Jump to content

Rochace - zakończenie sezonu

Recommended Posts

Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał:

Jedziesz czy nie??? jajka się ogarnie!!!

Jajka to pikuś, a czy Ty chcesz, żeby mi zając (mój) nogi z dupy powyrywał????  😉. Też żeś se termin wymyślił… nie da rady, no i na święconkę z wnukiem przecież nie zdążę…

• Haha 1

7 minut temu, .Beata. napisał:

Jajka to pikuś, a czy Ty chcesz, żeby mi zając (mój) nogi z dupy powyrywał????  😉. Też żeś se termin wymyślił… nie da rady, no i na święconkę z wnukiem przecież nie zdążę…

Beata, 5-6 też jeszcze śnieg będzie... 😉 

14 minut temu, .Beata. napisał:

To weź Twojego "zająca" to Ci będzie nogi z dup......masował. Świeconki -zaczekaj zaraz kościół w rejonie ogarnę...powiadasz babciu droga.....przygoda, wyprawa, walka z śnieżycą i zamieją śnieżną???/bierz gościa z sobą......zmierzymy się wspólnie z Panem od pługa...będzie jak w domku w Karkonoszach....mniam to piwko w ciepłym basenie

• Haha 1

No i bez refleksyjnie temat rzuciłem. Życie kreśli własne plany. Ja niestety nie mogę w święta....tłumaczyć nie zamierzam - ważne sprawy rodzinne. Natomiast jeżeli będą kręcić w następny weekend to jadę. Przepraszam za zamieszanie.

4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał:

No i bez refleksyjnie temat rzuciłem. Życie kreśli własne plany. Ja niestety nie mogę w święta....tłumaczyć nie zamierzam - ważne sprawy rodzinne. Natomiast jeżeli będą kręcić w następny weekend to jadę. Przepraszam za zamieszanie.

Wpierdol i do lochu....😆 Ja już kwatery nie cofnę a przekładać żeby na 1,5 dnia wpaść to też bez sensu. Trudno, yebać... Będą romantyczne święta we dwoje na Chopoku... a i 35 stuknie przy okazji😎 

Noł stres. Pozdro 

PS. No chyba, że są nadal chętni... Jurek? Marek(jeden czy drugi, lub obaj 😄)? My docelowo Chopok a na Ruchacze mieliśmy wpaść w sobotę po drodze. W poniedziałek w południe się zawijamy do domu jak coś. 

Edited by AdrianW
  • Like 3

Godzinę temu, AdrianW napisał:

My docelowo Chopok a na Ruchacze mieliśmy wpaść w sobotę po drodze.

..  jak miałbym być sam to pewnie pojechałbym w piątek bo będzie puściej -  sporo wysiłku kosztowało żeby być w sobotę więc pewnie będę  - daj znać na priva jakby miało Was nie być żebym się całkiem nie wyjebał.

• Like 1

• 3 weeks later...

Czy ja się przyzwyczajam do mini zlotów SF - chyba. Tak więc pierwsze zakończenie sezonu z @Lexi mamy za sobą - 4 h jazdy w pełnej lampie - co było 18.04.2026 na Rochaczach @Lexi zostaje na Raochaczach.

Temat jest taki, iż robimy powtórkę. Kto da radę to co??? zapraszam - Rochace 25.04.2026 godz. 8.30.

Plan 4 h jazdy i następnie grzanie dupska.

Na ten moment jedzie młody @Marcos73, @Lexi@AdrianW (ty tam coś kminisz o natrach dla Żanety - z nieukrywanym sadystycznym podejściem zapakuję GS) @Adam ..DUCH ............

Edited by Adam ..DUCH
  • Like 4