kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, grimson napisał: tak się składa, że czytałem wypowiedzi ukraińskich wojskowych, którzy coś tam pewnie wiedzą więcej ode mnie. wracając do meritum. czy nie przyznasz, że Onet w przypadku Grota postąpił pro-niemiecko, zamiast lobbować za polską bronią i polskim przemysłem zbrojeniowym? W którym roku ukazał się artykuł o „grot”, a w którym wybuchła wojna na Ukrainie? Tak się składa, że pracuję do dziś z kolegą, który testował go jeszcze w czasie służby. Pozwolisz, że opinię zachowam dla siebie, bo nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję z kimś, kto czytał o tym w internecie. Mogę podyskutować z kimś kto ma o tym pojęcie. Jedyne co mogę napisać, to to, że producent wziął sobie do serca uwagi i broń przeszła kilka modernizacji. Opinie Ukraińców podejrzewam, że również nie zostały zignorowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, kordiankw napisał: W którym roku ukazał się artykuł o „grot”, a w którym wybuchła wojna na Ukrainie? Tak się składa, że pracuję do dziś z kolegą, który testował go jeszcze w czasie służby. Pozwolisz, że opinię zachowam dla siebie, bo nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję z kimś, kto czytał o tym w internecie. Mogę podyskutować z kimś kto ma o tym pojęcie. Jedyne co mogę napisać, to to, że producent wziął sobie do serca uwagi i broń przeszła kilka modernizacji. Opinie Ukraińców podejrzewam, że również nie zostały zignorowane. Odpowiadasz pytaniem na pytanie , nieładnie. Więc jak to jest z tym lobbowaniem ze strony Onet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu Teraz, grimson napisał: Odpowiadasz pytaniem na pytanie , nieładnie. Więc jak to jest z tym lobbowaniem ze strony Onet? Odpowiadam ci, żebyś zanim napiszesz głupotę, połączył wcześniej kropki. Nie wypowiadam się o intencjach autora artykułu w Onecie, bo ich nie znam i nie siedzę w jego głowie. Zamiast szerzyć teorie spiskowe idź na siłkę, będzie to z korzyścią dla twojego zdrowia psychicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 8 minut temu, kordiankw napisał: Odpowiadam ci, żebyś zanim napiszesz głupotę, połączył wcześniej kropki. Nie wypowiadam się o intencjach autora artykułu w Onecie, bo ich nie znam i nie siedzę w jego głowie. Zamiast szerzyć teorie spiskowe idź na siłkę, będzie to z korzyścią dla twojego zdrowia psychicznego. dziękuję że się o mnie troszczysz, doceniam to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi