Skocz do zawartości

Dlaczego kierowca to zabójca

MarioJ

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Marcos73 napisał:

No i coś przytoczył? Zachowali się prawidłowo i po ludzku. Dostał 5 dych za przekroczenie a nie 3 stówki za brak włączonych świateł.

pozdro

Cześć

Marek... ja już sobie dawno odpuściłem - w momencie jak kolega udowadniał, że nie możemy dość wiernie oszacować temperatur panujących w dawnych okresach geologicznych. 

Na tym polega płaskoziemstwo między innymi - widzisz tytuł pasuje do wizji - staje się faktem i dowodem a statystyka, badania naukowe, logika...

Zostawmy to.

Pozdro

• Like 1

7 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Marek... ja już sobie dawno odpuściłem - w momencie jak kolega udowadniał, że nie możemy dość wiernie oszacować temperatur panujących w dawnych okresach geologicznych. 

Na tym polega płaskoziemstwo między innymi - widzisz tytuł pasuje do wizji - staje się faktem i dowodem a statystyka, badania naukowe, logika...

Zostawmy to.

Pozdro

To jest szukanie teorii spiskowych na siłę. Tak to czasami jest, że ludzie stają się ofiarami swojej wyrozumiałości. Trzeba było młodemu wjebać 300 za brak świateł i mieć wszystko dupie. A tak jest afera.

pozdro

• Like 1

3 godziny temu, grimson napisał:

trafisz raz na policjanta w złym humorze, przekroczysz o 1km/godz i wpadnie mandacik.

więc jakie to zwykły kierowca ma zabiezpieczenia, żeby powtarzalnie jeździć w limicie? podpowiem: żadnych. więc skoro nie ma zabezpieczeń, to polowanie na kierowców to zwykłe reperowanie budżetów.

To gdzie jest granica przekroczenia i dlaczego? Tobie nie pasuje 1 km/h, innemu 3, innemu 5, gdzie kończymy?  Zabezpieczenie kierowca ma między uszami, a jak go nie wykorzystuje to płaci. Nikt nie każe jeździć w limicie, skoro nie umie.

3 godziny temu, Mitek napisał:

kolega udowadniał, że nie możemy dość wiernie oszacować temperatur panujących w dawnych okresach geologicznych. 

Polska Akademia Nauk niech żałuje, że nie ma nikogo na Ski Forum. Tu udzielają się autorytety naukowe, z potencjałem na Nagrodę Nobla.

4 godziny temu, Marcos73 napisał:

No i coś przytoczył? Zachowali się prawidłowo i po ludzku. Dostał 5 dych za przekroczenie a nie 3 stówki za brak włączonych świateł.

pozdro

Przytoczyłem, jak pisałem wyżej. Za przekroczenie prędkości 1 km/godz wchodzi mandacik.

Jest bezpieczniej? Jest.

Wchodzi kasa do budżetu państwa? Wchodzi.

Wszystko się zgadza.