Suave Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Witam Przedstawiam buty japońskiej firmy Rexxam 130 Data, rozmiar 27.5, szer. 98 mm, rocznik produkcji ok. 2012. Stan powiedziałbym idealny. Jeżdżąc w nich ostatnio w marcu 2025, doszedłem do wniosku, że jest to dla mnie już zbyt dużym wyrzeczeniem jak chodzi o przyjemność i komfort. Są wyjątkowe. Ale mocno wymagające przy ubieraniu w zimnym, a w trakcie jazdy, nawet po rozgrzaniu, wymagają dużo siły przy naciskaniu na języki. Pomyślałem, że znajdzie się ktoś z grupy Forumowiczów, kto chciałby spróbować i przeżyć to co ja doświadczałem przez ponad 10 lat. Podzielę się nimi z jakąś osobą ze SkiForum, która byłaby chętna spróbować. Jedyny postawiony warunek - napisać o tym doświadczeniu relację. Taka propozycja. Jest ktoś zainteresowany? pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Suave napisał: Witam Przedstawiam buty japońskiej firmy Rexxam 130 Data, rozmiar 27.5, szer. 98 mm, rocznik produkcji ok. 2012. Stan powiedziałbym idealny. Jeżdżąc w nich ostatnio w marcu 2025, doszedłem do wniosku, że jest to dla mnie już zbyt dużym wyrzeczeniem jak chodzi o przyjemność i komfort. Są wyjątkowe. Ale mocno wymagające przy ubieraniu w zimnym, a w trakcie jazdy, nawet po rozgrzaniu, wymagają dużo siły przy naciskaniu na języki. Pomyślałem, że znajdzie się ktoś z grupy Forumowiczów, kto chciałby spróbować i przeżyć to co ja doświadczałem przez ponad 10 lat. Podzielę się nimi z jakąś osobą ze SkiForum, która byłaby chętna spróbować. Jedyny postawiony warunek - napisać o tym doświadczeniu relację. Taka propozycja. Jest ktoś zainteresowany? pozdrawiam Chętnie bym je przetestował, noszę rozmiar 27. 27,5 to chyba taka sama skorupa, tylko luźniejszy botek. Możesz zmierzyć ile dokładnie ma wkładka? No i skąd jesteś, żeby ewentualnie przymierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Rzeszów City. Prześlij mi Twój adres na który mam wysłać na: [email protected] - wyślę Ci, a jak nie będą pasowały - będzie Twój problem. 😉 Co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Suave napisał: Rzeszów City. Prześlij mi Twój adres na który mam wysłać na: [email protected] - wyślę Ci, a jak nie będą pasowały - będzie Twój problem. 😉 Co Ty na to ? Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Suave napisał: Ale mocno wymagające przy ubieraniu w zimnym, a w trakcie jazdy, nawet po rozgrzaniu, wymagają dużo siły przy naciskaniu na języki. a zawsze takie twarde były - może być że płastik się utlenił, stwardniał i stoją krótko przed pęknięciem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Od samiuśkiego początku. Kupiłem u A. Małysy w Małogoszczy pod Krakowem. Ale co tam, czekajmy na relację po sprawdzeniu przez kordiankw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Sorki. W Mogilanach. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi