Lexi Napisano wczoraj o 09:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:50 (edytowane) 8 minut temu, bubol.T napisał: Soszow Soszów "trzymam" na piątek w odwodzie jakby Pilsko zawiodło.. 🙂 Edytowane wczoraj o 09:57 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 09:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:51 11 godzin temu, .Beata. napisał: O o o super, to weź ten kajak, bo dwa rowery już będą 🤣 Ten kajak by tam poszedł jak burza, tylko muszą usunąć te ratraki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 09:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:58 13 godzin temu, PaVic napisał: 🥶 to może ja gdzieś jeszcze zdążę zamówić Tak mi się trochę wydaje, że to wina Adama, bo zamiast siedzieć na miejscu i pilnować śniegu to się gdzieś szwenda i do tego po jakiś zagranicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, Lexi napisał: Soszów "trzymam" na piątek w odwodzie jakby Pilsko zawiodło.. 🙂 Tyle, że tam jest czynna jedna trasa, nr 2. Czyli 400 metrów stoku, a reszta to wąski dojazd pod wyciąg. Pilsko pewnie ruszy, ale samo Solisko. Edytowane 22 godziny temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Godzinę temu, bubol.T napisał: Pilsko pewnie ruszy, ale samo Solisko. Samo Solisko to też bez szału.. to pozostaje Stok albo Stock 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 36 minut temu, Lexi napisał: Samo Solisko to też bez szału.. to pozostaje Stok albo Stock Miejmy nadzieję, że coś tam dosypią jak zrobi się zimniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu A nie ma przypadkiem w Korbielowie Sylwestra na stoku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu 5 godzin temu, bubol.T napisał: Tak sie teraz leczymy z synem i z nudów przeglądam kamerki. Całkiem dobrze wygląda hotel Stok w Wiśle, a to tylko 30 kilometrów od was. Soszow też ok. A ma być mróz, wiec ten Zwardoń pewnie tez przygotują. W końcu dla nich to wysoki sezon, nie pozwola sobie na taką stratę. Zdrówka życzę cokolwiek Wam dolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, .Beata. napisał: Zdrówka życzę cokolwiek Wam dolega. Covidek , a do tego mnie w krzyżu jebie😂. Starość k... starość Dwa lata temu też leżeliśmy z covidem w święta i straciłem węch i smak akurat na wigilię i święta. Edytowane 20 godzin temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, .Beata. napisał: A nie ma przypadkiem w Korbielowie Sylwestra na stoku ? W Szczyrku jest w Kuflonce 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu Nie, dziękuję. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 6 godzin temu, .Beata. napisał: A nie ma przypadkiem w Korbielowie Sylwestra na stoku ? Chyba nie ma. Na pewno jest na Nowej osadzie i Hotelu stok. Istebna tez co roku miała na Złotym Groniu. Ja na swoim stoku tez organizuję. Co prawda to tylko 40 metrów długości, ale będzie ognisko, muzyka i zjazdach na byle czym. Może być nawet kajak😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 40 minut temu, bubol.T napisał: Chyba nie ma. Na pewno jest na Nowej osadzie i Hotelu stok. Istebna tez co roku miała na Złotym Groniu. Ja na swoim stoku tez organizuję. Co prawda to tylko 40 metrów długości, ale będzie ognisko, muzyka i zjazdach na byle czym. Może być nawet kajak😄 Super imprezka sie szykuje, zazdroszczę. A o Sylwestra na stoku pytałam, bo zazwyczaj tam gdzie jest impreza na stoku, to na stoku też jest śnieg… to tak a’propo Pilska, Buczynki czy czegoś tam na 2 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 godzin temu, .Beata. napisał: Super imprezka sie szykuje, zazdroszczę. A o Sylwestra na stoku pytałam, bo zazwyczaj tam gdzie jest impreza na stoku, to na stoku też jest śnieg… to tak a’propo Pilska, Buczynki czy czegoś tam na 2 stycznia. Ja bym się tym śniegiem aż tak nie przejmował. Nawet jak Zwardoń nie ruszy, a pewnie ruszy, to w okolicy i tak będą nasniezone stoki. Istebna, Nowa Osada, Stok w Wiśle, Soszów i ewentualnie Korbielów. To wszystko masz w promieniu 40 kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Plantatorów holenderskich pogodynka pokazuje ,że będzie już od świąt BN na minusie więc jak odpala armaty to powinno być dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 minutę temu Autor Udostępnij Napisano 1 minutę temu Kochani, żeby było jasne, nie przejmuję się brakiem śniegu w Zwardoniu, choć byłoby łatwiej, a jak będzie gdzie jeździć na nartach - to super. Towarzystwo jest zacne, a to jest najważniejsze. Zostało 12 dni… 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi