mlodzio Napisano wczoraj o 15:13 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:13 (edytowane) 10 godzin temu, Jan napisał: ja w latach 66-73 byłem trampkarzem w GKSie i jak przyjeżdżał Górnik to przed meczem mogliśmy z nimi trochę pokopać na boisku treningowym Cześć. Sorry, myślałem że się wcześniej z kimś przekomarzasz lub droczysz. Zdjęcie profilowe sugeruje wiek młodszy o jedno pokolenie niż ja, nie dopuszczałem więc szansy na Twój kontakt z Lubańskim w trakcie jego piłkarskiej kariery w Polsce. Z powyższej odpowiedzi wynika że jesteśmy ze zbliżonych roczników. Pozdrawiam. Edytowane wczoraj o 15:14 przez mlodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, mlodzio napisał: Cześć. Sorry, myślałem że się wcześniej z kimś przekomarzasz lub droczysz. Zdjęcie profilowe sugeruje wiek młodszy o jedno pokolenie niż ja, nie dopuszczałem więc szansy na Twój kontakt z Lubańskim w trakcie jego piłkarskiej kariery w Polsce. Z powyższej odpowiedzi wynika że jesteśmy ze zbliżonych roczników. Pozdrawiam. Hej ja też przepraszam bo kiedyś tam chyba coś Tobie głupiego napisałem ale już nie wiem gdzie. Zdjęcie profilowe (czarno-białe) zostało zrobione w lutym 1967 roku w Szczyrku, jestem tym najmniejszym chłopczykiem. Masz na myśli to kolorowe w avatarze, faktycznie będę musiał zmienić bo zostało zrobione 4 lata temu na Hintertuxie. Na forum w większości avatarów ludzie mają duży problem z zaprezentowaniem własnego oblicza. PS. a jak to u Ciebie było z tym Lubańskim ? Edytowane 19 godzin temu przez Jan PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 9 godzin temu, Jan napisał: ... a jak to u Ciebie było z tym Lubańskim ? Mój wujek, piłkarski działacz sportowy i kibic Polonii Bytom, zabrał mnie kiedyś (1970-71) na mecz ligowy Polonia - Górnik. Przed meczem w trakcie rozruchu miałem możliwość kilka razy podawać piłkę mojemu idolowi i imiennikowi a on z gracją umieszczał ją w siatce bramki. Dla mnie chłopaka duże wydarzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu W dniu 14.06.2025 o 12:53, brachol napisał: Cześć O 13.00 na Polsacie będzie siatkówka VNL. Ostatni mecz z Japonią - walka do ostatniej piłki... pozdro Cześć Ostatni mecz tego turnieju z Serbią wygrany 3:0 ale... W bilansie całego turniej nasza drużyna straciła 2 sety. Niby niewiele ale to są DWA SETY stracone! I po co to robić eksperymenty i wysyłać takich... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu W dniu 13.06.2025 o 23:41, Mikoski napisał: Jako prawdziwy Ślązak kibicuję Śląskiemu klubowi a takie "prawdziwe"są tylko dwa jak mawiał mój dziadek,Ruch i Polonia Bytom. Cześć. Powiedz to kibicom Szombierek :). Śląskie to były Hajduki ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, rulez napisał: Cześć. Powiedz to kibicom Szombierek :). Śląskie to były Hajduki ;). Przecież zaznaczył że tak "mawiał jego dziadek"🙂. W szkole podstawowej kibicowałem Szombierkom, na "nowy" stadion miałem 500m, na "kopalniany" 2 razy tyle. 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ja z Polonią dość często teraz do czynienia: - zmiowe treningi na górnym sztucznym Polonii - wiosna/jesień liga oldbojów i zawsze zacięte mecze z nimi 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 31 minut temu, rulez napisał: Cześć. Powiedz to kibicom Szombierek :). Śląskie to były Hajduki ;). Oficjalnie klub nigdy nie nazywał się Hajduki tylko dzielnica gdzie grali a dokładnie Wielkie Hajduki Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu 4 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Ostatni mecz tego turnieju z Serbią wygrany 3:0 ale... W bilansie całego turniej nasza drużyna straciła 2 sety. Niby niewiele ale to są DWA SETY stracone! I po co to robić eksperymenty i wysyłać takich... Pozdro Cześć, Eksperymenty muszą być, wymiana pokoleń, ale to przecież wiesz... pozdro PS. Kubica wreszcie zgubił pecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi