Lexi Napisano Środa o 18:54 Udostępnij Napisano Środa o 18:54 52 minuty temu, PaVic napisał: Twardo i konsekwentnie senon trwa w najlepsze 😂 a dziś miałem pisać kiedy się wybierasz na tą twoją halę 😤 w Landgraaf puchy i mam bliżej 😜 czas rozpocząć sezon halowy 😀 1 otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Środa o 19:58 Udostępnij Napisano Środa o 19:58 Godzinę temu, Lexi napisał: 1 otwarta? Z podglądu wychodzi,że tak 👍 jeszcze kluby nie zarezerwowały pewnie od lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Środa o 19:59 Autor Udostępnij Napisano Środa o 19:59 4 godziny temu, Jan napisał: nix nie luzujemy, sezon trwa Czy to Lodowiec Góra Kamieńsk? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Czwartek o 07:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:25 12 godzin temu, Lexi napisał: 1 otwarta? Teraz czytam że od 11.05-26.06 funpark i jedynka w przeglądzie czyli będą wymieniali cukier 🤷♂️ a później wejdą kluby dzieciaków na jedynkę pewnie od połowy lipca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 08:50 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:50 12 godzin temu, grimson napisał: Czy to Lodowiec Góra Kamieńsk? nie Kamieńsk ale Obertauern 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu W dniu 7.05.2026 o 10:50, Jan napisał: nie Kamieńsk ale Obertauern Taka hala tylko żre prad, gdzie planeta płonie. Aktywiszcze zabrało udział w słusznym performensie. Licze, że takie hale zostaną trwale zamknięte: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu (edytowane) Trzeba być wyjątkowym tępym ciołem, żeby tak skomentować tego typu performance. Edytowane 56 minut temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi