Marcos73 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 34 minuty temu, grimson napisał: https://www.onet.pl/motoryzacja/brd24pl/dostal-mandat-za-przekroczenie-predkosci-o-1-kmh-w-lodzi/2prdjj1,30bc1058 No i coś przytoczył? Zachowali się prawidłowo i po ludzku. Dostał 5 dych za przekroczenie a nie 3 stówki za brak włączonych świateł. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: No i coś przytoczył? Zachowali się prawidłowo i po ludzku. Dostał 5 dych za przekroczenie a nie 3 stówki za brak włączonych świateł. pozdro Cześć Marek... ja już sobie dawno odpuściłem - w momencie jak kolega udowadniał, że nie możemy dość wiernie oszacować temperatur panujących w dawnych okresach geologicznych. Na tym polega płaskoziemstwo między innymi - widzisz tytuł pasuje do wizji - staje się faktem i dowodem a statystyka, badania naukowe, logika... Zostawmy to. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Mitek napisał: Cześć Marek... ja już sobie dawno odpuściłem - w momencie jak kolega udowadniał, że nie możemy dość wiernie oszacować temperatur panujących w dawnych okresach geologicznych. Na tym polega płaskoziemstwo między innymi - widzisz tytuł pasuje do wizji - staje się faktem i dowodem a statystyka, badania naukowe, logika... Zostawmy to. Pozdro To jest szukanie teorii spiskowych na siłę. Tak to czasami jest, że ludzie stają się ofiarami swojej wyrozumiałości. Trzeba było młodemu wjebać 300 za brak świateł i mieć wszystko dupie. A tak jest afera. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, grimson napisał: trafisz raz na policjanta w złym humorze, przekroczysz o 1km/godz i wpadnie mandacik. więc jakie to zwykły kierowca ma zabiezpieczenia, żeby powtarzalnie jeździć w limicie? podpowiem: żadnych. więc skoro nie ma zabezpieczeń, to polowanie na kierowców to zwykłe reperowanie budżetów. To gdzie jest granica przekroczenia i dlaczego? Tobie nie pasuje 1 km/h, innemu 3, innemu 5, gdzie kończymy? Zabezpieczenie kierowca ma między uszami, a jak go nie wykorzystuje to płaci. Nikt nie każe jeździć w limicie, skoro nie umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Mitek napisał: kolega udowadniał, że nie możemy dość wiernie oszacować temperatur panujących w dawnych okresach geologicznych. Polska Akademia Nauk niech żałuje, że nie ma nikogo na Ski Forum. Tu udzielają się autorytety naukowe, z potencjałem na Nagrodę Nobla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Marcos73 napisał: No i coś przytoczył? Zachowali się prawidłowo i po ludzku. Dostał 5 dych za przekroczenie a nie 3 stówki za brak włączonych świateł. pozdro Przytoczyłem, jak pisałem wyżej. Za przekroczenie prędkości 1 km/godz wchodzi mandacik. Jest bezpieczniej? Jest. Wchodzi kasa do budżetu państwa? Wchodzi. Wszystko się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, grimson napisał: Polska Akademia Nauk niech żałuje, że nie ma nikogo na Ski Forum. Tu udzielają się autorytety naukowe, z potencjałem na Nagrodę Nobla. Po prostu wykształciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi