Adam ..DUCH Posted March 25 Share Posted March 25 Wrzucam luźne zaproszenie - zakończenie sezonu SF - Rochace + kupele: termin 04.04.2026. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted March 25 Share Posted March 25 To chyba musowo w weekend smarować 😉💪 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted March 26 Share Posted March 26 Ktoś chętny? My pewnie byśmy wpadli 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 26 Share Posted March 26 (edited) 12 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: zakończenie sezonu SF Już?..dopiero się rozkręca 😉 Zobaczymy bo to w święta.. Edited March 26 by Lexi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 26 Share Posted March 26 16 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: kupele Gdzie ..w Oravicach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 26 Share Posted March 26 A kto za mnie jajka pomaluje i poświęci w domu na te święta, he? - tylko nie piszcie, że jajek jest pełno 😉 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted March 26 Share Posted March 26 3 godziny temu, .Beata. napisał: A kto za mnie jajka pomaluje i poświęci w domu na te święta, he? - tylko nie piszcie, że jajek jest pełno 😉 Nigdy nie przeszkadzało mi malowanie jajek 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 26 Share Posted March 26 3 godziny temu, .Beata. napisał: A kto za mnie jajka pomaluje i poświęci w domu na te święta, he? Przecie Adam pisze że najpierw cza umyć.. po nartach.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 27 Author Share Posted March 27 W dniu 26.03.2026 o 11:09, Lexi napisał: Gdzie ..w Oravicach? Tak....ale nie Aqua tylko te stare 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 27 Author Share Posted March 27 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 27 Author Share Posted March 27 W dniu 26.03.2026 o 14:35, .Beata. napisał: A kto za mnie jajka pomaluje i poświęci w domu na te święta, he? - tylko nie piszcie, że jajek jest pełno 😉 Jedziesz czy nie??? jajka się ogarnie!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 27 Share Posted March 27 Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Jedziesz czy nie??? jajka się ogarnie!!! Jajka to pikuś, a czy Ty chcesz, żeby mi zając (mój) nogi z dupy powyrywał???? 😉. Też żeś se termin wymyślił… nie da rady, no i na święconkę z wnukiem przecież nie zdążę… 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted March 27 Share Posted March 27 7 minut temu, .Beata. napisał: Jajka to pikuś, a czy Ty chcesz, żeby mi zając (mój) nogi z dupy powyrywał???? 😉. Też żeś se termin wymyślił… nie da rady, no i na święconkę z wnukiem przecież nie zdążę… Beata, 5-6 też jeszcze śnieg będzie... 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 27 Author Share Posted March 27 14 minut temu, .Beata. napisał: Jajka to pikuś, a czy Ty chcesz, żeby mi zając (mój) nogi z dupy powyrywał???? 😉. Też żeś se termin wymyślił… nie da rady, no i na święconkę z wnukiem przecież nie zdążę… To weź Twojego "zająca" to Ci będzie nogi z dup......masował. Świeconki -zaczekaj zaraz kościół w rejonie ogarnę...powiadasz babciu droga.....przygoda, wyprawa, walka z śnieżycą i zamieją śnieżną???/bierz gościa z sobą......zmierzymy się wspólnie z Panem od pługa...będzie jak w domku w Karkonoszach....mniam to piwko w ciepłym basenie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 27 Share Posted March 27 Ej, no może i rąbnięta jestem, ale chciałabym pojeździć jeszcze na nartach, więc nie będę ryzykować, że mnie moi zamkną i nawet im o tym nie wspomnę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek_h Posted March 27 Share Posted March 27 (edited) Ja chętny. W Waszym towarzystwie zdecydowanie. Aaaaa. Będę miał już pomalowane 🙂 Edited March 27 by jurek_h 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted April 1 Share Posted April 1 Cze A istnieje szansa na niedzielę???? Mam imprezę rodzinną i nie wiem czy uda mi się ogarnąć przyjazd w sobotę. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted April 1 Author Share Posted April 1 No i bez refleksyjnie temat rzuciłem. Życie kreśli własne plany. Ja niestety nie mogę w święta....tłumaczyć nie zamierzam - ważne sprawy rodzinne. Natomiast jeżeli będą kręcić w następny weekend to jadę. Przepraszam za zamieszanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted April 1 Share Posted April 1 W święta mam rodzinę, wiec nie ogarnę, ale tydzień później jak będą działać to też jadę gdy będą chętni, a miałem narty po Austrii na kołek odłożyć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) 4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: No i bez refleksyjnie temat rzuciłem. Życie kreśli własne plany. Ja niestety nie mogę w święta....tłumaczyć nie zamierzam - ważne sprawy rodzinne. Natomiast jeżeli będą kręcić w następny weekend to jadę. Przepraszam za zamieszanie. Wpierdol i do lochu....😆 Ja już kwatery nie cofnę a przekładać żeby na 1,5 dnia wpaść to też bez sensu. Trudno, yebać... Będą romantyczne święta we dwoje na Chopoku... a i 35 stuknie przy okazji😎 Noł stres. Pozdro PS. No chyba, że są nadal chętni... Jurek? Marek(jeden czy drugi, lub obaj 😄)? My docelowo Chopok a na Ruchacze mieliśmy wpaść w sobotę po drodze. W poniedziałek w południe się zawijamy do domu jak coś. Edited April 1 by AdrianW 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted April 1 Share Posted April 1 Godzinę temu, AdrianW napisał: My docelowo Chopok a na Ruchacze mieliśmy wpaść w sobotę po drodze. .. jak miałbym być sam to pewnie pojechałbym w piątek bo będzie puściej - sporo wysiłku kosztowało żeby być w sobotę więc pewnie będę - daj znać na priva jakby miało Was nie być żebym się całkiem nie wyjebał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted 23 hours ago Author Share Posted 23 hours ago (edited) Czy ja się przyzwyczajam do mini zlotów SF - chyba. Tak więc pierwsze zakończenie sezonu z @Lexi mamy za sobą - 4 h jazdy w pełnej lampie - co było 18.04.2026 na Rochaczach @Lexi zostaje na Raochaczach. Temat jest taki, iż robimy powtórkę. Kto da radę to co??? zapraszam - Rochace 25.04.2026 godz. 8.30. Plan 4 h jazdy i następnie grzanie dupska. Na ten moment jedzie młody @Marcos73, @Lexi, @AdrianW (ty tam coś kminisz o natrach dla Żanety - z nieukrywanym sadystycznym podejściem zapakuję GS) @Adam ..DUCH ............ Edited 23 hours ago by Adam ..DUCH 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts