Victor Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 42 minuty temu, grimson napisał: Dziś i jutro wejdzie jednak Deacon 7.6 175cm R 17.2m Najdłuższe w wypożyczalni. SRC okazały się w być w nikczemnej długości 165cm; zrezygnowałem. Czy to nie jest taki trabant porównując do motoryzacji ? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Victor napisał: Czy to nie jest taki trabant porównując do motoryzacji ? Ja bym nie obrażała trabanta 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 49 minut temu, grimson napisał: No bez szału. Całego towaru mieli na oko z 30 par. Zobaczymy czy te dechy będą mocniejsze od RIP Kastle. Chińska podróba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, zając napisał: Oddaj to badziewie, sensu nie ma na tym jeździć - uderz do innej wypożyczalni. Wagowo ten shit z wypożyczalni jest cięższy od pazdzierzowatych RIP Kastli, więc może być obiecująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, grimson napisał: Wagowo ten shit z wypożyczalni jest cięższy od pazdzierzowatych RIP Kastli, więc może być obiecująco. Realnie, ponieważ kręcisz się wkoło komina to wyprowadź GS na 3 godz. z rana, przebij się na trasy oznaczone chmurką - wystarczy zjechać 10-tką, wciągnąć się Genzianną i zjechać niebieskimi trasami do samego końca pod wyciąg 5 Laghi: Potem sobie wrócisz, weźmiesz dziewczyny i byle jakie narty i będziecie czilować na słonku 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Aha, ponieważ jest ciepło, to warto ruszyć 4 koła na Pejo 3000 albo Passo Tonale z Preseną - tam Twoje dziewczyny pojeżdżą na niebieskich, a Ty sobie wyskoczysz gdzieś wyżej. P.S. Wjazd na lodowiec sam w sobie też jest atrakcją a skipassy macie chyba na cały rejon? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu No dobra ja też dziś odwiedziłem 2 wypożyczalnie, wybór był, tylko nie akurat to co sobie wymyśliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, cappo napisał: No dobra ja też dziś odwiedziłem 2 wypożyczalnie, wybór był, tylko nie akurat to co sobie wymyśliłem. A co wymyśliłeś i czy coś wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, zając napisał: Realnie, ponieważ kręcisz się wkoło komina to wyprowadź GS na 3 godz. z rana, przebij się na trasy oznaczone chmurką - wystarczy zjechać 10-tką, wciągnąć się Genzianną i zjechać niebieskimi trasami do samego końca pod wyciąg 5 Laghi: Potem sobie wrócisz, weźmiesz dziewczyny i byle jakie narty i będziecie czilować na słonku 😉 Cześć Realnie Teresa to jest tak, że na każdej narcie można fajnie pojeździć wszędzie. Na narcie GS prze wiele lat nie tylko jeździłem wszędzie ale również prowadziłem szkolenia i do głowy mi nawet nie przyszło aby się zastanawiać nad jakimś żonglowaniem sprzętem. Stoją narty bierzesz, patrzysz czy przygotowane i jak tak, to jeździsz i się dobrze bawisz a jak nie to... przygotowujesz i... jeździsz i się dobrze bawisz. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, grimson napisał: Wagowo ten shit z wypożyczalni jest cięższy od pazdzierzowatych RIP Kastli, więc może być obiecująco. daj córce telefon i niech nakręci jak jedziesz na tym badziewiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, zając napisał: Aha, ponieważ jest ciepło, to warto ruszyć 4 koła na Pejo 3000 albo Passo Tonale z Preseną - tam Twoje dziewczyny pojeżdżą na niebieskich, a Ty sobie wyskoczysz gdzieś wyżej. P.S. Wjazd na lodowiec sam w sobie też jest atrakcją a skipassy macie chyba na cały rejon? mieszkająć pod wyciągiem dużego ośrodka i jechać autem do innego to dla mnie taka trochę paranoja, co innego jak by mieszkał gdzieś w dolinie i musiał wszędzie dojeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, Jan napisał: mieszkająć pod wyciągiem dużego ośrodka i jechać autem do innego to dla mnie taka trochę paranoja, co innego jak by mieszkał gdzieś w dolinie i musiał wszędzie dojeżdżać Nie każdy zjedzie po czymś takim, po godz 10: Edytowane 4 godziny temu przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, zając napisał: A co wymyśliłeś i czy coś wziąłeś? A człowiek się naczyta to potem chce spróbować, Rossi Master R22 ewentualnie Forze 70 Master, ale nie mieli, zostałem przy swoich. Dziś piękne słońce a pod narta twardo, nawet bardzo więc trzeba korzystać ile mozna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, grimson napisał: Nie każdy zjedzie po czymś takim jak nie - moja 4 letnia wnusia już take muldy łykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Mitek napisał: Cześć Realnie Teresa to jest tak, że na każdej narcie można fajnie pojeździć wszędzie. Na narcie GS prze wiele lat nie tylko jeździłem wszędzie ale również prowadziłem szkolenia i do głowy mi nawet nie przyszło aby się zastanawiać nad jakimś żonglowaniem sprzętem. Stoją narty bierzesz, patrzysz czy przygotowane i jak tak, to jeździsz i się dobrze bawisz a jak nie to... przygotowujesz i... jeździsz i się dobrze bawisz. Pozdro Zdaję sobie z tego sprawę, ale osobiście obawiam się, że mogłabym się męczyć cały dzień na GS (za małe umiejętności) - chciałam to zresztą sprawdzić w minionym tygodniu narciarskim, ale coś mi się stało z kolanem i wolałam wybrać inne narty które miałam ze sobą (też dobre), bo wiedziałam że i tak nie pojeżdżę tak jakbym chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Jan napisał: mieszkająć pod wyciągiem dużego ośrodka i jechać autem do innego to dla mnie taka trochę paranoja, co innego jak by mieszkał gdzieś w dolinie i musiał wszędzie dojeżdżać Miałam taki przypadek mieszkając w tym rejonie co @grimson - osoba początkująca ogłosiła protest związany ze zjazdem czerwoną 10-tką i chcąc jeździć wspólnie (nie przez cały okres pobytu) raz jechaliśmy pod Groste autem. Dlatego rozumiem i wiem ze skoro i tak żeby dostać się w ciekawsze rejony ośrodka ruszą samochód, proponuję pół godzinną wycieczkę w miejsca gdzie jeździ się wyżej stąd warunki powinny być lepsze. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, zając napisał: Zdaję sobie z tego sprawę, ale osobiście obawiam się, że mogłabym się męczyć cały dzień na GS (za małe umiejętności) - chciałam to zresztą sprawdzić w minionym tygodniu narciarskim, ale coś mi się stało z kolanem i wolałam wybrać inne narty które miałam ze sobą (też dobre), bo wiedziałam że i tak nie pojeżdżę tak jakbym chciała... prawdopodobieństwo poważniejszego uszkodzenia jest na GS jeszcze większe (słusznie zrobiłaś) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Jan napisał: jak nie - moja 4 letnia wnusia już take muldy łykała Wczoraj na trasie jak niżej jechało pługiem na oko 3 letnie dziecko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Teraz, grimson napisał: Wczoraj na trasie jak niżej jechało pługiem na oko 3 letnie dziecko: a pługiem jeździć nie potraficie ? czekam na filmik 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie40 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 22 godziny temu, grimson napisał: Zaliczona czarna Little Grizly. Pierwsze 500m budzi szacunek. Jechał przede mną ostro jeden starszy wiekiem już Włoch, doszedłem go w połowie trasy. Darł się z radości jak dziecko. O to chłodzi w narciarstwie. Ponizej foty tej trasy, nachylenie max porównywalne do wczorajszego Spinale. Fajna traska, chociaż niedługa. Zostaw coś dla innych 🙂, będę od 21 marca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie40 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Jan napisał: mieszkająć pod wyciągiem dużego ośrodka i jechać autem do innego to dla mnie taka trochę paranoja, co innego jak by mieszkał gdzieś w dolinie i musiał wszędzie dojeżdżać Akurat do Pejo i na Presenę warto się ruszyć. Właściwie to obowiązek 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, artie40 napisał: Akurat do Pejo i na Presenę warto się ruszyć. Właściwie to obowiązek 🙂 to zostawił sobie @grimson na następny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, zając napisał: Miałam taki przypadek mieszkając w tym rejonie co @grimson - osoba początkująca ogłosiła protest związany ze zjazdem czerwoną 10-tką i chcąc jeździć wspólnie (nie przez cały okres pobytu) raz jechaliśmy pod Groste autem. Dlatego rozumiem i wiem ze skoro i tak żeby dostać się w ciekawsze rejony ośrodka ruszą samochód, proponuję pół godzinną wycieczkę w miejsca gdzie jeździ się wyżej stąd warunki powinny być lepsze. Cze My też jak byliśmy na wiosnę, spaliśmy w Pinzolo. Tylko raz jechaliśmy gondolkami do Madonny. Potem codziennie samochodem na parking w Carlo Mango Campo. Dojazd gondolkami nie był problematyczny, powrót już tak. W pierwszy dzień Żona oświadczyła, że nie jedzie, bo już nie ma siły, czasu było na styk i trzeba było cisnąć. Tak czy siak musiałem po nią wrócić. Czyli strata czasu i bezsens, bo de facto przejazd to większość w gondolkach/na krzesłach jest, nie miało znaczenia czy pojadę samochodem. Ponadto dłużej można było jeździć, bo czas tak nie naglił. Generalnie to chyba byłem nawet szybciej w centrum ośrodka. Generalnie to byłem jeden z pierwszych na parkingu. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Jan napisał: a pługiem jeździć nie potraficie ? czekam na filmik 🙂 Uczę się pługów, za rok zostanę expertem. Tymczasem kruca bomba: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, grimson napisał: Nie każdy zjedzie po czymś takim, po godz 10: Każdy kto choć trochę umie jeździć zjedzie. Miękki śnieg czytelne odsypy dużo miejsca. Fajna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi