rulez Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, zając napisał: Ło panie, po kamieniach zjeżdżać to faktycznie desperacja Kilometry trzeba wyjeździć, jak to na face będzie wyglądało. Wszyscy wrzucają zdjęcia z palmami a ja na odwrót z kamorami, a co se będę żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, rulez napisał: Tak, trzeba krzewić zamiłowanie do sportu. Z tego co widziałem, to są wakaty wolne. Możesz wysłać papiery. Nazwa firmy na priv 😉 Zależy czy sie zajmujecie😁 To Czantoria? Bo juz raczej zakończylem sezon, ale myślę, czy nie zakończyć jutro jeszcze raz. Napisz później jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 8 minut temu, bubol.T napisał: Napisz później jak to wygląda Jeszcze twardo ale zaczyna sie maź robić. Tak pewnie do 12 max co da się pojeździć. Edytowane 9 godzin temu przez rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 godziny z rana, później nie ma sensu. Szybka kanapa, mozna pojeździć w 3 h. Na Skolnitym ostatnio ponad 20 razy zjechałem w 4 h z przerwą na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Kto rano wstaje, temu plomby z zębów na betonie lecą 😎 Wiosny c.d. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Bruner79 napisał: Kto rano wstaje, temu plomby z zębów na betonie lecą 😎 Wiosny c.d. No dobra przekonaliście mnie. Ktoś chętny zakończyć sezon w piatek w Wiśle? Pingwinpassy mi sie skończyły, ale jest promocja, Skolnity 98 zeta za 4 h. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 22 minuty temu, bubol.T napisał: Ktoś chętny zakończyć sezon w piatek w Wiśle? Ale że jak.. w środku sezonu? Edytowane 4 godziny temu przez Lexi 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, bubol.T napisał: No dobra przekonaliście mnie. Ktoś chętny zakończyć sezon w piatek w Wiśle? Pingwinpassy mi sie skończyły, ale jest promocja, Skolnity 98 zeta za 4 h. Hejka, ja planuję z kolegą Skimanem. Muszę wykorzystać karnet na Nową Osadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 57 minut temu, Lexi napisał: Ale że jak.. w środku sezonu? Przechodzimy płynnie na dwa kółka. Bylo dwa dni nart dzień roweru, ten tydzien jest dzień nart i dwa dni roweru.kolejny wychodzi 3 dni roweru i... 🤔 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jeszcze ws wczorajszych nocnych jazd w Wiśle. Prawie połowa marca, i kręcą w Wiśle trzy ON na nocnych. Na bogato w tym rejonie z możliwością jazdy na nartach, w sezonie jest tego pewnie więcej: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 47 minut temu, grimson napisał: Jeszcze ws wczorajszych nocnych jazd w Wiśle. Prawie połowa marca, i kręcą w Wiśle trzy ON na nocnych my kręcimy cały rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 53 minuty temu, grimson napisał: Wiśle trzy ON na nocnych Wydaje mi się, że jeszcze Soszów też nocne ma, jak wczoraj wjeżdżałem do Wisły ratraki pracowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Coś dla Ciebie @grimsonwidzę, że w Piątek Soszów do 23 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi