brachol Posted Tuesday at 06:58 AM Share Posted Tuesday at 06:58 AM Cześć, Mam uszkodzenie na ślizgu, moim zdaniem muszę zrobić wklejkę, a może inaczej to można naprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted Tuesday at 07:36 AM Share Posted Tuesday at 07:36 AM Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted Tuesday at 08:03 AM Author Share Posted Tuesday at 08:03 AM 26 minut temu, kordiankw napisał: Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. OK, dzięki. Muszę poszukać jakiś starych nart może uda się przeszczep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted Tuesday at 10:36 AM Share Posted Tuesday at 10:36 AM 2 hours ago, brachol said: OK, dzięki. Muszę poszukać jakiś starych nart może uda się przeszczep. Zamów Carpani 🙂 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted Tuesday at 10:52 AM Share Posted Tuesday at 10:52 AM 15 minut temu, SzymQ napisał: Zamów Carpani 🙂 To znak 🙂 pozdro 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted Tuesday at 10:58 AM Share Posted Tuesday at 10:58 AM 4 minuty temu, Marcos73 napisał: To znak 🙂 pozdro Nie chcę nic mówić, ale jak musiałam dać zrobić wklejkę (podobna lokalizacja) w moich SL-dynkach, to dodałam im do towarzystwa nowe Voelkle i Heady jr @Marcos73a , tak że ten tego - Carpani jak nic 😉😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted Tuesday at 11:23 AM Share Posted Tuesday at 11:23 AM Piotrek Na Carpani śmigają Ułani. Za zakup Carpani , nawet Żona Cię nie zgani. Itd. Nima wyjścia, trza nowe do kolekcji zakupić, nawet kosztem półrocznej diety łupiny z pyr + kwaśne mleko. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted Tuesday at 11:51 AM Author Share Posted Tuesday at 11:51 AM Godzinę temu, SzymQ napisał: Zamów Carpani 🙂 54 minuty temu, Marcos73 napisał: To znak 🙂 pozdro 47 minut temu, zając napisał: Nie chcę nic mówić, ale jak musiałam dać zrobić wklejkę (podobna lokalizacja) w moich SL-dynkach, to dodałam im do towarzystwa nowe Voelkle i Heady jr @Marcos73a , tak że ten tego - Carpani jak nic 😉😁 Może macie rację, i tak powoli te narty się kończą, krawędzie coraz cieńsze. Na razie sięgnę do magazynu podręcznego i coś tam pewnie wyciągnę nadającego się do jeżdżenia. PS Carpani to po kolejnym szkoleniu kupię, teraz nie ma się co spieszyć i tak nie będę pierwszy w PL... pozdro 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnwick2 Posted Tuesday at 11:54 AM Share Posted Tuesday at 11:54 AM 4 hours ago, kordiankw said: Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. Kordian, jaki klej użyłeś? Technicqll? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted Tuesday at 12:13 PM Author Share Posted Tuesday at 12:13 PM 18 minut temu, johnwick2 napisał: Kordian, jaki klej użyłeś? Technicqll? Tutaj masz ten wątek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnwick2 Posted Tuesday at 12:38 PM Share Posted Tuesday at 12:38 PM Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted Tuesday at 04:14 PM Share Posted Tuesday at 04:14 PM 4 godziny temu, brachol napisał: Może macie rację, i tak powoli te narty się kończą, krawędzie coraz cieńsze. Na razie sięgnę do magazynu podręcznego i coś tam pewnie wyciągnę nadającego się do jeżdżenia. PS Carpani to po kolejnym szkoleniu kupię, teraz nie ma się co spieszyć i tak nie będę pierwszy w PL... pozdro Sztekla teraz wytargasz z szafy 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted Tuesday at 04:24 PM Author Share Posted Tuesday at 04:24 PM 9 minut temu, Gabrik napisał: Sztekla teraz wytargasz z szafy 😉 Na to wygląda, że po zielonych przyjdzie czas na czerwone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted Tuesday at 04:59 PM Share Posted Tuesday at 04:59 PM 5 godzin temu, Marcos73 napisał: Piotrek Na Carpani śmigają Ułani. Za zakup Carpani , nawet Żona Cię nie zgani. Itd. Nima wyjścia, trza nowe do kolekcji zakupić, nawet kosztem półrocznej diety łupiny z pyr + kwaśne mleko. pozdro Nie pitol bo włoskiego konia z chęcią byś przytulił i woził się z łokciem po krakowskich alejach a przecież to tylko 4 koła trochę blachy i kiera 😜 Takze Włosi potrafią coś zmajstrować a Carpani qwa siedzi ciągle w głowie i jeszcze się nie wyleczyłem choć już widziałem oferty Dynastra nowego w promo za pół ceny Carpani 😡 i też rozmyślam czy Mastera czy GS 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted Tuesday at 05:10 PM Share Posted Tuesday at 05:10 PM 8 minut temu, Victor napisał: Nie pitol bo włoskiego konia z chęcią byś przytulił i woził się z łokciem po krakowskich alejach a przecież to tylko 4 koła trochę blachy i kiera 😜 Takze Włosi potrafią coś zmajstrować a Carpani qwa siedzi ciągle w głowie i jeszcze się nie wyleczyłem choć już widziałem oferty Dynastra nowego w promo za pół ceny Carpani 😡 i też rozmyślam czy Mastera czy GS 😉 Za dużo myślisz Paweł. Mam Dynki i jestem zadowolony, generalnie chyba z wszystkich co mam. Bier Campari - się to jakoś odrobi i przeboleje. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted Tuesday at 05:26 PM Share Posted Tuesday at 05:26 PM 13 minut temu, Marcos73 napisał: Za dużo myślisz Paweł. Mam Dynki i jestem zadowolony, generalnie chyba z wszystkich co mam. Bier Campari - się to jakoś odrobi i przeboleje. pozdro Nie pitol to tylko 2 deski drewna a cena 🤯 już w sklepach pojawiają sie Dynie z tego sezonu za 600 z groszem Master i GS 700 z groszem wiec czytam Twoje i nie tylko zadowolenie a ta cena przemawia do mnie bo SL wybitnie mi siedzą . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted Tuesday at 05:40 PM Share Posted Tuesday at 05:40 PM 5 godzin temu, johnwick2 napisał: Kordian, jaki klej użyłeś? Technicqll? Tak, ten ze screena. Trzyma już dwa lata, nic się nie dzieje. Narty miały służyć na kiepskie warunki, a nadal to podstawowa narta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted Tuesday at 07:15 PM Share Posted Tuesday at 07:15 PM 2 godziny temu, Victor napisał: oferty Dynastra nowego w promo Jakiś link ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted Tuesday at 08:15 PM Share Posted Tuesday at 08:15 PM 58 minut temu, rulez napisał: Jakiś link ? https://www.easy-gliss.com/en/ski/alpine-skiing/material/ski-sets-bindings/ski-speed-course-wc-gs-170-182-r22-spx-12-rockerace-gw-hot-red-3607684797584-20976.html?search_query=Dynastar+GS&results=137#/144-size-182_cm https://www.easy-gliss.com/en/ski/alpine-skiing/material/ski-sets-bindings/ski-speed-crs-master-gs-konect-nx-12-konect-gw-b80-bk-hot-red-3607684817930-21042.html?search_query=Dynastar+GS&results=137 ale będzie jeszcze taniej sezon trwa 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts