Skocz do zawartości

To forum jest jakieś inne... 😳

Jasiek.

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Jan napisał:

ja w latach 66-73 byłem trampkarzem w GKSie i jak przyjeżdżał Górnik to przed meczem mogliśmy z nimi trochę pokopać na boisku treningowym

Cześć.   Sorry, myślałem że się wcześniej z kimś przekomarzasz lub droczysz.   Zdjęcie profilowe sugeruje wiek młodszy o jedno pokolenie niż ja, nie dopuszczałem więc szansy na Twój kontakt z Lubańskim w trakcie jego piłkarskiej kariery w Polsce. Z powyższej odpowiedzi wynika że jesteśmy ze zbliżonych roczników.   Pozdrawiam.

Edytowane przez mlodzio
  • Thanks 1

6 godzin temu, mlodzio napisał:

Cześć.   Sorry, myślałem że się wcześniej z kimś przekomarzasz lub droczysz.   Zdjęcie profilowe sugeruje wiek młodszy o jedno pokolenie niż ja, nie dopuszczałem więc szansy na Twój kontakt z Lubańskim w trakcie jego piłkarskiej kariery w Polsce. Z powyższej odpowiedzi wynika że jesteśmy ze zbliżonych roczników.   Pozdrawiam.

Hej

ja też przepraszam bo kiedyś tam chyba coś Tobie głupiego napisałem ale już nie wiem gdzie.

Zdjęcie profilowe (czarno-białe) zostało zrobione w lutym 1967 roku w Szczyrku, jestem tym najmniejszym chłopczykiem.

Masz na myśli to kolorowe w avatarze, faktycznie będę musiał zmienić bo zostało zrobione 4 lata temu na Hintertuxie.

Na forum w większości avatarów ludzie mają duży problem z zaprezentowaniem własnego oblicza.

PS. a jak to u Ciebie było z tym Lubańskim ?

Edytowane przez Jan
PS

9 godzin temu, Jan napisał:

...  a jak to u Ciebie było z tym Lubańskim ?

Mój wujek, piłkarski działacz sportowy i kibic Polonii Bytom, zabrał mnie kiedyś (1970-71) na mecz ligowy Polonia - Górnik. Przed meczem w trakcie rozruchu miałem możliwość kilka razy podawać piłkę mojemu idolowi i imiennikowi a on z gracją umieszczał ją w siatce bramki. Dla mnie chłopaka duże wydarzenie.

• Thanks 1

W dniu 14.06.2025 o 12:53, brachol napisał:

Cześć

O 13.00 na Polsacie będzie siatkówka VNL.

Ostatni mecz z Japonią - walka do ostatniej piłki...

pozdro

Cześć

Ostatni mecz tego turnieju z Serbią wygrany 3:0 ale...

W bilansie całego turniej nasza drużyna straciła 2 sety. Niby niewiele ale to są DWA SETY stracone! I po co to robić eksperymenty i wysyłać takich...

Pozdro

1 minutę temu, rulez napisał:

Cześć. Powiedz to kibicom Szombierek :). Śląskie to były Hajduki ;).

Przecież zaznaczył że tak "mawiał jego dziadek"🙂. W szkole podstawowej kibicowałem Szombierkom, na "nowy" stadion miałem 500m, na "kopalniany" 2 razy tyle.  🙃

4 godziny temu, Mitek napisał:

Cześć

Ostatni mecz tego turnieju z Serbią wygrany 3:0 ale...

W bilansie całego turniej nasza drużyna straciła 2 sety. Niby niewiele ale to są DWA SETY stracone! I po co to robić eksperymenty i wysyłać takich...

Pozdro

Cześć, 

Eksperymenty muszą być, wymiana pokoleń, ale to przecież wiesz...

pozdro

PS.

Kubica wreszcie zgubił pecha...