brachol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć Chcemy kupić znajomemu plecak narciarski na buty, kask i różne ciuchy taki jak mają zawodnicy, najlepiej żeby weszły dwie pary butów i dwa kaski. Widziałem plecak Tecnica Duża Torba Plecak na 2 pary Butów Narciarskich TECNICA FAMILY black 70L - 8595167843154 - 14779177534 - Allegro generalnie materiał dość cienki i nie sprawia wrażenia solidnego. Fajne moim zdaniem jest to, że buty pakuje się w dwie kieszenie po bokach. Inny znajomy poleca Rossignola (w necie nie mogę znaleźć) i Volkl (też kiepsko z dostępnością) Head, Fischer - wydają się solidne, nie wiem jak z wygodą użytkowania. Może Kastle? NEW RB90 BOOT BAG Szukam czegoś solidnego. Polecicie jakąś firmę? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cześć Plecak zawodniczy na dwie pary butów.. poważnie. Wiesz jaki to grzmot. Celu zupełnie nie widzę - zawodnikom ktoś to nosi. 🙂 Co do Rossignola mogę pomóc. Dawaj na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, brachol napisał: Może Kastle? NEW RB90 BOOT BAG Super wygląda - a teraz sobie wyobraź że bierzesz taki plecak z butami przypiętymi na zewnątrz plecaka, wsiadasz w gondolę czy kreta i wieziesz się na lodowiec.. i teraz próbujesz te buty ubrać.. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Super wygląda - a teraz sobie wyobraź że bierzesz taki plecak z butami przypiętymi na zewnątrz plecaka, wsiadasz w gondolę czy kreta i wieziesz się na lodowiec.. i teraz próbujesz te buty ubrać.. ;D Ale po co chcesz te buty przypinać? W środku na pewno jedna para wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi