grimson Posted February 7 Share Posted February 7 1 godzinę temu, Spiochu napisał: Podejrzewam że coś koło 6-8%. Tylko ja tak mam przez cale życie. Nigdy nie stosowałem żadnej diety, a plany treningowe też bardzo rzadko. Ale różne sporty uprawiam od dziecka i nie było w tym dłuższej przerwy. Masz bliżej 10% niż 6%. Biała człowiek na redukcji i odwodnieniu osiąga 6% po miesiącach katowania się, hardcorowcy na wspomaganiu osiągają na krótko 5%. Dla zobrazowania, gdzie jesteśmy genetycznie - w firmie pracuje chłopak z Senegalu. Szczupły, pomiar BF wykazał 5%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted February 7 Share Posted February 7 35 minut temu, grimson napisał: Masz bliżej 10% niż 6%. Biała człowiek na redukcji i odwodnieniu osiąga 6% po miesiącach katowania się, hardcorowcy na wspomaganiu osiągają na krótko 5%. Dla zobrazowania, gdzie jesteśmy genetycznie - w firmie pracuje chłopak z Senegalu. Szczupły, pomiar BF wykazał 5%. Jeśli 5% to poziom wyczynowy to pewnie masz rację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 7 Share Posted February 7 A Saalbach jeżdżą. Gratuluję chłopcy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted February 7 Author Share Posted February 7 10 minut temu, Mitek napisał: A Saalbach jeżdżą. Gratuluję chłopcy. Saalbach to leciał na żywo o 11.00 teraz pora na panienki😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 7 Share Posted February 7 1 minutę temu, Edwin napisał: Saalbach to leciał na żywo o 11.00 teraz pora na panienki😄 No i widzę, że bogato go skomentowałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted February 7 Author Share Posted February 7 (edited) 27 minut temu, Mitek napisał: No i widzę, że bogato go skomentowałeś. Nikogo nie komentowałem. Pora na browara w knajpie teraz...i panienki. Nie wiem,czy zauważyłeś przez lata,ale ja nie dopierdalam publicznie na forum nikomu. Edited February 7 by Edwin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted February 7 Share Posted February 7 Zacząłem się przebijać przez temat 🍺. Na trzeźwo nie idzie wcale wątku załapać 😉. 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted February 7 Share Posted February 7 9 minut temu, moruniek napisał: Zacząłem się przebijać przez temat 🍺. Na trzeźwo nie idzie wcale wątku załapać 😉. Nic nie szkodzi, wątek zboczył już na manowce 🙃 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) 27 minut temu, Edwin napisał: Nikogo nie komentowałem. Pora na browara w knajpie teraz...i panienki. Nie wiem,czy zauważyłeś przez lata,ale ja nie dopierdalam publicznie na forum nikomu. Cześć Chodziło mi o SG w Saalbach. Dyskusja, która tu się odbywa... - zresztą wiesz sam. Jestem po prostu nieco zdziwiony, że odbywa się najważniejsza impreza w dwuleciu w narciarstwie a tu... żałość. Pozdro Edited February 7 by Mitek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted February 8 Share Posted February 8 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Chodziło mi o SG w Saalbach. Dyskusja, która tu się odbywa... - zresztą wiesz sam. Jestem po prostu nieco zdziwiony, że odbywa się najważniejsza impreza w dwuleciu w narciarstwie a tu... żałość. Pozdro Nie emocjonuj się tak. Jak lubisz ogladać spoconych facetów w ciasnych gumach, to nie znaczy że każdy lubi. 😉 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted February 8 Share Posted February 8 15 godzin temu, Spiochu napisał: Ale różne sporty uprawiam od dziecka i nie było w tym dłuższej przerwy. to prawdopodobnie wyjaśniło Twoje problemy z kobietami, za dużo sportu możne prowadzić do tego że występuje duża klatka z małym ptaszkiem 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted February 8 Share Posted February 8 4 godziny temu, Jan napisał: to prawdopodobnie wyjaśniło Twoje problemy z kobietami, za dużo sportu możne prowadzić do tego że występuje duża klatka z małym ptaszkiem Janie, to nie te sporty, ale teraz wiem dlaczego jesteś rozczarowany treningami. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted February 8 Share Posted February 8 4 godziny temu, Spiochu napisał: Janie, to nie te sporty, ale teraz wiem dlaczego jesteś rozczarowany treningami. Ale że ten...? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts