Adam ..DUCH Napisano 3 Lipca Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 22 godziny temu, Mikoski napisał: Chyba pierwszy raz się z tobą zgodzę internety robią robotę bo sekcie instruktorskiej dokładnie sekcie, chcieli zrobić z tego zawód wydzielony 🤣 w dupach się poprzewracało. I twierdzenie że 45 minut szkolenia to jest godzina 🤔 że logistyka, chuj mnie to jako klienta obchodzi. Płacę za godzinę chcę godzinę a to że szkółki nie będą zaczynać i kończyć o pełnych godzinach mam na to wyjebane. Jako klienci musicie się jednak zdecydować: albo falowo albo regulaminowo. Czy to jest sekta?? Moim zdnaiem na szczeblu funkcyjnym zdecydowanie tak. Na szczeblu wykonawczym zdecydowanie nie. Dzieciaki robią "papiery" SITN na potęgę i mają kompletnie wy......ne za stowarzyszenie - jadą w alpy i uczą. PS klient przed opłatą jest informowany ile i za jaki czas, niestety nie z kim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 Lipca Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 4 minuty temu, Jan napisał: wrzuć linka do tekstu bo nie wiem gdzie to przeczytać Ty to jesteś aparat. @.Beata. każesz czytać a sam czujności nie zachowujesz.. Była mowa o indoktrynacji, o tym że nic nie szkodzi maluszkowi w domu kask ubrać niech chodzi, była mowa o górce za domem. Zwykła zabawa to już szkolenie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca 9 godzin temu, Jan napisał: zabawa na nartach to też szkolenie aż musiałem samego siebie zacytować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca Godzinę temu, Jan napisał: najłatwiej w Szwajcarii, na Level 1 bierzesz udział w 5 dniowym kursie i już możesz szkolić małe dzieci warunkiem wstępnym jest pozytywne ukończenie 5 dniowego kursu Swiss Snow Academy Prymitywne manipulowanie faktami wyrwanymi z kontekstu. Opisz cały system szkolenia w Szwajcarii i ile trzeba zainwestować by zostać samodzielnym instruktorem. Raz dwa koleś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 Lipca Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 40 minut temu, Mitek napisał: Prymitywne manipulowanie faktami wyrwanymi z kontekstu. Opisz cały system szkolenia w Szwajcarii i ile trzeba zainwestować by zostać samodzielnym instruktorem. Raz dwa koleś! Aż mnie zaciekawiłeś - wychodzi na to że Szwajcarzy bardo poważnie podchodzą do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca Cześć Kolega mam nadzieję jako bywalec j znawca nam wszystko z detalami opisze. Ja w Szwajcarii to może był ze trzy razy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca 2 godziny temu, Jan napisał: aż musiałem samego siebie zacytować To chyba sygnał, że szersza społeczność a nawet jednostki się z tobą nie zgadzają. W tej sytuacji możliwości są dwie. Albo jesteś geniuszem wizjonerem albo ...... 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Aż mnie zaciekawiłeś - wychodzi na to że Szwajcarzy bardo poważnie podchodzą do tematu. nie pisał bym gdybym nie poznał przemiłych 18 letnich instruktorek LEVEL 1 (szkoliły dzieci) masz 4 poziomy szkolenia oczywiście do najeyższego tytułu państwowego droga jest znacznie dłuższa https://www.snowsports.ch/startseite/ausbildung/allgemeine-infos-kursmodell/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Lexi napisał: Dobre👍 I gdzie ja teraz takie długie schody znajdę?🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, AdrianW napisał: Dobre👍 I gdzie ja teraz takie długie schody znajdę?🤔 Cześć Nie muszą być schody. Rytm i większość ruchów możesz ćwiczyć na płaskim Adrianie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Nie muszą być schody. Rytm i większość ruchów możesz ćwiczyć na płaskim Adrianie. Pozdro We wtorek drut zamawiam, w czwartek gruchę i leję schody na podwórku - nie ma półśrodków...😆 A tak poważnie Mitku to już starczy tych ćwiczeń. Szymek nas na rolki namówił i jest przyjemne z pożytecznym 😉 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: We wtorek drut zamawiam, w czwartek gruchę i leję schody na podwórku - nie ma półśrodków...😆 A tak poważnie Mitku to już starczy tych ćwiczeń. Szymek nas na rolki namówił i jest przyjemne z pożytecznym 😉 Pozdrawiam Cześć Ty zacząłeś temat. Ja o nartach w lecie nawet nie myślę. Jest wiele innych zabaw, szkoda, że nie możemy w nich w pełni uczestniczyć ale co się odwlecze... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu 19 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ty zacząłeś temat. Ja o nartach w lecie nawet nie myślę. Jest wiele innych zabaw, szkoda, że nie możemy w nich w pełni uczestniczyć ale co się odwlecze... Pozdro Marek zaczął, ja tak trochę w żartach tylko 😉 Mi lepiej nic nie pokazywać bo zaraz się nakręcam hehe No niby jest ale te narty siedzą w głowie, ciężko czymś zastąpić, nic nie poradzę 🙂 Trzymam za Was kciuki, żeby wszystko wiesz... było po Waszej myśli 💪 Zdróweczka 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi