brachol Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Cześć, Mam uszkodzenie na ślizgu, moim zdaniem muszę zrobić wklejkę, a może inaczej to można naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 26 minut temu, kordiankw napisał: Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. OK, dzięki. Muszę poszukać jakiś starych nart może uda się przeszczep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 hours ago, brachol said: OK, dzięki. Muszę poszukać jakiś starych nart może uda się przeszczep. Zamów Carpani 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, SzymQ napisał: Zamów Carpani 🙂 To znak 🙂 pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: To znak 🙂 pozdro Nie chcę nic mówić, ale jak musiałam dać zrobić wklejkę (podobna lokalizacja) w moich SL-dynkach, to dodałam im do towarzystwa nowe Voelkle i Heady jr @Marcos73a , tak że ten tego - Carpani jak nic 😉😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Piotrek Na Carpani śmigają Ułani. Za zakup Carpani , nawet Żona Cię nie zgani. Itd. Nima wyjścia, trza nowe do kolekcji zakupić, nawet kosztem półrocznej diety łupiny z pyr + kwaśne mleko. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, SzymQ napisał: Zamów Carpani 🙂 54 minuty temu, Marcos73 napisał: To znak 🙂 pozdro 47 minut temu, zając napisał: Nie chcę nic mówić, ale jak musiałam dać zrobić wklejkę (podobna lokalizacja) w moich SL-dynkach, to dodałam im do towarzystwa nowe Voelkle i Heady jr @Marcos73a , tak że ten tego - Carpani jak nic 😉😁 Może macie rację, i tak powoli te narty się kończą, krawędzie coraz cieńsze. Na razie sięgnę do magazynu podręcznego i coś tam pewnie wyciągnę nadającego się do jeżdżenia. PS Carpani to po kolejnym szkoleniu kupię, teraz nie ma się co spieszyć i tak nie będę pierwszy w PL... pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick2 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 4 hours ago, kordiankw said: Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. Kordian, jaki klej użyłeś? Technicqll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, johnwick2 napisał: Kordian, jaki klej użyłeś? Technicqll? Tutaj masz ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick2 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, brachol napisał: Może macie rację, i tak powoli te narty się kończą, krawędzie coraz cieńsze. Na razie sięgnę do magazynu podręcznego i coś tam pewnie wyciągnę nadającego się do jeżdżenia. PS Carpani to po kolejnym szkoleniu kupię, teraz nie ma się co spieszyć i tak nie będę pierwszy w PL... pozdro Sztekla teraz wytargasz z szafy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Gabrik napisał: Sztekla teraz wytargasz z szafy 😉 Na to wygląda, że po zielonych przyjdzie czas na czerwone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Marcos73 napisał: Piotrek Na Carpani śmigają Ułani. Za zakup Carpani , nawet Żona Cię nie zgani. Itd. Nima wyjścia, trza nowe do kolekcji zakupić, nawet kosztem półrocznej diety łupiny z pyr + kwaśne mleko. pozdro Nie pitol bo włoskiego konia z chęcią byś przytulił i woził się z łokciem po krakowskich alejach a przecież to tylko 4 koła trochę blachy i kiera 😜 Takze Włosi potrafią coś zmajstrować a Carpani qwa siedzi ciągle w głowie i jeszcze się nie wyleczyłem choć już widziałem oferty Dynastra nowego w promo za pół ceny Carpani 😡 i też rozmyślam czy Mastera czy GS 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Victor napisał: Nie pitol bo włoskiego konia z chęcią byś przytulił i woził się z łokciem po krakowskich alejach a przecież to tylko 4 koła trochę blachy i kiera 😜 Takze Włosi potrafią coś zmajstrować a Carpani qwa siedzi ciągle w głowie i jeszcze się nie wyleczyłem choć już widziałem oferty Dynastra nowego w promo za pół ceny Carpani 😡 i też rozmyślam czy Mastera czy GS 😉 Za dużo myślisz Paweł. Mam Dynki i jestem zadowolony, generalnie chyba z wszystkich co mam. Bier Campari - się to jakoś odrobi i przeboleje. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 13 minut temu, Marcos73 napisał: Za dużo myślisz Paweł. Mam Dynki i jestem zadowolony, generalnie chyba z wszystkich co mam. Bier Campari - się to jakoś odrobi i przeboleje. pozdro Nie pitol to tylko 2 deski drewna a cena 🤯 już w sklepach pojawiają sie Dynie z tego sezonu za 600 z groszem Master i GS 700 z groszem wiec czytam Twoje i nie tylko zadowolenie a ta cena przemawia do mnie bo SL wybitnie mi siedzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu 5 godzin temu, johnwick2 napisał: Kordian, jaki klej użyłeś? Technicqll? Tak, ten ze screena. Trzyma już dwa lata, nic się nie dzieje. Narty miały służyć na kiepskie warunki, a nadal to podstawowa narta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi