Skocz do zawartości

Carpani Ski

PaVic

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, lubeckim napisał:

image.png.6a4c0effbca492051ac37199def1c6ba.png

Aczkolwiek nie ukrywam, że dostałem pewną zniżkę z tytułu bycia pierwszym posiadaczem nart Carpani w Polsce 🙂 Detale zostawie dla siebie 😉

Kurwa nie mogłem się powstrzymać po tym Valmalenco i musiałem to zrobić 🤩😍 To było silniejsze ode mnie 🤗

Czyli Renata na razie nie kupiła? Czy chodzi o to, że pierwszym posiadaczem męskim?

pozdro

9 godzin temu, PaVic napisał:

Za model ich flagowy AR-1 1980 € 

SC i SC+ wiązania marker 1270€ 

AR-S-M-L 1540€

AR-K 1660€ 

GS-SL 1420€ 

Półka cenowa Van Deer , Stockli jednym słowem 🤯

Takie  narty to muszą do mebli pasować ... albo chociaż do dywanu- no bo chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie  zabierze ich na śnieg... jeszcze by się porysowały..

52 minuty temu, Gabrik napisał:

Pawel, nie szukaj na forum poparcia, wsparcia, czy usprawiedliwienia swoich wyborów. Najzwyczajniej zrób, to co "musisz" i/lub możesz. To Twoje narciarstwo, Twoje odczucia,  Twoje pieniądze i Twoje życie. Niestety na drugie w tej formie nie licz.

Warto, czy nie warto, takie pytania ogólnie nie mają żadnego sensu.

Ale będzie drugi;-)

Może to zniżka za pierwszy egzemplarz tej narty w PL. Ew może zrobili jakiś duży reset, bo teraz jak widzisz sprzedaż idzie bezpośrednio z fabryki we Włoszech. A propos ten gościu kupił swoje jako nowe bezpośrednio od producenta, czy to była używka importowana zza granicy? 

6 minut temu, lubeckim napisał:

Może to zniżka za pierwszy egzemplarz tej narty w PL. Ew może zrobili jakiś duży reset, bo teraz jak widzisz sprzedaż idzie bezpośrednio z fabryki we Włoszech. A propos ten gościu kupił swoje jako nowe bezpośrednio od producenta, czy to była używka importowana zza granicy? 

Mati masz na bank jako pierwszy model AR-L.