PaVic Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dzień dobry -1 na dolnym parkingu fanatycy się zjeżdżają słońce u góry Lew będzie w żywiole - zapowiada się bajkowa sobota 🥳 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć Nie ma śniegu - wracaj do domu, zniszczysz buty na parkingu. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 54 minuty temu, PaVic napisał: Dzień dobry -1 na dolnym parkingu fanatycy się zjeżdżają słońce u góry Lew będzie w żywiole - zapowiada się bajkowa sobota 🥳 kolejki już działają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 46 minut temu, Jan napisał: kolejki już działają 👌 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, PaVic napisał: 👌 ta sama chmurka z drugiej strony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Nie ma śniegu śniegu starczy do czerwca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Jan napisał: śniegu starczy do czerwca Śniegu faktycznie masa ale jak dla mnie jest za gorąco 🥵 🥵 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, PaVic napisał: Śniegu faktycznie masa ale jak dla mnie jest za gorąco 🥵 🥵 Ile stopni i na jakiej wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, zając napisał: Ile stopni i na jakiej wysokości? Wjeżdżałem na górę z 1600 a ON do 3200 niby pokazuje +8 ale w tym słońcu jest dużo cieplej że jeżdżę już w koszulce i bluzie a kurteczka i rękawiczki w plecaku 🤷♂️. Ogólnie fajny twardy podkład a pierzynka miękka gdzieniegdzie bardzo mokra i ciężka . info dla @grimsona tyłku fanatyków w jednym ośrodku to przez cały sezon w różnych miejscach nie widziałem . Full katoli 🥳 parkingu max gondolki na ścisk 🤷♂️sezon trwa 😜 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, zając napisał: Ile stopni i na jakiej wysokości? w tej chwili na 3440 już powyżej 0 bo woda kapie z dachu ale śnieg pod nartami jeszcze zmrożony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 49 minut temu Autor Udostępnij Napisano 49 minut temu 29 minut temu, PaVic napisał: Wjeżdżałem na górę z 1600 a ON do 3200 niby pokazuje +8 ale w tym słońcu jest dużo cieplej że jeżdżę już w koszulce i bluzie a kurteczka i rękawiczki w plecaku 🤷♂️. Ogólnie fajny twardy podkład a pierzynka miękka gdzieniegdzie bardzo mokra i ciężka . info dla @grimsona tyłku fanatyków w jednym ośrodku to przez cały sezon w różnych miejscach nie widziałem . Full katoli 🥳 parkingu max gondolki na ścisk 🤷♂️sezon trwa 😜 CG tydzień temu, też ludzi jak mrówków: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu (edytowane) 33 minuty temu, grimson napisał: CG tydzień temu, też ludzi jak mrówków a teraz ? Edytowane 15 minut temu przez Jan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi