bubol.T Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca 1 minutę temu, grimson napisał: Adam Kszczot jest z nami na wyjedzie. Niesamowicie skromny facet, zamieniłem z nim parę słów stojąc przy barze. Hehe zabawne, na plaży w Portimao stał gość, który wyglądał identycznie jak on. Aż do niego podszedłem, ale był z synem I mówił po portugalsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia W ramach tygodniowej walki z alkoholizmem i obżarstwem, weszło z rana cardio boso po plaży: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia No i cyk, nocny lot wąskim kadłubem B737 do PL. Po drodze zapalenie znicza pod Małym Powstańcem i dzida do domu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 19 minut temu, grimson napisał: No i cyk, nocny lot wąskim kadłubem B737 do PL. Po drodze zapalenie znicza pod Małym Powstańcem i dzida do domu. Parę metrów dalej Podwale 25 bardzo dobra gastronomia a mój stały punkt odwiedzin Warszawy szczególnie w poniedziałki 😂 golonka,szaszłyki, małosolne ogórki i smalczyk rewelacja plus browar w kufelku litrowym 💪 mmmm polecam to miejsce 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 1 minutę temu, PaVic napisał: Parę metrów dalej Podwale 25 bardzo dobra gastronomia a mój stały punkt odwiedzin Warszawy szczególnie w poniedziałki 😂 golonka,szaszłyki, małosolne ogórki i smalczyk rewelacja plus browar w kufelku litrowym 💪 mmmm polecam to miejsce 😉 Brzmi elegancko, ale dziś po nieprzespanej nocy w samolocie szybkie wbicie pod pomnik, bo trzeba było jechać dalej do domu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia W dniu 2.08.2025 o 12:36, PaVic napisał: Parę metrów dalej Podwale 25 bardzo dobra gastronomia a mój stały punkt odwiedzin Warszawy szczególnie w poniedziałki 😂 golonka,szaszłyki, małosolne ogórki i smalczyk rewelacja plus browar w kufelku litrowym 💪 mmmm polecam to miejsce 😉 Jadłem tam wiele razy w trakcie delegacji w Warszawie, moja ulubiona pozycja to golonka gotowana i flaczki. Z tego co pamiętam, to chyba we wtorki piwko litrowe było w cenie normalnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 1 godzinę temu, bubol.T napisał: Jadłem tam wiele razy w trakcie delegacji w Warszawie, moja ulubiona pozycja to golonka gotowana i flaczki. Z tego co pamiętam, to chyba we wtorki piwko litrowe było w cenie normalnego. Dawno nie byłem aż wstyd się przyznać ale odkąd kupiłem kawałek ogródka większego jakoś w porze letniej nigdzie nie chce mi sie z niego ruszać- chyba starość 😅 . Poniedziałek zawsze był literek w cenie maluszka a jak to w warszawskim klimacie bywa maluszek to 0.4 jak dobrze pamiętam w cenie x2 0.5l podmiejskiego krajowego ( oczywiście mogę się mylić 🤷♂️ może coś się zmieniło) choć wątpię 🤨 bo ta mieścina tak ma i już 😉 W Kompani nie jedną poniedziałkową biesiadę kulinarno-zakrapianą przeżyłem 😉 jak pamięcią sięgam to lokal który znam od 2004 roku i przez lata to atrakcyjny punkt gastronomiczny na mapie Warszawy. Mam też inny jak ktoś lubi wracać pamięcią w czasy PRL 😂💪 ten to mistrz nad mistrzem z najlepszym tatarem warszawskim 😜 czyli Lotos na Belwederskiej ,😂 uwielbiam 🥰 jak odwiedzam pewnego mojego ziomeczka to zawsze właśnie tam lądujemy i w dobrych humorach wychodzimy 😂 Polecam miejscówkę👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Środa o 17:04 Autor Udostępnij Napisano Środa o 17:04 Za 3 godziny zaczynamy, teraz czas na sen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 08:38 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 08:38 Powoli kończymy jazdę. Na razie czas na szopping w markecie, lokalnych od zatrzęsienia, bo od jutra mają długi weekend. Jedziemy benzyną 190ps DSG FWD, z całej trasy średnie spalanie 6,9/100, a zasięg po tankowaniu zbiornika 65l pokazuje 1230km w totalu. Rok temu też jechałem prawie identycznym Passatem ale 150ps TDI i zasięg na pełnym baku to 1400km. Niezle jest to 2.0 tfsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu No i cyk, dojechaliśmy. Wchodzą statsy trasy, widoki, zdjęcie jaszczurki z drzewa w Lido, oraz to, co Belgia umie produkować najlepszego @Victor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, grimson napisał: No i cyk, dojechaliśmy. Wchodzą statsy trasy, widoki, zdjęcie jaszczurki z drzewa w Lido, oraz to, co Belgia umie produkować najlepszego @Victor znowu to to samo ? a 14 godzin na 1270 km to jednak mniej niż 100 km/h średnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu 24 minuty temu, Jan napisał: znowu to to samo ? a 14 godzin na 1270 km to jednak mniej niż 100 km/h średnia Zgadza się, znowu to samo. Za każdym razem inne lokum, ale znowu to samo. 14 godzin to brutto, ze wszystkimi przerwami na fizjologię, tankowania i inne takie. 11 godz z minutami to czysta jazda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 25 minut temu, grimson napisał: Zgadza się, znowu to samo. Za każdym razem inne lokum, ale znowu to samo. 14 godzin to brutto, ze wszystkimi przerwami na fizjologię, tankowania i inne takie. 11 godz z minutami to czysta jazda. i tak podziwiam że nie ciągnie Was w inne destynacje tak zimą jak i latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Większej chujni na włoskim wybrzeżu nie widziałem 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Mikoski napisał: Większej chujni na włoskim wybrzeżu nie widziałem Musieli by mi sporo zapłacić abym tam się bawił. Racje Damian. No cóż - wiesz kto pisze. A... i mamy sporo znawców warszawskich knajp... ciekawe. Fajnie się porównuje opinie jednorazowych klientów z wyglądam kuchni lub zaplecza. 😉 Pozdro Edytowane 14 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Jan napisał: i tak podziwiam że nie ciągnie Was w inne destynacje tak zimą jak i latem Nie do końca. W tamtym sezonie weszła po raz pierwszy Fuerta a potem Lido. W tym sezonie po raz pierwszy Capo Verde a potem Lido. Zima po raz pierwszy odwiedzona Góra Kamieńsk oraz Val di Sole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: Większej chujni na włoskim wybrzeżu nie widziałem Stwórz w Hyde Park swój autobiograficzny temat „o tym jak wyruchal mnie pies sąsiada”, pośmiejemy się razem frajerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, grimson napisał: Stwórz w Hyde Park swój autobiograficzny temat „o tym jak wyruchal mnie pies sąsiada”, pośmiejemy się razem frajerze. Po co ? Jak wolę cię ruchać tu 😁🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 godzin temu, Mikoski napisał: Po co ? Jak wolę cię ruchać tu 😁🤣 A więc jesteś pedalem. Gratuluję coming-out, pewnie dużo to cie kosztowalo. No ale masz to już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 13 godzin temu, Mitek napisał: A... i mamy sporo znawców warszawskich knajp... ciekawe. Fajnie się porównuje opinie jednorazowych klientów z wyglądam kuchni lub zaplecza. Jeżeli jesteś ekspertem od przewozu beczek na tylnym siedzeniu to możesz choć oczywiście nie musisz 🤷♂️ coś napisać konstruktywnego może komuś ta wiedza się przyda . Knajpa to speluna czyli dno gastronomiczne-radzę z uprzejmością bo już nie mam siły na Twoje zaczepki nie wypowiadać się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia . Dodam jeszcze dla Twojej wiedzy ZAPAMIĘTAJ! Bo to nie trudne 😉 Klient jest w mięsnym ! W restauracji-hotelu jest GOŚĆ! Edytowane 1 godzinę temu przez Victor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.