Edwin Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 35 minut temu, Lexi napisał: Na Ruchaczach ?... to samo - tylko zabawa..zero jazdy 😉 Widać, widać,nawet w poziomie aparatu nie potrafiłeś ustawić 😁 Może jakaś analiza w kontekście jazdy..😀 Edytowane 20 godzin temu przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Ja to postrzegam inaczej. Jeżeli publikujemy publicznie film poradniczy to powinien on być zrealizowany tak aby nikogo nie wprowadzać w błąd ani oszukiwać. Gdyby to był film np: Nasz radosny wyjazd na narty - Białka - super. Ale jak mamy tam dodatek: "Trasy, wyciągi, co warto wiedzieć" to jest to film poradniczy i tu oczekuje autora eksperta i koniec. Osoba ledwo stojąca na nartach nie może opowiadać o trasach czy infrastrukturze narciarskiej bo po prostu nic na ten temat realnie nie wie. Opowiada sobie subiektywne bajki a film poradniczy powinien być obiektywny i skierowany dla każdego, nawet początkującej osoby, która pierwszy raz narty na oczy widzi. Dla mnie to sprawa pewnej elementarnej uczciwości po prostu. Niedługo stuknie mi 40 lat jak pływam kajakiem i wiem na ten temat sporo. Wprowadzałem w tę zabawę dziesiątki osób i mogę mówić tygodniami ale żeby zrobić film poradniczy... Co jest? Jak Ty odpuścisz ...to ja wychodzę Harpia, Senior, Jan, i kto mi zostanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Ja to postrzegam inaczej. Jeżeli publikujemy publicznie film poradniczy to powinien on być zrealizowany tak aby nikogo nie wprowadzać w błąd ani oszukiwać. Gdyby to był film np: Nasz radosny wyjazd na narty - Białka - super. Ale jak mamy tam dodatek: "Trasy, wyciągi, co warto wiedzieć" to jest to film poradniczy i tu oczekuje autora eksperta i koniec. Osoba ledwo stojąca na nartach nie może opowiadać o trasach czy infrastrukturze narciarskiej bo po prostu nic na ten temat realnie nie wie. Opowiada sobie subiektywne bajki a film poradniczy powinien być obiektywny i skierowany dla każdego, nawet początkującej osoby, która pierwszy raz narty na oczy widzi. Dla mnie to sprawa pewnej elementarnej uczciwości po prostu. Niedługo stuknie mi 40 lat jak pływam kajakiem i wiem na ten temat sporo. Wprowadzałem w tę zabawę dziesiątki osób i mogę mówić tygodniami ale żeby zrobić film poradniczy... to musisz oglądać filmy poradnicze Ciszaka bo ja ich np. nie trawię a ten filmik z Białki zupełnie mi wystarczy aby tam na narty nie pojechać i nie potrzebuję żadnego eksperta. ps. sam napisałeś tekst poradniczy o trasie w Zermatt i mimo że jesteś doskonałym narciarzem to akurat w tym zakresie nie masz pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, Baltazar Gabka napisał: Jan, mnie masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Jan napisał: to musisz oglądać filmy poradnicze Ciszaka bo ja ich np. nie trawię a ten filmik z Białki zupełnie mi wystarczy aby tam na narty nie pojechać i nie potrzebuję żadnego eksperta. ps. sam napisałeś tekst poradniczy o trasie w Zermatt i mimo że jesteś doskonałym narciarzem to akurat w tym zakresie nie masz pojęcia Ja pisałem coś poradniczego o trasie w Zermatt. Jednak chyba po polsku już u Ciebie słabo ze zrozumieniem słowa pisanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, Baltazar Gabka napisał: Co jest? Jak Ty odpuścisz ...to ja wychodzę Harpia, Senior, Jan, i kto mi zostanie Cześć Ale co mam odpuścić, bo nie kumam Baltazarze Drogi? Ja raczej nie odpuszczam, co najwyżej się taktycznie przyczajam. 😉 Pozdro Edytowane 18 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Jan napisał: mnie masz na myśli? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 16 minut temu, Baltazar Gabka napisał: kto mi zostanie Szpieg z krainy Deszczowców.😀😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Ale co mam odpuścić, bo nie kumam Baltazarze Drogi? Ja raczej nie odpuszczam, co najwyżej się taktycznie przyczajam. 😉 Pozdro Pazur był kiedyś. Tego typu produkcje wsadzałeś do lufy a wcześniej proch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 11 minut temu, Edwin napisał: Szpieg z krainy Deszczowców.😀😀 Dlaczego z D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Baltazar Gabka napisał: Dlaczego z D Nie oglądałeś kiedyś bajki w odcinkach ,o Baltazarze Gąbce i szpiegu z krainy deszczowców -Don Pedro 😊😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 24 minuty temu, Baltazar Gabka napisał: Dlaczego z D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, Edwin napisał: Nie oglądałeś kiedyś bajki w odcinkach ,o Baltazarze Gąbce i szpiegu z krainy deszczowców -Don Pedro 😊😊 9 minut temu, Edwin napisał: Nie oglądałeś kiedyś bajki w odcinkach ,o Baltazarze Gąbce i szpiegu z krainy deszczowców -Don Pedro 😊😊 Ale ta kraina deszczowców to bliżej Dolomitów i rodzinnych stron Królowej Bony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Baltazar Gabka napisał: Ale ta kraina deszczowców to bliżej Dolomitów i rodzinnych stron Królowej Bony Czyli Lombardia,super 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 3 godziny temu, Lexi napisał: Na Ruchaczach ?... to samo - tylko zabawa..zero jazdy 😉 No pisałem, że ten co robi zdjęcia to najgorszy. A tu masz klasyczne mierzenie długości, ok będzie się działo w tej Francji. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi