rulez Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, zając napisał: Ło panie, po kamieniach zjeżdżać to faktycznie desperacja Kilometry trzeba wyjeździć, jak to na face będzie wyglądało. Wszyscy wrzucają zdjęcia z palmami a ja na odwrót z kamorami, a co se będę żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, rulez napisał: Tak, trzeba krzewić zamiłowanie do sportu. Z tego co widziałem, to są wakaty wolne. Możesz wysłać papiery. Nazwa firmy na priv 😉 Zależy czy sie zajmujecie😁 To Czantoria? Bo juz raczej zakończylem sezon, ale myślę, czy nie zakończyć jutro jeszcze raz. Napisz później jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 8 minut temu, bubol.T napisał: Napisz później jak to wygląda Jeszcze twardo ale zaczyna sie maź robić. Tak pewnie do 12 max co da się pojeździć. Edytowane 7 godzin temu przez rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 3 godziny z rana, później nie ma sensu. Szybka kanapa, mozna pojeździć w 3 h. Na Skolnitym ostatnio ponad 20 razy zjechałem w 4 h z przerwą na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Kto rano wstaje, temu plomby z zębów na betonie lecą 😎 Wiosny c.d. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Bruner79 napisał: Kto rano wstaje, temu plomby z zębów na betonie lecą 😎 Wiosny c.d. No dobra przekonaliście mnie. Ktoś chętny zakończyć sezon w piatek w Wiśle? Pingwinpassy mi sie skończyły, ale jest promocja, Skolnity 98 zeta za 4 h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 22 minuty temu, bubol.T napisał: Ktoś chętny zakończyć sezon w piatek w Wiśle? Ale że jak.. w środku sezonu? Edytowane 2 godziny temu przez Lexi 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, bubol.T napisał: No dobra przekonaliście mnie. Ktoś chętny zakończyć sezon w piatek w Wiśle? Pingwinpassy mi sie skończyły, ale jest promocja, Skolnity 98 zeta za 4 h. Hejka, ja planuję z kolegą Skimanem. Muszę wykorzystać karnet na Nową Osadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, Lexi napisał: Ale że jak.. w środku sezonu? Przechodzimy płynnie na dwa kółka. Bylo dwa dni nart dzień roweru, ten tydzien jest dzień nart i dwa dni roweru.kolejny wychodzi 3 dni roweru i... 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 minut temu Autor Udostępnij Napisano 20 minut temu Jeszcze ws wczorajszych nocnych jazd w Wiśle. Prawie połowa marca, i kręcą w Wiśle trzy ON na nocnych. Na bogato w tym rejonie z możliwością jazdy na nartach, w sezonie jest tego pewnie więcej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi