brachol Napisano Czwartek o 20:36 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:36 Całe szczęście, że są inne sporty zespołowe, i można kibicować zawodnikom, pieniądze mniejsze, ale zaangażowanie jakby większe. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 04:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 04:58 8 godzin temu, brachol napisał: Całe szczęście, że są inne sporty zespołowe, i można kibicować zawodnikom, pieniądze mniejsze, ale zaangażowanie jakby większe. pozdro wystarczy zobaczyć mecz rugby i już widok 22 panienek na boisku, uganiających się w wyżelowanych fryzurach za szmacianą piłką przestanie być atrakcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Polska pilka nożna to juz tylko stan umysłu (raczej kiepski stan). Żenujące wyszkolenie indywidualne i zero koncepcji gry..... aż prosi sie zapytac: 'a w co grają?". A jak raz na 50 lat trafi sie geniusz z '9tka' to kibolstwo i pismaki staraja się go zdyskredytować..... w sumie... smutne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 15 godzin temu, Mikoski napisał: Jaja se robię 🤪 choć faktem jest że kończyliśmy jak Niemcy sam pisałeś że masz niemieckie papiery to czuj się zaszczycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: sam pisałeś że masz niemieckie papiery to czuj się zaszczycony Mam przej...e u całej mojej rodziny bo nigdy nie kryłem że także kibicuję niemieckiej reprezentacji. Jak zdobyli ostatnie mistrzostwo byłem wtedy na urlopie w Egipcie i świętowałem razem i nimcami 😁 moja córka płakała że nie Argentyna a żona dwa dni ze mną nie gadała 🤪 Edytowane 20 godzin temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: sam pisałeś że masz niemieckie papiery to czuj się zaszczycony Łączę się z Tobą bólu 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) @Marcos73 mój ty przyjacielu wszystko dotarło i dziękuję ci bardzo 👍💪 Edytowane 18 godzin temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: Łączę się z Tobą bólu 😜 ostatni mecz oglądałem w całości to było 7:1 z Brazylią teraz częściej jadę na mecz Fortuny , 2 liga i trochę słabo grają ale atmosfera zawsze jest genialna , stadion pełny prawie zawsze 45 - 50 tysięcy kibiców przychodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 3 godziny temu, Mikoski napisał: @Marcos73 mój ty przyjacielu wszystko dotarło i dziękuję ci bardzo 👍💪 Napisz czy jest ok. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 11 godzin temu, Mikoski napisał: Mam przej...e u całej mojej rodziny bo nigdy nie kryłem że także kibicuję niemieckiej reprezentacji. Jak zdobyli ostatnie mistrzostwo byłem wtedy na urlopie w Egipcie i świętowałem razem i nimcami 😁 moja córka płakała że nie Argentyna a żona dwa dni ze mną nie gadała 🤪 Cześć Niech się rodzina martwi. Kibicuje się temu kogo się lubi albo kogo gra jest wyjątkowa czy z innych względów. To indywidualna sprawa jak wyznanie i gówno komuś do tego. Ja zawsze kibicuję Brazylii, nawet jak gra z Polską (w nogę, bo w inne gry mam problemy komu ale raczej naszym). Sporo czasu spędziłem we Włoszech i bardzo lubię Włochów - tych z gór... ale włoskiej ale żeby kibicować włoskiej Squadra to by mnie musieli chyba przypalać... A Argetyna... nigdy, a maja takie fajne koszulki... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 15 godzin temu, grimson napisał: wystarczy zobaczyć mecz rugby i już widok 22 panienek na boisku, uganiających się w wyżelowanych fryzurach za szmacianą piłką przestanie być atrakcyjny. Aż musiałem zacytować. Taka żałosna wizytóweczka wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, Mitek napisał: Aż musiałem zacytować. Taka żałosna wizytóweczka wyszła. żałosny to jesteś ty, mitek. chamski, prostacki, gburowaty, przekonany o swojej nieomylności i wszechwiedzy. żal dupę ściska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 31 minut temu, Mitek napisał: Cześć Niech się rodzina martwi. Kibicuje się temu kogo się lubi albo kogo gra jest wyjątkowa czy z innych względów. To indywidualna sprawa jak wyznanie i gówno komuś do tego. Ja zawsze kibicuję Brazylii, nawet jak gra z Polską (w nogę, bo w inne gry mam problemy komu ale raczej naszym). Sporo czasu spędziłem we Włoszech i bardzo lubię Włochów - tych z gór... ale włoskiej ale żeby kibicować włoskiej Squadra to by mnie musieli chyba przypalać... A Argetyna... nigdy, a maja takie fajne koszulki... Pozdro To skoro jesteś kibicem Brazyli ten wieczór musiał boleć 🤪 7:1 i to w domu w Brazylii, sam byłem w szoku a podobno reprezentacje dogadują się że jak wynik jest rozstrzygnięty to się nie dobijają... wtedy było inaczej. To był ostatni turniej gdzie Niemcy dobrze grali. Edytowane 8 godzin temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Mikoski napisał: To skoro jesteś kibicem Brazyli ten wieczór musiał boleć 🤪 7:1 i to w domu w Brazylii, sam byłem w szoku a podobno reprezentacje dogadują się że jak wynik jest rozstrzygnięty to się nie dobijają... wtedy było inaczej. To był ostatni turniej gdzie Niemcy dobrze grali. Hmm jasne, ale to tylko kibicowanie więc wiesz... Oglądałem ze dwie genialne Brazylie - w sensie generacyjnym - które nie zdobyły tytułu. Wiesz sam, musi się na to złożyć tyle zmiennych, i niestety często szczęście jest tu kluczowe. Niemcy mieli sporo genialnych zawodników, np. taki Uli Stielike - oczywiście z takich mniej wspominanych. albo Hans Peter Bruegel o Ozilu nie wspominając. A poza tym mieli zawsze fajne stroje, takie - wiem, że to śmieszne, ale i oczywiste - typowo krzyżackie. Zdecydowanie wolę niemiecką piłkę niż np. Belgów, którzy bardzo często hołdowali nieczystej grze, faworyzowali bardzo nieczysto grających zawodników, zwłaszcza w obliczu porażki czy bronienia wyniku. Niemcy zazwyczaj prezentowali futbol uczciwy i walkę do końca. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 23 minuty temu, grimson napisał: żałosny to jesteś ty, mitek. chamski, prostacki, gburowaty, przekonany o swojej nieomylności i wszechwiedzy. żal dupę ściska. He he. Nawet nie wiesz dokładnie co niektóre z pisanych przez ciebie słów znaczą. Ja po prostu umiem czytać i czytam i chcącego zaistnieć kmiotka rozpoznam na kilometr. Ty obrażasz innych, którzy nie mogą się bronić a ja w oczy mówię ci abyś zamilkł, bo nie masz nic do powiedzenia choć tak bardzo chciałbyś. Zacznij w końcu być sobą sugeruję a nie stwarzaj obrazu bo i tak nikt w to nie wierzy. Wpadnij kiedyś na jakieś spotkanie, pogadamy, zobaczymy kto i co... Koniec Edytowane 7 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: He he. Nawet nie wiesz dokładnie co niektóre z pisanych przez ciebie słów znaczą. Ja po prostu umiem czytać i czytam i chcącego zaistnieć kmiotka rozpoznam na kilometr. Ty obrażasz innych, którzy nie mogą się bronić a ja w oczy mówię ci abyś zamilkł, bo nie masz nic do powiedzenia choć tak bardzo chciałbyś. Wpadnij kiedyś na jakieś spotkanie, pogadamy, zobaczymy kto i co... nie rozumiesz pojęcia forum dyskusyjne. to nie kółko wzajemnej adoracji, gdzie wszyscy wchodzą w 4 litery takiemu mitkowi. skoro czerpiesz z tego przyjemność to ja nie mam z tym problemu, tylko uważaj na nietrzymanie dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, grimson napisał: nie rozumiesz pojęcia forum dyskusyjne. to nie kółko wzajemnej adoracji, gdzie wszyscy wchodzą w 4 litery takiemu mitkowi. skoro czerpiesz z tego przyjemność to ja nie mam z tym problemu, tylko uważaj na nietrzymanie dwójki. Cóż za inteligentna i napisana piękną polszczyzną riposta... A jakie fajne oryginalne odniesienia i nacechowana głębokim szacunkiem ocena innych użytkowników - nie zaskakujesz niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Mitek napisał: Hmm jasne, ale to tylko kibicowanie więc wiesz... Oglądałem ze dwie genialne Brazylie - w sensie generacyjnym - które nie zdobyły tytułu. Wiesz sam, musi się na to złożyć tyle zmiennych, i niestety często szczęście jest tu kluczowe. Niemcy mieli sporo genialnych zawodników, np. taki Uli Stielike - oczywiście z takich mniej wspominanych. albo Hans Peter Bruegel o Ozilu nie wspominając. A poza tym mieli zawsze fajne stroje, takie - wiem, że to śmieszne, ale i oczywiste - typowo krzyżackie. Zdecydowanie wolę niemiecką piłkę niż np. Belgów, którzy bardzo często hołdowali nieczystej grze, faworyzowali bardzo nieczysto grających zawodników, zwłaszcza w obliczu porażki czy bronienia wyniku. Niemcy zazwyczaj prezentowali futbol uczciwy i walkę do końca. Pozdro Każdy ma swoich ulubieńców ale to co się wtedy wydarzyło w tym meczu to był szok 😱 cztery bramki w sześć minut,Brazylia umarła. Mieszkając w Frankfurcie poznałem w pracy kibica Eitntrachtu który wkręcił mnie w ekipę ,miałem nawet sezonówkę i do dzisiaj mamy kontakt . Jako prawdziwy Ślązak kibicuję Śląskiemu klubowi a takie "prawdziwe"są tylko dwa jak mawiał mój dziadek,Ruch i Polonia Bytom. Zgadnij który jest mi bliski 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Hmm. No wiesz, ja na piłce w sensie kibicowania w naszej lidze to nie wiem nic ale stawiam na Ruch bo masz bliżej i wymieniłeś tylko nazwę tak rodzinnie i z oczywistością... A jak nie o ten Ruch chodzi... 🙂 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Hmm. No wiesz, ja na piłce w sensie kibicowania w naszej lidze to nie wiem nic ale stawiam na Ruch bo masz bliżej i wymieniłeś tylko nazwę tak rodzinnie i z oczywistością... A jak nie o ten Ruch chodzi... 🙂 Pozdro Trafiłeś wygrałeś lutownicę! Pochwalę się teraz że mam kwalifikacje prezydenckie byłem kilka lat w bojówce 😁💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: ... Jako prawdziwy Ślązak kibicuję Śląskiemu klubowi a takie "prawdziwe"są tylko dwa jak mawiał mój dziadek,Ruch i Polonia Bytom. Zgadnij który jest mi bliski 😁 W świadomości ogólnokrajowej mało osób wie jak dużo Polonia Bytom zawdzięcza przesiedleńcom ze Lwowa. Ot taki nieoczywisty przypadek historii "prawdziwie śląskiego klubu". 😉 Pozdrawiam. Edytowane 5 godzin temu przez mlodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu W dniu 12.06.2025 o 16:48, Jan napisał: a ja rozmawiałem z Piechniczkiem i podawałem piłki Lubańskiemu a ja podawałem piłki Lubańskiemu naprawdę ! - jeden raz w latach 70-ych 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu 5 godzin temu, mlodzio napisał: a ja podawałem piłki Lubańskiemu naprawdę ! - jeden raz w latach 70-ych 🙂 ja w latach 66-73 byłem trampkarzem w GKSie i jak przyjeżdżał Górnik to przed meczem mogliśmy z nimi trochę pokopać na boisku treningowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi