brachol Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Cześć Chcemy kupić znajomemu plecak narciarski na buty, kask i różne ciuchy taki jak mają zawodnicy, najlepiej żeby weszły dwie pary butów i dwa kaski. Widziałem plecak Tecnica Duża Torba Plecak na 2 pary Butów Narciarskich TECNICA FAMILY black 70L - 8595167843154 - 14779177534 - Allegro generalnie materiał dość cienki i nie sprawia wrażenia solidnego. Fajne moim zdaniem jest to, że buty pakuje się w dwie kieszenie po bokach. Inny znajomy poleca Rossignola (w necie nie mogę znaleźć) i Volkl (też kiepsko z dostępnością) Head, Fischer - wydają się solidne, nie wiem jak z wygodą użytkowania. Może Kastle? NEW RB90 BOOT BAG Szukam czegoś solidnego. Polecicie jakąś firmę? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Cześć Plecak zawodniczy na dwie pary butów.. poważnie. Wiesz jaki to grzmot. Celu zupełnie nie widzę - zawodnikom ktoś to nosi. 🙂 Co do Rossignola mogę pomóc. Dawaj na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, brachol napisał: Może Kastle? NEW RB90 BOOT BAG Super wygląda - a teraz sobie wyobraź że bierzesz taki plecak z butami przypiętymi na zewnątrz plecaka, wsiadasz w gondolę czy kreta i wieziesz się na lodowiec.. i teraz próbujesz te buty ubrać.. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Super wygląda - a teraz sobie wyobraź że bierzesz taki plecak z butami przypiętymi na zewnątrz plecaka, wsiadasz w gondolę czy kreta i wieziesz się na lodowiec.. i teraz próbujesz te buty ubrać.. ;D Ale po co chcesz te buty przypinać? W środku na pewno jedna para wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ale Piorek szuka na dwie pary butów i dwa kaski. To jest gigantyczny wór i jest raczej plecakotorbą bardziej do ciągnięcia a do noszenia raczej w sytuacjach wyjątkowych. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Piotrek, a czyj sprzęt ma być do niego pakowany? Dzieciaków czy osób dorosłych? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi