kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, grimson napisał: tak się składa, że czytałem wypowiedzi ukraińskich wojskowych, którzy coś tam pewnie wiedzą więcej ode mnie. wracając do meritum. czy nie przyznasz, że Onet w przypadku Grota postąpił pro-niemiecko, zamiast lobbować za polską bronią i polskim przemysłem zbrojeniowym? W którym roku ukazał się artykuł o „grot”, a w którym wybuchła wojna na Ukrainie? Tak się składa, że pracuję do dziś z kolegą, który testował go jeszcze w czasie służby. Pozwolisz, że opinię zachowam dla siebie, bo nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję z kimś, kto czytał o tym w internecie. Mogę podyskutować z kimś kto ma o tym pojęcie. Jedyne co mogę napisać, to to, że producent wziął sobie do serca uwagi i broń przeszła kilka modernizacji. Opinie Ukraińców podejrzewam, że również nie zostały zignorowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu 43 minuty temu, kordiankw napisał: W którym roku ukazał się artykuł o „grot”, a w którym wybuchła wojna na Ukrainie? Tak się składa, że pracuję do dziś z kolegą, który testował go jeszcze w czasie służby. Pozwolisz, że opinię zachowam dla siebie, bo nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję z kimś, kto czytał o tym w internecie. Mogę podyskutować z kimś kto ma o tym pojęcie. Jedyne co mogę napisać, to to, że producent wziął sobie do serca uwagi i broń przeszła kilka modernizacji. Opinie Ukraińców podejrzewam, że również nie zostały zignorowane. Odpowiadasz pytaniem na pytanie , nieładnie. Więc jak to jest z tym lobbowaniem ze strony Onet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu Teraz, grimson napisał: Odpowiadasz pytaniem na pytanie , nieładnie. Więc jak to jest z tym lobbowaniem ze strony Onet? Odpowiadam ci, żebyś zanim napiszesz głupotę, połączył wcześniej kropki. Nie wypowiadam się o intencjach autora artykułu w Onecie, bo ich nie znam i nie siedzę w jego głowie. Zamiast szerzyć teorie spiskowe idź na siłkę, będzie to z korzyścią dla twojego zdrowia psychicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu 8 minut temu, kordiankw napisał: Odpowiadam ci, żebyś zanim napiszesz głupotę, połączył wcześniej kropki. Nie wypowiadam się o intencjach autora artykułu w Onecie, bo ich nie znam i nie siedzę w jego głowie. Zamiast szerzyć teorie spiskowe idź na siłkę, będzie to z korzyścią dla twojego zdrowia psychicznego. dziękuję że się o mnie troszczysz, doceniam to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi