Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 godziny temu, Mikoski napisał: Chyba pierwszy raz się z tobą zgodzę internety robią robotę bo sekcie instruktorskiej dokładnie sekcie, chcieli zrobić z tego zawód wydzielony 🤣 w dupach się poprzewracało. I twierdzenie że 45 minut szkolenia to jest godzina 🤔 że logistyka, chuj mnie to jako klienta obchodzi. Płacę za godzinę chcę godzinę a to że szkółki nie będą zaczynać i kończyć o pełnych godzinach mam na to wyjebane. Jako klienci musicie się jednak zdecydować: albo falowo albo regulaminowo. Czy to jest sekta?? Moim zdnaiem na szczeblu funkcyjnym zdecydowanie tak. Na szczeblu wykonawczym zdecydowanie nie. Dzieciaki robią "papiery" SITN na potęgę i mają kompletnie wy......ne za stowarzyszenie - jadą w alpy i uczą. PS klient przed opłatą jest informowany ile i za jaki czas, niestety nie z kim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 57 minut temu Autor Udostępnij Napisano 57 minut temu 4 minuty temu, Jan napisał: wrzuć linka do tekstu bo nie wiem gdzie to przeczytać Ty to jesteś aparat. @.Beata. każesz czytać a sam czujności nie zachowujesz.. Była mowa o indoktrynacji, o tym że nic nie szkodzi maluszkowi w domu kask ubrać niech chodzi, była mowa o górce za domem. Zwykła zabawa to już szkolenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu 9 godzin temu, Jan napisał: zabawa na nartach to też szkolenie aż musiałem samego siebie zacytować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu Godzinę temu, Jan napisał: najłatwiej w Szwajcarii, na Level 1 bierzesz udział w 5 dniowym kursie i już możesz szkolić małe dzieci warunkiem wstępnym jest pozytywne ukończenie 5 dniowego kursu Swiss Snow Academy Prymitywne manipulowanie faktami wyrwanymi z kontekstu. Opisz cały system szkolenia w Szwajcarii i ile trzeba zainwestować by zostać samodzielnym instruktorem. Raz dwa koleś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi