grimson Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu W dniu 24.02.2026 o 15:11, grimson napisał: Kastle za miękkie na warun w Folgaridzie, pewnie zrobili je z pazdzierza: Umarł krol- niech żyje król. Juz w domu Kastle MX83 183cm 125/83/109 R20.5 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, PaVic napisał: Dokładnie tam jest tak stromo że jak się stoi na krawędzi do zjazdu to stoku praktycznie nie widać 🤯 kosmos ściana 😀 Dokładdnie jak na Padaku w ON Rohacee-Spalena 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Umarł krol- niech żyje król. Juz w domu Kastle MX83 183cm 125/83/109 R20.5 Kiedy dotkną śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 39 minut temu, Lexi napisał: Dokładdnie jak na Padaku w ON Rohacee-Spalena 🙂 Przyjdzie ten dzień Mareczku przyjdzie bez ciśnienia gawrona 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Jan napisał: Kiedy dotkną śniegu? To się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Dzień dobry 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, brachol napisał: Dzień dobry CG? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Wiosny ciąg dalszy 🤗 to ten czas, który misie lubią najbardziej 😎 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, grimson napisał: CG? Żmija 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, PaVic napisał: Adam nie oczekuj ode mnie na tym poziomie i etapie pięknego dla oka technicznego narciarstwa 🤷♂️ może kiedyś ale to trzeba czasu bo póki co to ja sam przełamuję pewne własne bariery w głowie choć staram się jechać to co umie najlepiej. Ten dokładnie zjazd ( na bardzo stromej ścianie ) chciałem i w moim mniemaniu pojechalem- czyli ryjofon w lini spadku stoku ( zeby tylko nie położyć sie na stok bo to katastrofa pewna ) dodatkowo nie za szeroko jechać czyli wąski krótki skręt i ramię zewnętrzne ścignięte plus ruch ręki do środka kończący wbiciem kija i to w moim przekonaniu zrobiłem aczkolwiek gdyby ktoś nagrał to od dołu to dopiero miałbym materiał do analizy ale też przyznam szczerze że podczas zjazdu cały czas miałem w głowie chęć żeby prowadzić narty bardziej okrągło czyli dać im-dziobom w lini spadku pojechać ciut bardziej w dół a następnie podkręcić ale to nie mój poziom na takim stoku . 🤷♂️ Dziękuję ❤️😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 37 minut temu, brachol napisał: Żmija jak warun? Czynna jest C oraz D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, PaVic napisał: Adam nie oczekuj ode mnie na tym poziomie i etapie pięknego dla oka technicznego narciarstwa 🤷♂️ może kiedyś ale to trzeba czasu bo póki co to ja sam przełamuję pewne własne bariery w głowie choć staram się jechać to co umie najlepiej. Ten dokładnie zjazd ( na bardzo stromej ścianie ) chciałem i w moim mniemaniu pojechalem- czyli ryjofon w lini spadku stoku ( zeby tylko nie położyć sie na stok bo to katastrofa pewna ) dodatkowo nie za szeroko jechać czyli wąski krótki skręt i ramię zewnętrzne ścignięte plus ruch ręki do środka kończący wbiciem kija i to w moim przekonaniu zrobiłem aczkolwiek gdyby ktoś nagrał to od dołu to dopiero miałbym materiał do analizy ale też przyznam szczerze że podczas zjazdu cały czas miałem w głowie chęć żeby prowadzić narty bardziej okrągło czyli dać im-dziobom w lini spadku pojechać ciut bardziej w dół a następnie podkręcić ale to nie mój poziom na takim stoku . 🤷♂️ To nie jest wątek na takie rozkminki.....analiza jazdy - to odrębny temat. Załóż swój wątek (tak kilku użytkowników zrobiło) no i będziemy się spuszczać pozytywnie. A tak na marginesie.....kompletnie nie rozumiem co chciałeś zrobić i co zrobiłeś - pokaż łuki płużne a powiem Ci na jakim jesteś etapie rozwoju......własny wątek kolego......i będzie zajefajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Adam ..DUCH napisał: To nie jest wątek na takie rozkminki.....analiza jazdy - to odrębny temat. Załóż swój wątek (tak kilku użytkowników zrobiło) no i będziemy się spuszczać pozytywnie. A tak na marginesie.....kompletnie nie rozumiem co chciałeś zrobić i co zrobiłeś - pokaż łuki płużne a powiem Ci na jakim jesteś etapie rozwoju......własny wątek kolego......i będzie zajefajnie Adaś, odnoszę wrażenie, że ostatnio ktoś Ciebie podmienił i Ty to jakby nie Ty … 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Adam ..DUCH napisał: pokaż łuki płużne a powiem Ci na jakim jesteś etapie rozwoju......własny wątek kolego......i będzie zajefajnie Z piaskownicy to Victor już trochę temu wyszedł. Szkolić raczej nie zamierza ,by do perfekcji opanowywać łuki płużne. Nie wiedziałem, że to wyznacznik dobrej jazdy ,a jak jeździ,to chyba w Zwardoniu widziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dwa obowiązkowe punkty programowe sezonu zaliczone - zlot SF i "moje zawody"....reszta się nie liczy...znaczy liczy jako plusy dodatnie. Wychodzi na to że dziadek Adam coś tam jeszcze potrafi.... 