brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć, Mam uszkodzenie na ślizgu, moim zdaniem muszę zrobić wklejkę, a może inaczej to można naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, kordiankw napisał: Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. OK, dzięki. Muszę poszukać jakiś starych nart może uda się przeszczep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 hours ago, brachol said: OK, dzięki. Muszę poszukać jakiś starych nart może uda się przeszczep. Zamów Carpani 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, SzymQ napisał: Zamów Carpani 🙂 To znak 🙂 pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: To znak 🙂 pozdro Nie chcę nic mówić, ale jak musiałam dać zrobić wklejkę (podobna lokalizacja) w moich SL-dynkach, to dodałam im do towarzystwa nowe Voelkle i Heady jr @Marcos73a , tak że ten tego - Carpani jak nic 😉😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Piotrek Na Carpani śmigają Ułani. Za zakup Carpani , nawet Żona Cię nie zgani. Itd. Nima wyjścia, trza nowe do kolekcji zakupić, nawet kosztem półrocznej diety łupiny z pyr + kwaśne mleko. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, SzymQ napisał: Zamów Carpani 🙂 54 minuty temu, Marcos73 napisał: To znak 🙂 pozdro 47 minut temu, zając napisał: Nie chcę nic mówić, ale jak musiałam dać zrobić wklejkę (podobna lokalizacja) w moich SL-dynkach, to dodałam im do towarzystwa nowe Voelkle i Heady jr @Marcos73a , tak że ten tego - Carpani jak nic 😉😁 Może macie rację, i tak powoli te narty się kończą, krawędzie coraz cieńsze. Na razie sięgnę do magazynu podręcznego i coś tam pewnie wyciągnę nadającego się do jeżdżenia. PS Carpani to po kolejnym szkoleniu kupię, teraz nie ma się co spieszyć i tak nie będę pierwszy w PL... pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 hours ago, kordiankw said: Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. Kordian, jaki klej użyłeś? Technicqll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 53 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 53 minuty temu 18 minut temu, johnwick2 napisał: Kordian, jaki klej użyłeś? Technicqll? Tutaj masz ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick2 Napisano 28 minut temu Udostępnij Napisano 28 minut temu Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi