Jan Napisano Czwartek o 09:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:25 1 godzinę temu, filok napisał: Ośrodek najpiękniejszy widokowo ? jak myślicie ? Chamonix 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano Czwartek o 15:36 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:36 6 godzin temu, Jan napisał: Chamonix Janek ja Cię bardzo proszę nie rób smaka 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano Czwartek o 19:37 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:37 Za sugestią Janka myślę że to dobry moment przejść z tematem Francji do 😄 Francji czyli tematu o trzech dolinach ,tam będę Was dalej męczył a póki co czytam i to intensywnie .Szkoda że trza czekać aż rok by tam pojechać. Najlepsze jest to że do Francji trzeba jechać przez Szwajcarię i znowu zamienimy się w przemytników trzęsących portami 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Wracając jeszcze do wyjazdu , polecam szczerze spanie w Saas Ground apartamenty Montella https://www.montela.ch/en.html Nie wygórowana cena a warunki według mnie mega 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 53 minuty temu, filok napisał: Wracając jeszcze do wyjazdu , polecam szczerze spanie w Saas Ground apartamenty Montella https://www.montela.ch/en.html Nie wygórowana cena a warunki według mnie mega no nieźle wypasiona , jedynie jako baza wypadowa do jazdy w Zermatt niepraktyczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jan napisał: no nieźle wypasiona , jedynie jako baza wypadowa do jazdy w Zermatt niepraktyczna Nie do końca 😉 Dojazd do Tasch jakies 34km dojście do wyciągu w Saas Ground 300m, do Saas Fee spod apartamentów kursuje skibus który przy stalcarde jest za darmo. No ale ja tylko tak jak by ktoś szukał 🙂 to było fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, filok napisał: Dojazd do Tasch jakies 34km to oznacza że od wyjścia z kwatery do zapięcia nart upływają co najmniej 2 godziny ale do eksploracji Doliny Saas bardzo dobre miejsce, będę w Saas Fee na Wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Jan napisał: to oznacza że od wyjścia z kwatery do zapięcia nart upływają co najmniej 2 godziny ale do eksploracji Doliny Saas bardzo dobre miejsce, będę w Saas Fee na Wielkanoc Poleć coś taniego z dojazdem do Zermat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 16 minut temu, MarioJ napisał: Poleć coś taniego z dojazdem do Zermat zdefiniuj pojęcie "tanio" przeskroluj wątek do góry - podawałem ofertę Hotelu Schwarzsee ale oni już wszystkie tańsze łóżka sprzedali. w tym sezonie chcesz jechać ? Edytowane 1 godzinę temu przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano teraz Udostępnij Napisano teraz 1 godzinę temu, Jan napisał: to oznacza że od wyjścia z kwatery do zapięcia nart upływają co najmniej 2 godziny ale do eksploracji Doliny Saas bardzo dobre miejsce, będę w Saas Fee na Wielkanoc Masz rację ale 🙂 Zawsze idzie wcześniej wstać i wyjechać Będąc raz w Kaunertalu i mając w okolicach wiele wspaniałych ośrodków pojechaliśmy do Davos oddalonego 140km w jedną stronę 🙂 no ale my czasami miewamy ciekawe pomysły 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi