukiem przecież nie zdążę… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Piątek o 16:41 Udostępnij Napisano Piątek o 16:41 7 minut temu, .Beata. napisał: Jajka to pikuś, a czy Ty chcesz, żeby mi zając (mój) nogi z dupy powyrywał???? 😉. Też żeś se termin wymyślił… nie da rady, no i na święconkę z wnukiem przecież nie zdążę… Beata, 5-6 też jeszcze śnieg będzie... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Piątek o 16:50 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 16:50 14 minut temu, .Beata. napisał: Jajka to pikuś, a czy Ty chcesz, żeby mi zając (mój) nogi z dupy powyrywał???? 😉. Też żeś se termin wymyślił… nie da rady, no i na święconkę z wnukiem przecież nie zdążę… To weź Twojego "zająca" to Ci będzie nogi z dup......masował. Świeconki -zaczekaj zaraz kościół w rejonie ogarnę...powiadasz babciu droga.....przygoda, wyprawa, walka z śnieżycą i zamieją śnieżną???/bierz gościa z sobą......zmierzymy się wspólnie z Panem od pługa...będzie jak w domku w Karkonoszach....mniam to piwko w ciepłym basenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 17:09 Udostępnij Napisano Piątek o 17:09 Ej, no może i rąbnięta jestem, ale chciałabym pojeździć jeszcze na nartach, więc nie będę ryzykować, że mnie moi zamkną i nawet im o tym nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano Piątek o 21:57 Udostępnij Napisano Piątek o 21:57 (edytowane) Ja chętny. W Waszym towarzystwie zdecydowanie. Aaaaa. Będę miał już pomalowane 🙂 Edytowane Piątek o 23:09 przez jurek_h 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cze A istnieje szansa na niedzielę???? Mam imprezę rodzinną i nie wiem czy uda mi się ogarnąć przyjazd w sobotę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu No i bez refleksyjnie temat rzuciłem. Życie kreśli własne plany. Ja niestety nie mogę w święta....tłumaczyć nie zamierzam - ważne sprawy rodzinne. Natomiast jeżeli będą kręcić w następny weekend to jadę. Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W święta mam rodzinę, wiec nie ogarnę, ale tydzień później jak będą działać to też jadę gdy będą chętni, a miałem narty po Austrii na kołek odłożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu (edytowane) 4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: No i bez refleksyjnie temat rzuciłem. Życie kreśli własne plany. Ja niestety nie mogę w święta....tłumaczyć nie zamierzam - ważne sprawy rodzinne. Natomiast jeżeli będą kręcić w następny weekend to jadę. Przepraszam za zamieszanie. Wpierdol i do lochu....😆 Ja już kwatery nie cofnę a przekładać żeby na 1,5 dnia wpaść to też bez sensu. Trudno, yebać... Będą romantyczne święta we dwoje na Chopoku... a i 35 stuknie przy okazji😎 Noł stres. Pozdro PS. No chyba, że są nadal chętni... Jurek? Marek(jeden czy drugi, lub obaj 😄)? My docelowo Chopok a na Ruchacze mieliśmy wpaść w sobotę po drodze. W poniedziałek w południe się zawijamy do domu jak coś. Edytowane 18 minut temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi