kordiankw Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, a_senior napisał: Witku, nie deneruj się i nie przymierzaj do siebie. Nieczęsto zgadzam się z Mitkiem, ale tym razem, widząc podobną scenę z rowerzystką na czasówce na bulwarach wiślanych (BTW, jaka jest różnica między szosówką i czasówką?) Andrzej ja się nie denerwuję, wyrażam swoje zdanie, wolno mi. Rower czasowy to z lemondka na kierownicy, swoją drogą jest cięższy od typowej szosowki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, kordiankw napisał: Andrzej ja się nie denerwuję, wyrażam swoje zdanie, wolno mi. Rower czasowy to z lemondka na kierownicy, swoją drogą jest cięższy od typowej szosowki. Niestety nie Drogi Witoldzie. Lemondkę możesz sobie założyć nawet do MTB. Rowery te mają przede wszystkim inną geometrię, pakiet aerodynamiczny, inne koła itd. Nie ma raczej porównania. Czasówka to rower skrajnie wyspecjalizowany i stąd moje zdziwienie na widok dziewczyny. Teraz już rozumiem Twoją reakcję Witoldzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 37 minut temu, Mitek napisał: Niestety nie Drogi Witoldzie. Lemondkę możesz sobie założyć nawet do MTB. Rowery te mają przede wszystkim inną geometrię, pakiet aerodynamiczny, inne koła itd. Nie ma raczej porównania. Czasówka to rower skrajnie wyspecjalizowany i stąd moje zdziwienie na widok dziewczyny. Teraz już rozumiem Twoją reakcję Witoldzie. Pozdro Myślisz, że nie wiem jak wygląda rower czasowy? Przedstawiłem w skrócie Andrzejowi różnicę bez wdawania się w detale. Mam kolegów startujących w triatlonie i nie tylko miałem okazję widzieć taki rower, ale nawet się na nim przejechać. Jeden z kolegów aktualnie taki sprzedaje. Edytowane 4 godziny temu przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, kordiankw napisał: Myślisz, że nie wiem jak wygląda rower czasowy? Przedstawiłem w skrócie Andrzejowi różnicę bez wdawania się w detale. Mam kolegów startujących w triatlonie i nie tylko miałem okazję widzieć taki rower, ale nawet się na nim przejechać. Jeden z kolegów aktualnie taki sprzedaje. Cześć No piszesz jakbyś pojęcia nie miał i dlatego się dziwię bo wiem, że masz. Skoro jeździłeś na takim rowerze to wiesz, że jazda na takim rowerze jest niełatwa a jego zwrotność i manewrowość żadna. Stąd moje pierwotne zdziwienie. Zresztą powiem Ci, że to nie pierwsza czasówka w tym rejonie, którą widziałem. Może tam gdzieś na bulwarach jest jakaś wypożyczalnia...?? albo punkt testowy... 😉 Pozdro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu +6 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi