Skocz do zawartości

Materiały szkoleniowe

Adam ..DUCH

Rekomendowane odpowiedzi

35 minut temu, Lexi napisał:

Na Ruchaczach ?... to samo  - tylko zabawa..zero jazdy 😉

073087FD-C417-49A5-873D-6312F6249CD5_1_105_c.thumb.jpg.c8c60629eb9a4972041b1a84c8f69806.jpg

Widać, widać,nawet w poziomie aparatu nie potrafiłeś ustawić 😁 Może jakaś analiza w kontekście jazdy..😀

Edytowane przez Edwin
  • Haha 1

2 godziny temu, Mitek napisał:

Cześć

Ja to postrzegam inaczej.

Jeżeli publikujemy publicznie film poradniczy to powinien on być zrealizowany tak aby nikogo nie wprowadzać w błąd ani oszukiwać. Gdyby to był film np: Nasz radosny wyjazd na narty - Białka - super. Ale jak mamy tam dodatek: "Trasy, wyciągi, co warto wiedzieć" to jest to film poradniczy i tu oczekuje autora eksperta i koniec. Osoba ledwo stojąca na nartach nie może opowiadać o trasach czy infrastrukturze narciarskiej bo po prostu nic na ten temat realnie nie wie. Opowiada sobie subiektywne bajki a film poradniczy powinien być obiektywny i skierowany dla każdego, nawet początkującej osoby, która pierwszy raz narty na oczy widzi.

Dla mnie to sprawa pewnej elementarnej uczciwości po prostu.

Niedługo stuknie mi 40 lat jak pływam kajakiem i wiem na ten temat sporo. Wprowadzałem w tę zabawę dziesiątki osób i mogę mówić tygodniami ale żeby zrobić film poradniczy... 

Co jest? Jak Ty odpuścisz ...to ja wychodzę

Harpia, Senior, Jan, i kto mi zostanie

• Thanks 1

2 godziny temu, Mitek napisał:

Cześć

Ja to postrzegam inaczej.

Jeżeli publikujemy publicznie film poradniczy to powinien on być zrealizowany tak aby nikogo nie wprowadzać w błąd ani oszukiwać. Gdyby to był film np: Nasz radosny wyjazd na narty - Białka - super. Ale jak mamy tam dodatek: "Trasy, wyciągi, co warto wiedzieć" to jest to film poradniczy i tu oczekuje autora eksperta i koniec. Osoba ledwo stojąca na nartach nie może opowiadać o trasach czy infrastrukturze narciarskiej bo po prostu nic na ten temat realnie nie wie. Opowiada sobie subiektywne bajki a film poradniczy powinien być obiektywny i skierowany dla każdego, nawet początkującej osoby, która pierwszy raz narty na oczy widzi.

Dla mnie to sprawa pewnej elementarnej uczciwości po prostu.

Niedługo stuknie mi 40 lat jak pływam kajakiem i wiem na ten temat sporo. Wprowadzałem w tę zabawę dziesiątki osób i mogę mówić tygodniami ale żeby zrobić film poradniczy... 

to musisz oglądać filmy poradnicze Ciszaka bo ja ich np. nie trawię a ten filmik z Białki zupełnie mi wystarczy aby tam na narty nie pojechać i nie potrzebuję żadnego eksperta. 

ps.

sam napisałeś tekst poradniczy o trasie w Zermatt i mimo że jesteś doskonałym narciarzem to akurat w tym zakresie nie masz pojęcia 

5 minut temu, Jan napisał:

to musisz oglądać filmy poradnicze Ciszaka bo ja ich np. nie trawię a ten filmik z Białki zupełnie mi wystarczy aby tam na narty nie pojechać i nie potrzebuję żadnego eksperta. 

ps.

sam napisałeś tekst poradniczy o trasie w Zermatt i mimo że jesteś doskonałym narciarzem to akurat w tym zakresie nie masz pojęcia 

Ja pisałem coś poradniczego o trasie w Zermatt. Jednak chyba po polsku już u Ciebie słabo ze zrozumieniem słowa pisanego.

10 minut temu, Baltazar Gabka napisał:

Co jest? Jak Ty odpuścisz ...to ja wychodzę

Harpia, Senior, Jan, i kto mi zostanie

Cześć

Ale co mam odpuścić, bo nie kumam Baltazarze Drogi? Ja raczej nie odpuszczam, co najwyżej się taktycznie przyczajam. 😉

Pozdro

Edytowane przez Mitek

8 minut temu, Edwin napisał:

Nie oglądałeś kiedyś bajki w odcinkach ,o Baltazarze Gąbce i szpiegu z krainy deszczowców -Don Pedro 😊😊

9 minut temu, Edwin napisał:

Nie oglądałeś kiedyś bajki w odcinkach ,o Baltazarze Gąbce i szpiegu z krainy deszczowców -Don Pedro 😊😊

Ale ta kraina deszczowców to bliżej  Dolomitów  i rodzinnych stron Królowej Bony