brachol Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu Mi akurat z 8 lat temu ukradli Berlingo z pod domu. Nie było chyba w ogóle na wysokim miejscu na liście kradzionych... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dzisiaj kupiłem spalinową kosiarkę do trawy 😁 niedługo może być obłożona karnymi podatkami bo nie spełni limitów 😜🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 38 minut temu, Mikoski napisał: Dzisiaj kupiłem spalinową kosiarkę do trawy 😁 niedługo może być obłożona karnymi podatkami bo nie spełni limitów 😜🤣 Po prostu nie będziesz mógł wjeżdżać do centrum miast... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 35 minut temu, Mikoski napisał: Dzisiaj kupiłem spalinową kosiarkę do trawy 😁 niedługo może być obłożona karnymi podatkami bo nie spełni limitów 😜🤣 Też musiałem zainwestować w kosiarkę, bo w starej Husqvarnie rozsypał mi się napęd, a wymiana to koszt nowej kosiarki średniej klasy. Zainwestowałem w używaną Hondę HRH 536 i teraz koszenie stało się przyjemnością 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi