Skocz do zawartości

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026

.Beata.

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zatem który?

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Lexi napisał:

Soszów "trzymam" na piątek w odwodzie jakby Pilsko zawiodło.. 🙂

Tyle, że tam jest czynna jedna trasa, nr 2. Czyli 400 metrów stoku, a reszta to wąski dojazd pod wyciąg. Pilsko pewnie ruszy, ale samo Solisko.

Edytowane przez bubol.T

5 godzin temu, bubol.T napisał:

Tak sie teraz leczymy z synem i z nudów przeglądam kamerki. Całkiem dobrze wygląda hotel Stok w Wiśle, a to tylko 30 kilometrów od was. Soszow też ok. A ma być mróz, wiec ten Zwardoń pewnie tez przygotują. W końcu dla nich to wysoki sezon, nie pozwola sobie na taką stratę.Screenshot_20251219_103359_Chrome.thumb.jpg.896b8011ab2308db0a99d834b2d0279c.jpg 

Zdrówka życzę cokolwiek Wam dolega.

5 minut temu, .Beata. napisał:

Zdrówka życzę cokolwiek Wam dolega.

Covidek , a do tego mnie w krzyżu jebie😂.

Starość k... starość 

Dwa lata temu też leżeliśmy z covidem w święta i straciłem węch i smak akurat na wigilię i święta. 

Edytowane przez bubol.T

6 godzin temu, .Beata. napisał:

A nie ma przypadkiem w Korbielowie Sylwestra na stoku ?

Chyba nie ma. Na pewno jest na Nowej osadzie i Hotelu stok. Istebna tez co roku miała na Złotym Groniu. Ja na swoim stoku tez organizuję. Co prawda to tylko 40 metrów długości, ale będzie ognisko, muzyka i zjazdach na byle czym. Może być nawet kajak😄

• Like 2

40 minut temu, bubol.T napisał:

Chyba nie ma. Na pewno jest na Nowej osadzie i Hotelu stok. Istebna tez co roku miała na Złotym Groniu. Ja na swoim stoku tez organizuję. Co prawda to tylko 40 metrów długości, ale będzie ognisko, muzyka i zjazdach na byle czym. Może być nawet kajak😄

Super imprezka sie szykuje, zazdroszczę. 
A o Sylwestra na stoku pytałam, bo zazwyczaj tam gdzie jest impreza na stoku, to na stoku też jest śnieg… to tak a’propo Pilska, Buczynki czy czegoś tam na 2 stycznia.

9 godzin temu, .Beata. napisał:

Super imprezka sie szykuje, zazdroszczę. 
A o Sylwestra na stoku pytałam, bo zazwyczaj tam gdzie jest impreza na stoku, to na stoku też jest śnieg… to tak a’propo Pilska, Buczynki czy czegoś tam na 2 stycznia.

Ja bym się tym śniegiem aż tak nie przejmował. Nawet jak Zwardoń nie ruszy, a pewnie ruszy, to w okolicy i tak będą nasniezone stoki. Istebna, Nowa Osada, Stok w Wiśle, Soszów i ewentualnie Korbielów. To wszystko masz w promieniu 40 kilometrów. 

Cześć

Wiesz Beata, ja od wielu lat po prostu nie patrzę na pogodę. Kiedyś miało to sens gdy jeździło się na warunki ale teraz ... 

Zawsze można porobić coś fajnego. Czy sturlałaś się kiedyś ze stoku narciarskiego w błocie bez zatrzymywania się?

Pozdro

Edytowane przez Mitek

3 godziny temu, Mitek napisał:

Cześć

Wiesz Beata, ja od wielu lat po prostu nie patrzę na pogodę. Kiedyś miało to sens gdy jeździło się na warunki ale teraz ... 

Zawsze można porobić coś fajnego. Czy sturlałaś się kiedyś ze stoku narciarskiego w błocie bez zatrzymywania się?

Pozdro

Haha ze stoku jeszcze nie, aczkolwiek wiem jak smakuje błoto, zwłaszcza to na szlakach. Kiedyś za dzieciaka pamietam, mieliśmy solidny ubaw w forcie na Kopernika. Wzbudzaliśmy spore zainteresowanie podczas powrotu do domu. Moja mama najpierw mnie nie poznała, a potem się przeżegnała… ale przecież zaczął padać śnieg się tłumaczyłam. 

To co, kto pierwszy na dole? czy kto w ogóle?

• Like 2

2 godziny temu, .Beata. napisał:

Haha ze stoku jeszcze nie, aczkolwiek wiem jak smakuje błoto, zwłaszcza to na szlakach. Kiedyś za dzieciaka pamietam, mieliśmy solidny ubaw w forcie na Kopernika. Wzbudzaliśmy spore zainteresowanie podczas powrotu do domu. Moja mama najpierw mnie nie poznała, a potem się przeżegnała… ale przecież zaczął padać śnieg się tłumaczyłam. 

To co, kto pierwszy na dole? czy kto w ogóle?

Cześć

O widzę, ze w pewnych kwestiach mamy zgodne allele. Skąd znasz tę historię?  🙂

POzdro