bubol.T Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca 1 minutę temu, grimson napisał: Adam Kszczot jest z nami na wyjedzie. Niesamowicie skromny facet, zamieniłem z nim parę słów stojąc przy barze. Hehe zabawne, na plaży w Portimao stał gość, który wyglądał identycznie jak on. Aż do niego podszedłem, ale był z synem I mówił po portugalsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia W ramach tygodniowej walki z alkoholizmem i obżarstwem, weszło z rana cardio boso po plaży: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia No i cyk, nocny lot wąskim kadłubem B737 do PL. Po drodze zapalenie znicza pod Małym Powstańcem i dzida do domu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 19 minut temu, grimson napisał: No i cyk, nocny lot wąskim kadłubem B737 do PL. Po drodze zapalenie znicza pod Małym Powstańcem i dzida do domu. Parę metrów dalej Podwale 25 bardzo dobra gastronomia a mój stały punkt odwiedzin Warszawy szczególnie w poniedziałki 😂 golonka,szaszłyki, małosolne ogórki i smalczyk rewelacja plus browar w kufelku litrowym 💪 mmmm polecam to miejsce 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 1 minutę temu, PaVic napisał: Parę metrów dalej Podwale 25 bardzo dobra gastronomia a mój stały punkt odwiedzin Warszawy szczególnie w poniedziałki 😂 golonka,szaszłyki, małosolne ogórki i smalczyk rewelacja plus browar w kufelku litrowym 💪 mmmm polecam to miejsce 😉 Brzmi elegancko, ale dziś po nieprzespanej nocy w samolocie szybkie wbicie pod pomnik, bo trzeba było jechać dalej do domu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia W dniu 2.08.2025 o 12:36, PaVic napisał: Parę metrów dalej Podwale 25 bardzo dobra gastronomia a mój stały punkt odwiedzin Warszawy szczególnie w poniedziałki 😂 golonka,szaszłyki, małosolne ogórki i smalczyk rewelacja plus browar w kufelku litrowym 💪 mmmm polecam to miejsce 😉 Jadłem tam wiele razy w trakcie delegacji w Warszawie, moja ulubiona pozycja to golonka gotowana i flaczki. Z tego co pamiętam, to chyba we wtorki piwko litrowe było w cenie normalnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 1 godzinę temu, bubol.T napisał: Jadłem tam wiele razy w trakcie delegacji w Warszawie, moja ulubiona pozycja to golonka gotowana i flaczki. Z tego co pamiętam, to chyba we wtorki piwko litrowe było w cenie normalnego. Dawno nie byłem aż wstyd się przyznać ale odkąd kupiłem kawałek ogródka większego jakoś w porze letniej nigdzie nie chce mi sie z niego ruszać- chyba starość 😅 . Poniedziałek zawsze był literek w cenie maluszka a jak to w warszawskim klimacie bywa maluszek to 0.4 jak dobrze pamiętam w cenie x2 0.5l podmiejskiego krajowego ( oczywiście mogę się mylić 🤷♂️ może coś się zmieniło) choć wątpię 🤨 bo ta mieścina tak ma i już 😉 W Kompani nie jedną poniedziałkową biesiadę kulinarno-zakrapianą przeżyłem 😉 jak pamięcią sięgam to lokal który znam od 2004 roku i przez lata to atrakcyjny punkt gastronomiczny na mapie Warszawy. Mam też inny jak ktoś lubi wracać pamięcią w czasy PRL 😂💪 ten to mistrz nad mistrzem z najlepszym tatarem warszawskim 😜 czyli Lotos na Belwederskiej ,😂 uwielbiam 🥰 jak odwiedzam pewnego mojego ziomeczka to zawsze właśnie tam lądujemy i w dobrych humorach wychodzimy 😂 Polecam miejscówkę👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu Za 3 godziny zaczynamy, teraz czas na sen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Powoli kończymy jazdę. Na razie czas na szopping w markecie, lokalnych od zatrzęsienia, bo od jutra mają długi weekend. Jedziemy benzyną 190ps DSG FWD, z całej trasy średnie spalanie 6,9/100, a zasięg po tankowaniu zbiornika 65l pokazuje 1230km w totalu. Rok temu też jechałem prawie identycznym Passatem ale 150ps TDI i zasięg na pełnym baku to 1400km. Niezle jest to 2.0 tfsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi