PaVic Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Dzień dobry -1 na dolnym parkingu fanatycy się zjeżdżają słońce u góry Lew będzie w żywiole - zapowiada się bajkowa sobota 🥳 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Cześć Nie ma śniegu - wracaj do domu, zniszczysz buty na parkingu. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 54 minuty temu, PaVic napisał: Dzień dobry -1 na dolnym parkingu fanatycy się zjeżdżają słońce u góry Lew będzie w żywiole - zapowiada się bajkowa sobota 🥳 kolejki już działają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 46 minut temu, Jan napisał: kolejki już działają 👌 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 30 minut temu, PaVic napisał: 👌 ta sama chmurka z drugiej strony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Nie ma śniegu śniegu starczy do czerwca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Jan napisał: śniegu starczy do czerwca Śniegu faktycznie masa ale jak dla mnie jest za gorąco 🥵 🥵 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, PaVic napisał: Śniegu faktycznie masa ale jak dla mnie jest za gorąco 🥵 🥵 Ile stopni i na jakiej wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, zając napisał: Ile stopni i na jakiej wysokości? Wjeżdżałem na górę z 1600 a ON do 3200 niby pokazuje +8 ale w tym słońcu jest dużo cieplej że jeżdżę już w koszulce i bluzie a kurteczka i rękawiczki w plecaku 🤷♂️. Ogólnie fajny twardy podkład a pierzynka miękka gdzieniegdzie bardzo mokra i ciężka . info dla @grimsona tyłku fanatyków w jednym ośrodku to przez cały sezon w różnych miejscach nie widziałem . Full katoli 🥳 parkingu max gondolki na ścisk 🤷♂️sezon trwa 😜 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, zając napisał: Ile stopni i na jakiej wysokości? w tej chwili na 3440 już powyżej 0 bo woda kapie z dachu ale śnieg pod nartami jeszcze zmrożony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, PaVic napisał: Wjeżdżałem na górę z 1600 a ON do 3200 niby pokazuje +8 ale w tym słońcu jest dużo cieplej że jeżdżę już w koszulce i bluzie a kurteczka i rękawiczki w plecaku 🤷♂️. Ogólnie fajny twardy podkład a pierzynka miękka gdzieniegdzie bardzo mokra i ciężka . info dla @grimsona tyłku fanatyków w jednym ośrodku to przez cały sezon w różnych miejscach nie widziałem . Full katoli 🥳 parkingu max gondolki na ścisk 🤷♂️sezon trwa 😜 CG tydzień temu, też ludzi jak mrówków: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 33 minuty temu, grimson napisał: CG tydzień temu, też ludzi jak mrówków a teraz ? Edytowane 6 godzin temu przez Jan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Czarna Góra. Czynna Biba, Lux - Trasa B I A na dziko, warunki na wszystkich trasach bardzo fajne, choć powoli widać już kamyczki i mocno ciemne plamy. Spokojnych Świąt! 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu we wsi na 1800 m termometr pokazuje +15 stopni w cieniu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz_Amator Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dzień dobry, na początku chciałbym się przywitać ponieważ to mój pierwszy post na tym forum, choć czytam je od dawna. Dzisiaj skusiłem się na jazdę na Skrzycznem. Warunki jak na zdjęciach. Serdecznie pozdrawiam i życzę spokojnej Wielkanocy 😀 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Narciarz_Amator napisał: Dzień dobry, na początku chciałbym się przywitać ponieważ to mój pierwszy post na tym forum, choć czytam je od dawna. Dzisiaj skusiłem się na jazdę na Skrzycznem. Warunki jak na zdjęciach. Serdecznie pozdrawiam i życzę spokojnej Wielkanocy 😀 witamy aktywnie na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Jan napisał: a teraz ? a teraz jeszcze wincyj. żodyn nie odważy się jazdy na wprost w takim tłumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, widzewiak_z_gor napisał: Czarna Góra. Czynna Biba, Lux - Trasa B I A na dziko, warunki na wszystkich trasach bardzo fajne, choć powoli widać już kamyczki i mocno ciemne plamy. Spokojnych Świąt! Patrz Pan co norweska szklana kula pokazuje dla CG, pokręcą weekendami i kolejne dwa tygodnie. Jutro jeszcze mocno ciepło, a potem to już tylko zimniej plus opady białego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przedświąteczne, wiosenne Rohace. .. ludzi masa - parking pełny i pobocza dróg dojazdowej i wyjazdowej - jeszcze tyle aut tutaj nie widziałem, oczywiście sporo skiturowców i zero autobusów. Na dole +10 C .. na górze troche mniej ale też ciepło więc stok został zamordowany błyskawicznie. Tradycyjnie najlepiej na Padaku ale niewiele dłużej. Kolejny wspaniały narciarsko dzionek spędzony w wybornym towarzystwie.... Żaneta i @AdrianW ..dziękuję 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 49 minut temu Udostępnij Napisano 49 minut temu Dzięki Mareczku za Towarzystwo! Z Tobą żadne warunki niestraszne 😉💪 Aaaa.... no i dzięki Tobie będziemy mieć teraz dobre jajca... na Chopoku🥚😆 Widzisz @.Beata., Marek o wszystkim pomyślał 😉 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu 19 minut temu, AdrianW napisał: Dzięki Mareczku za Towarzystwo! Z Tobą żadne warunki niestraszne 😉💪 Aaaa.... no i dzięki Tobie będziemy mieć teraz dobre jajca... na Chopoku🥚😆 Widzisz @.Beata., Marek o wszystkim pomyślał 😉 No wyglądają zdrowo i świątecznie😉… a gdzie Twoje? 🤣😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu 3 minuty temu, .Beata. napisał: No wyglądają zdrowo i świątecznie😉… a gdzie Twoje? 🤣😉 Na Rohacach zbiłem...😜😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi