Jump to content

Nasza klasa

Edwin
 Share

Recommended Posts

1 godzinę temu, Spiochu napisał:

Podejrzewam że coś koło 6-8%. Tylko ja tak mam przez cale życie. Nigdy nie stosowałem żadnej diety, a plany treningowe też bardzo rzadko. Ale różne sporty uprawiam od dziecka i nie było w tym dłuższej przerwy.

Masz bliżej 10% niż 6%.

Biała człowiek na redukcji i odwodnieniu osiąga 6% po miesiącach katowania się, hardcorowcy na wspomaganiu osiągają na krótko 5%.

Dla zobrazowania, gdzie jesteśmy genetycznie - w firmie pracuje chłopak z Senegalu. Szczupły, pomiar BF wykazał 5%.

35 minut temu, grimson napisał:

Masz bliżej 10% niż 6%.

Biała człowiek na redukcji i odwodnieniu osiąga 6% po miesiącach katowania się, hardcorowcy na wspomaganiu osiągają na krótko 5%.

Dla zobrazowania, gdzie jesteśmy genetycznie - w firmie pracuje chłopak z Senegalu. Szczupły, pomiar BF wykazał 5%.

Jeśli 5% to poziom wyczynowy to pewnie masz rację.

27 minut temu, Mitek napisał:

No i widzę, że bogato go skomentowałeś.

Nikogo nie komentowałem. Pora na browara w knajpie teraz...i panienki.

Nie wiem,czy zauważyłeś przez lata,ale ja nie dopierdalam publicznie na forum nikomu.

Edited by Edwin
  • Thanks 1

27 minut temu, Edwin napisał:

Nikogo nie komentowałem. Pora na browara w knajpie teraz...i panienki.

Nie wiem,czy zauważyłeś przez lata,ale ja nie dopierdalam publicznie na forum nikomu.

Cześć

Chodziło mi o SG w Saalbach. Dyskusja, która tu się odbywa... - zresztą wiesz sam.

Jestem po prostu nieco zdziwiony, że odbywa się najważniejsza impreza w dwuleciu w narciarstwie a tu... żałość.

Pozdro

Edited by Mitek

2 godziny temu, Mitek napisał:

Cześć

Chodziło mi o SG w Saalbach. Dyskusja, która tu się odbywa... - zresztą wiesz sam.

Jestem po prostu nieco zdziwiony, że odbywa się najważniejsza impreza w dwuleciu w narciarstwie a tu... żałość.

Pozdro

Nie emocjonuj się tak. Jak lubisz ogladać spoconych facetów w ciasnych gumach, to nie znaczy że każdy lubi. 😉

• Haha 2

15 godzin temu, Spiochu napisał:

Ale różne sporty uprawiam od dziecka i nie było w tym dłuższej przerwy.

to prawdopodobnie wyjaśniło Twoje problemy z kobietami, za dużo sportu możne prowadzić do tego że występuje duża klatka z małym ptaszkiem 

• Haha 4

4 godziny temu, Jan napisał:

to prawdopodobnie wyjaśniło Twoje problemy z kobietami, za dużo sportu możne prowadzić do tego że występuje duża klatka z małym ptaszkiem 

Janie, to nie te sporty, ale teraz wiem dlaczego jesteś rozczarowany treningami.

• Haha 1