brachol Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Całe szczęście, że są inne sporty zespołowe, i można kibicować zawodnikom, pieniądze mniejsze, ale zaangażowanie jakby większe. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, brachol napisał: Całe szczęście, że są inne sporty zespołowe, i można kibicować zawodnikom, pieniądze mniejsze, ale zaangażowanie jakby większe. pozdro wystarczy zobaczyć mecz rugby i już widok 22 panienek na boisku, uganiających się w wyżelowanych fryzurach za szmacianą piłką przestanie być atrakcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Polska pilka nożna to juz tylko stan umysłu (raczej kiepski stan). Żenujące wyszkolenie indywidualne i zero koncepcji gry..... aż prosi sie zapytac: 'a w co grają?". A jak raz na 50 lat trafi sie geniusz z '9tka' to kibolstwo i pismaki staraja się go zdyskredytować..... w sumie... smutne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 15 godzin temu, Mikoski napisał: Jaja se robię 🤪 choć faktem jest że kończyliśmy jak Niemcy sam pisałeś że masz niemieckie papiery to czuj się zaszczycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: sam pisałeś że masz niemieckie papiery to czuj się zaszczycony Mam przej...e u całej mojej rodziny bo nigdy nie kryłem że także kibicuję niemieckiej reprezentacji. Jak zdobyli ostatnie mistrzostwo byłem wtedy na urlopie w Egipcie i świętowałem razem i nimcami 😁 moja córka płakała że nie Argentyna a żona dwa dni ze mną nie gadała 🤪 Edytowane 10 godzin temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: sam pisałeś że masz niemieckie papiery to czuj się zaszczycony Łączę się z Tobą bólu 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) @Marcos73 mój ty przyjacielu wszystko dotarło i dziękuję ci bardzo 👍💪 Edytowane 8 godzin temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: Łączę się z Tobą bólu 😜 ostatni mecz oglądałem w całości to było 7:1 z Brazylią teraz częściej jadę na mecz Fortuny , 2 liga i trochę słabo grają ale atmosfera zawsze jest genialna , stadion pełny prawie zawsze 45 - 50 tysięcy kibiców przychodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Mikoski napisał: @Marcos73 mój ty przyjacielu wszystko dotarło i dziękuję ci bardzo 👍💪 Napisz czy jest ok. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi