Skocz do zawartości

Wklejka, czy jakoś inaczej?

brachol

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, SzymQ napisał:

Zamów Carpani 🙂

54 minuty temu, Marcos73 napisał:

To znak 🙂

pozdro

47 minut temu, zając napisał:

Nie chcę nic mówić, ale jak musiałam dać zrobić wklejkę (podobna lokalizacja) w moich SL-dynkach, to dodałam im do towarzystwa nowe Voelkle i Heady jr @Marcos73a , tak że ten tego - Carpani jak nic 😉😁

Może macie rację, i tak powoli te narty się kończą, krawędzie coraz cieńsze. Na razie sięgnę do magazynu podręcznego i coś tam pewnie wyciągnę nadającego się do jeżdżenia.

PS

Carpani to po kolejnym szkoleniu kupię, teraz nie ma się co spieszyć i tak nie będę pierwszy w PL...

pozdro

• Like 1
  • Haha 2

4 godziny temu, brachol napisał:

Może macie rację, i tak powoli te narty się kończą, krawędzie coraz cieńsze. Na razie sięgnę do magazynu podręcznego i coś tam pewnie wyciągnę nadającego się do jeżdżenia.

PS

Carpani to po kolejnym szkoleniu kupię, teraz nie ma się co spieszyć i tak nie będę pierwszy w PL...

pozdro

Sztekla teraz wytargasz z szafy 😉

5 godzin temu, Marcos73 napisał:

Piotrek

Na Carpani śmigają Ułani. Za zakup Carpani , nawet Żona Cię nie zgani. Itd. Nima wyjścia, trza nowe do kolekcji zakupić, nawet kosztem półrocznej diety łupiny z pyr + kwaśne mleko.

pozdro

Nie pitol bo włoskiego konia z chęcią byś przytulił i woził się z łokciem po krakowskich alejach a przecież to tylko 4 koła trochę blachy i kiera 😜

Takze Włosi potrafią coś zmajstrować a Carpani qwa siedzi ciągle w głowie i jeszcze się nie wyleczyłem choć już widziałem oferty Dynastra nowego w promo za pół ceny Carpani 😡 i też rozmyślam czy Mastera czy GS 😉

• Haha 1

8 minut temu, Victor napisał:

Nie pitol bo włoskiego konia z chęcią byś przytulił i woził się z łokciem po krakowskich alejach a przecież to tylko 4 koła trochę blachy i kiera 😜

Takze Włosi potrafią coś zmajstrować a Carpani qwa siedzi ciągle w głowie i jeszcze się nie wyleczyłem choć już widziałem oferty Dynastra nowego w promo za pół ceny Carpani 😡 i też rozmyślam czy Mastera czy GS 😉

Za dużo myślisz Paweł. Mam Dynki i jestem zadowolony, generalnie chyba z wszystkich co mam. Bier Campari - się to jakoś odrobi i przeboleje.

pozdro

• Like 1

13 minut temu, Marcos73 napisał:

Za dużo myślisz Paweł. Mam Dynki i jestem zadowolony, generalnie chyba z wszystkich co mam. Bier Campari - się to jakoś odrobi i przeboleje.

pozdro

Nie pitol to tylko 2 deski drewna a cena 🤯 już w sklepach pojawiają sie Dynie z tego sezonu za 600 z groszem Master i GS 700 z groszem wiec czytam Twoje i nie tylko zadowolenie a ta cena przemawia do mnie bo SL wybitnie mi siedzą  .