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, .Beata. napisał: Adaś, odnoszę wrażenie, że ostatnio ktoś Ciebie podmienił i Ty to jakby nie Ty … 😔 Napiszę w wątku materiały szkoleniowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Dwa obowiązkowe punkty programowe sezonu zaliczone - zlot SF i "moje zawody"....reszta się nie liczy...znaczy liczy jako plusy dodatnie. Wychodzi na to że dziadek Adam coś tam jeszcze potrafi.... Żeby wygrywać zawody nie trzeba ładnie jeździć. Wystarczy szybko i skutecznie. Nic osobistego. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Edwin napisał: Z piaskownicy to Victor już trochę temu wyszedł. Szkolić raczej nie zamierza ,by do perfekcji opanowywać łuki płużne. Nie wiedziałem, że to wyznacznik dobrej jazdy ,a jak jeździ,to chyba w Zwardoniu widziałeś. A jak Ci napiszę że super zawodnicy nie potrafią wykonać ewolucji podstawowych.....a jak ci napiszę że w Livigno dzieciaki które o 7 rano tłuczą tyczki i mnie budzą zaczynają trening od poszerzenia kątowego to uwierzysz.... ??. Zobacz treningi zawodników a nie fanaberie stokowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Edwin napisał: Żeby wygrywać zawody nie trzeba ładnie jeździć. Wystarczy szybko i skutecznie. Nic osobistego. Gratulacje. Nie dotyczy Martyny i Fredericy, Miśki, Petry, Stenmarka, Sikory...mam jeszcze wymieniać.....mamy odmienny pogląd i spróbujmy znaleźć wspólny mianownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 21 minut temu, Adam ..DUCH napisał: A jak Ci napiszę że super zawodnicy nie potrafią wykonać ewolucji podstawowych.....a jak ci napiszę że w Livigno dzieciaki które o 7 rano tłuczą tyczki i mnie budzą zaczynają trening od poszerzenia kątowego to uwierzysz.... ??. Zobacz treningi zawodników a nie fanaberie stokowe. W Livingio byłem dwa razy. Jeśli chodzi o jazdę i treningi top zawodników,czy dzieciaki proponuję pojechać na lodowiec Kitz w listopadzie,tam się naogladałem więcej będąc na szkoleniu. Wrażenie to zrobili na mnie nasi paraolimpijczycy,nawet za pozwoleniem przejechałem się na ich gigancie. We Francji w La Plagne też się naogladałem młodych zawodników co po lodowej czarnej zapierd... giganta ,gdzie zwykły śmiertelnik by się trzy razy przeżegnał przed zjazdem. Edytowane 2 godziny temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Adam ..DUCH napisał: Nie dotyczy Martyny i Fredericy, Miśki, Petry, Stenmarka, Sikory...mam jeszcze wymieniać.....mamy odmienny pogląd i spróbujmy znaleźć wspólny mianownik. Wspólny mianownik jest taki , że wymieniasz zawodowców, ja mam na myśli amatorów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Bruner79 napisał: Wiosny ciąg dalszy 🤗 to ten czas, który misie lubią najbardziej 😎 Co to za stok? Długo kombinuję i nic mi nie pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Edwin napisał: W Livingio byłem dwa razy. Jeśli chodzi o jazdę i treningi top zawodników,czy dzieciaki proponuję pojechać na lodowiec Kitz w listopadzie,tam się naogladałem więcej będąc na szkoleniu. Wrażenie to zrobili na mnie nasi paraolimpijczycy,nawet za pozwoleniem przejechałem się na ich gigancie. We Francji w La Plagne też się naogladałem młodych zawodników co po lodowej czarnej zapierd... giganta ,gdzie zwykły śmiertelnik by się trzy razy przeżegnał przed zjazdem. No ale co będziemy się teraz licytować kto ma większego??? bo nie rozumiem. Ja jako amator lubię ładnie...Maryna jedzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Adam ..DUCH napisał: No ale co będziemy się teraz licytować kto ma większego??? bo nie rozumiem. Ja jako amator lubię ładnie...Maryna jedzie ładnie Ja też lubię ładnie,tylko tak kiedyś na pokaz pojechałem i byłem 6😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Adam ..DUCH napisał: No ale co będziemy się teraz licytować kto ma większego??? bo nie rozumiem. Ja jako amator lubię ładnie...Maryna jedzie ładnie Ładnie, nie koniecznie znaczy dobrze 😉 ponoć Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi