KrzysiekK Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 1 minutę temu, star napisał: Wiesz od przemocy trzeba uciekać gdzie pieprz rośnie, a nie jej samemu szukać. Ostatnio znajoma powiedziała, że panu Bogu udały się jedynie koty. Sama troszkę się od ludzi izoluje. A co do kijków to jeden już złamałem, ale podczas jazdy, drugim dziś sam sobie prawie wbiłem w szczękę tak więc widać, że sam potrafię i nie muszę jechać do Szczawnicy. Ech ci górale;-) Koty … z kotami to różnie bywa. Mój jest workiem na kota. Łagodny. Ale w Tyliczu był taki skurczybyk - piękny, tłusty i puchaty. Niby chce się dać głaskać a głaskany gryzie. Może góral … 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 3 minuty temu, KrzysiekK napisał: Wnuka ? To jaki Ty rocznik jesteś jeśli to nie tajemnica ? Mam 60 lat, jestem instruktorem, wielokrotnym uczestnikiem mistrzostw Polski, co prawda tylko 10 miejsce w finałach. 3 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 (edited) 4 minuty temu, KrzysiekK napisał: Koty … z kotami to różnie bywa. Mój jest workiem na kota. Łagodny. Ale w Tyliczu był taki skurczybyk - piękny, tłusty i puchaty. Niby chce się dać głaskać a głaskany gryzie. Może góral … Znałem takiego, ale nad morzem, sam już nie wiem. Może chciał się bawić? Zabawa w kotka i myszkę. Ty miałeś być myszką. Edited December 9, 2024 by star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 10 minut temu, labas napisał: Ja tam wolę formę fizyczną od psychicznej😜 Czyli tak dostanie po dupie, że mu w nogi pójdzie, mogą być Pięty😉. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 1 minutę temu, labas napisał: Mam 60 lat, jestem instruktorem, wielokrotnym uczestnikiem mistrzostw Polski, co prawda tylko 10 miejsce w finałach. Właśnie miałem napisać, że gdyby wiedział jak jeździsz,to nie szkoda by było i dwóch kijków, tylko nie wiem jak z przekazywaniem wiedzy u Ciebie oprócz napierd... 😁😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 (edited) 1 minutę temu, Edwin napisał: Właśnie miałem napisać, że gdyby wiedział jak jeździsz,to nie szkoda by było i dwóch kijków, tylko nie wiem jak z przekazywaniem wiedzy u Ciebie oprócz napierd... 😁😁 No chyba dobrze, wnusio chyba jeszcze żyje? Ale co to za życie, z przetrąconym kręgosłupem? Edited December 9, 2024 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 Teraz, Marcos73 napisał: Czyli tak dostanie po dupie, że mu w nogi pójdzie, mogą być Pięty😉. pozdro Zazwyczaj piety, zapamięta na całe życie, a nie jakieś angulacje. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 1 minutę temu, Edwin napisał: Właśnie miałem napisać, że gdyby wiedział jak jeździsz,to nie szkoda by było i dwóch kijków, tylko nie wiem jak z przekazywaniem wiedzy u Ciebie oprócz napierd... 😁😁 W tym problem, jestem bardziej nerwowy niż Mitek. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 1 minutę temu, star napisał: No chyba dobrze, wnusio chyba jeszcze żyje? Żyje i w tym roku będzie startował w lidze. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 1 minutę temu, labas napisał: W tym problem, jestem bardziej nerwowy niż Mitek. To może zamiast kijków niech ci Krzysiek melisy zaparzy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 1 minutę temu, star napisał: To może zamiast kijków niech ci Krzysiek melisy zaparzy? Jestem góralem,w górach kijki są lekarstwem, na wszystko. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 3 minuty temu, labas napisał: Żyje i w tym roku będzie startował w lidze. A inni podopieczni? Skoro nie dostałeś zawału ….. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 3 minuty temu, labas napisał: Jestem góralem,w górach kijki są lekarstwem, na wszystko. To już wiem dlaczego taki znerwicowany jesteś;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 Teraz, star napisał: To już wiem dlaczego taki znerwicowany jesteś;-) Nie jestem, czerpię z życia pełnymi garściami. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 3 minuty temu, Marcos73 napisał: A inni podopieczni? Skoro nie dostałeś zawału ….. pozdro Nie udzielam się, czasami znajomym, rodzinie, pomagam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 1 minutę temu, labas napisał: Nie udzielam się, czasami znajomym, rodzinie, pomagam. Każdy spotkany w drodze człowieka to kapitał i wartość … mam nadziej że się nam drogi zejdą kiedyś i się nie pozabijamy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 19 minut temu, labas napisał: Mam 60 lat, jestem instruktorem, wielokrotnym uczestnikiem mistrzostw Polski, co prawda tylko 10 miejsce w finałach. w jakiej konkurencji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 1 minutę temu, KrzysiekK napisał: Każdy spotkany w drodze człowieka to kapitał i wartość … mam nadziej że się nam drogi zejdą kiedyś i się nie pozabijamy Nie, nie pozabijamy się, tylko mi codziennie będziesz musiał kijki kupować. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 1 minutę temu, Jan napisał: w jakiej konkurencji ? Gigant 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 6 minut temu, labas napisał: Nie, nie pozabijamy się, tylko mi codziennie będziesz musiał kijki kupować. Leszczyna u was nie rośnie ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 Teraz, KrzysiekK napisał: Leszczyna u was nie rośnie ? Bardziej boli, dziadek mnie nią lał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 7 minut temu, labas napisał: Nie, nie pozabijamy się, tylko mi codziennie będziesz musiał kijki kupować. W tym roku byłem na Trzech Koronach … ładnie kurde. W końcu się udało tyłek zebrać … rolki na velo Dunajec trochę, spływ, takie tam .. obrazy w głowie zostały na zawsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 10 minut temu, labas napisał: Nie jestem, czerpię z życia pełnymi garściami. Widzisz Labas, na forum nic się nie zmieniło. Mało zostało ekipy, która Ciebie kojarzy. My w tym samym jakoś czasie zakładaliśmy tutaj konto lata temu. Ja też wsiąkłem na trochę lat. edwin110 pozdrawia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 labas słynął z tego, że lubił zapierdalać. to ja szanuję. założyłem konto na SF w 2009r, trochę starej ekipy pamiętam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 3 minuty temu, grimson napisał: labas słynął z tego, że lubił zapierdalać. to ja szanuję. założyłem konto na SF w 2009r, trochę starej ekipy pamiętam. Też w 2009 założyłem konto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts