grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 13 godzin temu, Kaem napisał: Qre ... też kupilem nowe buty ... a co ... Lange Shadow 120. Ale ... no cóż fotek nie zrobiłem. Bez BOA bo węzżwi nie wierzę ... może za jakiś czas. I także jestem pod wrażeniem łatwości zakładania ... ale jest + 10 C co najmniej, więc rozumiecie ... 😄 Reszta w przyszłych komentarzach. PS Kupiłem też nowy zestaw nart : tzw set Volkl SL 165 R12.6 sklep (67 pod butem) Dynastar M88 176 R14 potest (88 pod butem) Dynastar Course Master 173 R17 potest (70 pod butem) Dynastar Speed Race 174 R15 (75 pod butem) nowe - kundelki, na których pewnie spędzę 80% sezonu 😄 😄 😄 Aha, i są śliczne Mam lubieżne zamierzenie ,aby sprawić sobie niebieski wierzchni zestaw odzieżowy. Stan chorobowy się pogłębia, konował już tu nie pomoże. Zostaje opieka paliatywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 13 godzin temu, Kaem napisał: też kupilem nowe buty ... Nowe narty to tylko substytut nowej torebki pasującej do butów.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Nowe narty to tylko substytut nowej torebki pasującej do butów.. 😉 Wszystkie narty nie mogą pasować do butów które ma. Jest teren do dalszych zakupów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 16 godzin temu, Lexi napisał: I będzie wypożyczał DARMO.... (za dodatkową opłatą nie posmaruje.. 😉 ) Cześć U mnie Marek zawsze może liczyć na rekompensatę w browarach, nawet jak nart nie da - no, wtedy to będzie darowizna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi