jurek_h Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada (edytowane) 7 godzin temu, CaperSKI napisał: Firmą nacisku w razie oporu będà screeny z tej rozmowy. Raj ski rent to duża firma i można ich w necie grubo zaorać opiniami. Póki co są bardzo zdziwieni i każą odesłać sprzęt na ekspertyzę. Koszmarnie histeryzujecie. To prawdopodobnie zwykła forma zwrotu gramatycznego aby wyjść z twarzą. Dostaną narty i odeślą pieniądze. Edytowane 11 Listopada przez jurek_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 13 Listopada Udostępnij Napisano 13 Listopada On 11/10/2025 at 2:30 PM, CaperSKI said: Witam szanowne grono. Poproszę o poradę. Czy tak powinien wyglądać tip rocker w racetiger 2024 sc? Kolega kupił nartki z netu i ani on ani ja nigdy nie widzieliśmy takiego rockera. Czy tak to powinno wyglądać? Wygląda bardzo podejrzanie. Kupiłem synowi te narty w zeszłym tygodniu, tyle że model 2026 i rocker jest ledwie widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano Wtorek o 07:45 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 07:45 Śpieszę poinformować, że po ostrej batalii, długiej nieprzyjemnej rozmowie kasa została zwrócona. Właściciel między innymi osądzał kumpla o przeklejenie naklejki hologramowej ich firmy z innych nart oraz próbę oszustwa. Słaba, bardzo słaba akcja. Jeden fakt jest taki, że kumpel zauważył to po ok tygodniu od zakupu a powinien rzeczywiście zrobić przegląd niezwłocznie. Nauczka na przyszłość… 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Wtorek o 09:12 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:12 Chciałoby się powiedzieć, a nie mówiłem? Ja z natury jestem podejrzliwy i wychodzę z założenia, że lepiej każdego podejrzewać a na koniec zostać pozytywnie zaskoczonym, niż się rozczarować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano Wtorek o 10:32 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:32 1 hour ago, kordiankw said: Chciałoby się powiedzieć, a nie mówiłem? Ja z natury jestem podejrzliwy i wychodzę z założenia, że lepiej każdego podejrzewać a na koniec zostać pozytywnie zaskoczonym, niż się rozczarować. Jak mawiał Stalin: „kontrola najwyższą formą zaufania”😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Poza kolegą @Bruner79 Chciałbym jeszcze zarekomendować użytkownika @master32 Dzięki niemu w zeszlym roku kupiłem najnowszy model Kastle rx12 sl za 2k. Jak sie to ma do złamanych racetigerów za 1500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Racetigery ładniejsze niestety... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 18 minut temu, Mitek napisał: Racetigery ładniejsze niestety... 🙂 Wiadomo. Moja żona powiedziała, że Kastle są strasznie brzydkie, najbrzydsze jakie miałem 😂 Moj kolega zrobił podobny numer, kupił małżonce racetigery bez krawędzi. Tzn zdjęcia były zrobione tylko ślizgów i krawedzie były wzglednie szerokie, ale ktoś w wypożyczalni nie oszczędzał z grubości i zebrane było tak, ze został może 1 mm. Też złom za 1500 zł Dawałem im namiar na firmę od której kupiłem Kastle, ale to musiały być racetigety, no to są. Edytowane 3 godziny temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi