Victor Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) 20 minut temu, Mitek napisał: Cześć Niezłe, ale chyba jeszcze tak źle z miejscem u nas nie jest żeby taka technologia się opłacała. Pozdro Wiesz, to już norma większych miast a czy to się opłaca z perspektywy czasu tylko mniej pracowników bo wystarczy jeden kierowca i operator dźwigu w jednym . Piękny lot Kacpra i mamy pierwszy medal 💪 🇵🇱 srebro już pewne …🤞oby złoto 😡 cóż 🥈piękne 👏👏👏 Edytowane 19 godzin temu przez Victor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu A Tomasiak srebrny medal w skokach przed chwilą. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Teraz, Mitek napisał: A Tomasiak srebrny medal w skokach przed chwilą. Omc byłoby złoto. 3-mam kciuki za Marynę. Bo jak nic nie ugra, to całe to zamieszanie z alpejczykami nie będzie miało znaczenia. Skoki to nasz sport zimowy - narodowy. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 34 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Niezłe, ale chyba jeszcze tak źle z miejscem u nas nie jest żeby taka technologia się opłacała. Pozdro Nie wiem jak tam w stolicy ale w Katowicach to już bardzo popularne rozwiązanie na osiedlach - zdecydowanie polepsza sytuację śmieciową w dobie segregacji, kontenery "naziemne" są relatywnie małe a pod ziemią mieszczą potężną objętość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 24 minuty temu, Marcos73 napisał: kciuki za Marynę. a startuje w Super G czy tylko GS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu 40 minut temu, Marcos73 napisał: Omc byłoby złoto. 3-mam kciuki za Marynę. Bo jak nic nie ugra, to całe to zamieszanie z alpejczykami nie będzie miało znaczenia. Skoki to nasz sport zimowy - narodowy. pozdro Super fajnie zeszło ciśnienie z trenera naszych skoczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 26 minut temu, Jan napisał: a startuje w Super G czy tylko GS ? Cześć No więc jest tak: Ona nie trenuje SG, jeździ go w ramach treningów do GS, startuje w SG dość przypadkowo a w tym sezonie to chyba w ogóle. Jest zawodniczką ściśle wyspecjalizowaną w GS do tego najlepiej spisującą się w na podkręconych stromiznach w twardych warunkach. SG i GS to dwie zupełnie różne konkurencje. Oczywiście fajnie, że Maryna jeździła treningi zjazdu, bo to cenne doświadczenie ale nie sądzę by to były treningi pod konkurencję. Ustawienie na tej trasie będzie szybkie a Maryna szybko jeździć nie umie więc po co kusić los jak w perspektywie ma się szansę medalową. Jest ona iluzoryczna ale jest. Pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 51 minut temu, zając napisał: Nie wiem jak tam w stolicy ale w Katowicach to już bardzo popularne rozwiązanie na osiedlach - zdecydowanie polepsza sytuację śmieciową w dobie segregacji, kontenery "naziemne" są relatywnie małe a pod ziemią mieszczą potężną objętość. To rozwiazanie popularne w wielu krajach. A na moim osiedlu walczymy ze spółdzielnią żeby też to wprowadzili, bo póki co śmieci się walają obok pojemnikow i jest trochę syf. @zając a Ty mieszkasz w Katowicach? Wiedziałem, że na Śląsku, ale że w Kato😁 w jakiej dzielnicy? Bo ja na Starej Ligocie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 36 minut temu, bubol.T napisał: To rozwiazanie popularne w wielu krajach. A na moim osiedlu walczymy ze spółdzielnią żeby też to wprowadzili, bo póki co śmieci się walają obok pojemnikow i jest trochę syf. @zając a Ty mieszkasz w Katowicach? Wiedziałem, że na Śląsku, ale że w Kato😁 w jakiej dzielnicy? Bo ja na Starej Ligocie. Pozdrawiam Już nie, ale nieopodal bo w Siem-cach, za dziecka mieszkałam w Ligocie tej Starej (zawsze byłam zdziwiona że ona jest "stara" bo mieszkaliśmy w bloku, który był nowy jak na tamte czasy 😁). Pracuję niezmiennie w Kato. P.S. czasem nie da się zrobić tych podziemnych pojemników ze względu na uzbrojenie terenu lub wysoki poziom wód gruntowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 10 minut temu, zając napisał: Już nie, ale nieopodal bo w Siem-cach, za dziecka mieszkałam w Ligocie tej Starej (zawsze byłam zdziwiona że ona jest "stara" bo mieszkaliśmy w bloku, który był nowy jak na tamte czasy 😁). Pracuję niezmiennie w Kato. P.S. czasem nie da się zrobić tych podziemnych pojemników ze względu na uzbrojenie terenu lub wysoki poziom wód gruntowych. A ja z Chorzowa Batorego 🙂 dopiero po ślubie do Raciborza się wyprowadziłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Skoki to nasz sport zimowy - narodowy. pozdro Tak, szczególnie cenię Małysza jako menegere i Broilera jako nadmenegere. Edytowane 17 godzin temu przez johnwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 10 godzin temu, mlesik napisał: jakaś płaska ta górka w sl do team kombinacji...:) I Franjo ma dwa złota... brawo. Ale płasko tak że szok... Cześć Teraz dopiero oglądam. Taki łatwy ale fajny ten SL. Trzeba było jechać na maksa cały czas, szybkie nogi w cenie. W każdym razie to ciekawa formuła i fajne zawody. No i Nef zaskoczył... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu https://przegladsportowy.onet.pl/igrzyska-olimpijskie/lindsey-vonn-przerywa-milczenie-poruszajacy-wpis-po-dramacie-na-igrzyskach/03mnfqg Vonn pisze o skomplikowanym złamaniu (jednak) kości piszczelowej, oraz o 12 cm, których jej zabrakło do minięcia bezpiecznie bramki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Teraz dopiero oglądam. Taki łatwy ale fajny ten SL. Trzeba było jechać na maksa cały czas, szybkie nogi w cenie. W każdym razie to ciekawa formuła i fajne zawody. No i Nef zaskoczył... Pozdro Nef miał jeszcze równo. Zawiódł po całości Vinatzer. On jednak nie ma mocnej psychy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć No niestety to płaskie na końcu jest... płaskie i nasłonecznione, miękło w oczach. GS i SL też będą na tym stoku, więc będą mieli schody z dalszymi numerami a i 30 w drugim może mieć trudno dojechać w jakimś dobrym czasie bo drugie przejazdy będą po 13.00. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć No niestety to płaskie na końcu jest... płaskie i nasłonecznione, miękło w oczach. GS i SL też będą na tym stoku, więc będą mieli schody z dalszymi numerami a i 30 w drugim może mieć trudno dojechać w jakimś dobrym czasie bo drugie przejazdy będą po 13.00. Pozdro Na tym samym stoku będą???? Na pewno? zaraz sprawdzę bo aż wierzyć mi się że tak plasko! edit: na tym samym. uważam że to skandal. dziura wypaczy wynik. Edytowane 4 godziny temu przez mlesik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu zaraz pojedzie Vhlova - bardzo jestem ciekaw rezultatu... dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć A kto to jest? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, mlesik napisał: zaraz pojedzie Vhlova - bardzo jestem ciekaw rezultatu... dwa lata Dobrze , że mam HBO Max i na kanałach Eurosportu można zobaczyć praktycznie wszystko co się dzieje ,bo to co pokazują w TP i na dwóch kanałach Eurosportu ,to żenada. Wczoraj świetne zawody kobiet w Livingio w skokach na snowboardzie. Dziewczyny latały po 30 m z fiflakami w powietrzu ,a ludzie się kręcą skokami narciarskimi po 100 m. Jak to ostatnio Kowalczyk w studio powiedziała "nie rozumiem skoków" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu (edytowane) 1 godzinę temu, Edwin napisał: Dobrze , że mam HBO Max i na kanałach Eurosportu można zobaczyć praktycznie wszystko co się dzieje ,bo to co pokazują w TP i na dwóch kanałach Eurosportu ,to żenada. Wczoraj świetne zawody kobiet w Livingio w skokach na snowboardzie. Dziewczyny latały po 30 m z fiflakami w powietrzu ,a ludzie się kręcą skokami narciarskimi po 100 m. Jak to ostatnio Kowalczyk w studio powiedziała "nie rozumiem skoków" ja tak samo - więc na komórce w pracy leci... ale Shiffrin pokazowo spartoliła medal i pierwsze miejsce... 😞 strasznie to dziwne... Edytowane teraz przez mlesik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi