PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Mikoski napisał: Ja ten Kasprowy zostawił bym w spokoju ,te dwie trasy i tak są żałosne w porównaniu nawet do małych ośrodków w AT Żałosne czy nie żałosne nie bądź chuj i kanapę zmodernizuj 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, PaVic napisał: Ja mam brata starszego o 9 lat rocznik 70 więc muzycznie nigdy nie byłem zamknięt a Ramonsi czy nawet osiedlowa Siekiera 😂 to byl dzień powszedni 😉 co to za gnój pod sceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, jurek_h napisał: Ja NIE głosował bym na kibola z ustawek ( jednoznaczne przestępstwo), sutenera, oszusta itd. wszyscy wiemy, nawet gdyby był z mojej strony. Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek czy wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 34 minuty temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? Fakt to nie płytkie coco Jumbo to moc współczesnej elity -przedsiębiorcy 😜 inżynieria narodu 🥳 takie to były piękne czasy 🤷♂️ Edytowane 58 minut temu przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu 23 minuty temu, Lexi napisał: Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek czy wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow. *- nie glosowalem na kibola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Spiochu napisał: Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow. *- nie glosowalem na kibola W którym miejscu określiłem " swoją partię" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 minut temu Udostępnij Napisano 6 minut temu 5 godzin temu, jurek_h napisał: Wiesz. Jest profesor Janusz i januszowy profesor🙂 🙂 Mialem niewątpliwą przyjemność uczestniczyć w wykladach mechaniki prowadzonych przez prof. Mariana Janusza. Stara lwowska szkoła inżynierii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi