grimson Napisano 7 Września Udostępnij Napisano 7 Września Kłodzko. Dwa obrazy warte więcej niż 1000 słów. Foto z 15.09.2024 oraz z dzisiaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu grimson, to teraz na zimowo. Wygrzebaliska styczeń 2016😉 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 42 minuty temu, AdrianW napisał: grimson, to teraz na zimowo. Wygrzebaliska styczeń 2016😉 a ja niżej na nieodległej od Zieleńca Czarnej Górze, 02.2008 rok: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Widziałem już ten filmik🙂 Śmiem przypuszczać że technika się poprawiła od tamtego czasu?😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Godzinę temu, grimson napisał: 2008 rok: z 2008 mam taki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu A wystarczyłoby żebym nie wrzucał zdj z samochodem, grimson swój filmik umieścił w temacie "Czarna Góra" a Jan swój w "Zermatt". I byłby porządek 🫣😄 ale w końcu to nie elektroda.pl 🤣 Pozdro dla wszystkich Spamerów😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 25 minut temu, AdrianW napisał: A wystarczyłoby żebym nie wrzucał zdj z samochodem, grimson swój filmik umieścił w temacie "Czarna Góra" a Jan swój w "Zermatt". I byłby porządek 🫣😄 ale w końcu to nie elektroda.pl 🤣 Pozdro dla wszystkich Spamerów😎 zawsze to lepiej niż pisać o broni, strzelaniu i zabijaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 31 minut temu, AdrianW napisał: A wystarczyłoby żebym nie wrzucał zdj z samochodem, grimson swój filmik umieścił w temacie "Czarna Góra" a Jan swój w "Zermatt". I byłby porządek 🫣😄 ale w końcu to nie elektroda.pl 🤣 Pozdro dla wszystkich Spamerów😎 Cześć 2008: A w piątek może będziesz gdzieś w Warszawie, w okolicach 16.00-18.00 Adrian? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, Jan napisał: zawsze to lepiej niż pisać o broni, strzelaniu i zabijaniu I polityce😵💫😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć 2008: A w piątek może będziesz gdzieś w Warszawie, w okolicach 16.00-18.00 Adrian? Pozdro Cześć. Mitku na początku myślałem że to Ty i Jan razem tak lecicie 🤣 ale później szare komórki się ruszyły i oprzytomniałem hehe😂 Fajne te stare filmy, widać że w formie 😉 W piątek jestem w Otwocku na USG. Tylko ja już obkupiony... Nie chciałem Ci głowy zawracać... Napiszę Ci jutro wszystko na priv. Pozdrowionka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 21 minut temu, AdrianW napisał: Cześć. Mitku na początku myślałem że to Ty i Jan razem tak lecicie 🤣 ale później szare komórki się ruszyły i oprzytomniałem hehe😂 Fajne te stare filmy, widać że w formie 😉 W piątek jestem w Otwocku na USG. Tylko ja już obkupiony... Nie chciałem Ci głowy zawracać... Napiszę Ci jutro wszystko na priv. Pozdrowionka Cześć Hehe... Jak byłem w formie to jeszcze nie robiło się filmików. 🙂 Swego czasu kręciliśmy filmy instruktażowe kamerą VHS - to była zabawa. Gdzieś to może mam ale nawet nie chce mi się szukać nie mówiąc o cyfrowaniu. Żyjemy tu i teraz - wspominają dziadkowie. Ciekawe co kupiłeś, napisz wszystko. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Dokładnie, jednak sentyment jest... 2 miesiące później od tych zdjęć miałem dzwona... Ale narty ze zdjęcia cały czas mamy, te Atomiki to były chyba GS. Podeślę zdjęcie w wolnym czasie, może da się je wskrzesić. Braciaka po pierwszych zjazdach na nich musieliśmy na SOR zawieźć 🤣 Resztę wyjazdu już wypożyczał. Oj gdybyś miał taką kamerkę jak są teraz w tamtych czasach...😎 Ja poluję na insta360 X4. Zawsze jak wracamy z nart to później żałujemy że tak mało nagraliśmy. Muszę tylko opatentować jak nagrywać żeby móc swobodnie zjeżdżać, ale mam już pewien pomysł 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 8 godzin temu, AdrianW napisał: Widziałem już ten filmik🙂 Śmiem przypuszczać że technika się poprawiła od tamtego czasu?😆 Poprawiłem znacząco jazdę na wprost, którą staram się regularnie doskonalić. Już nie zobaczysz u mnie kijków sterczących pod kątem 45st do góry, jak na filmie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, grimson napisał: Poprawiłem znacząco jazdę na wprost, którą staram się regularnie doskonalić. Już nie zobaczysz u mnie kijków sterczących pod kątem 45st do góry, jak na filmie. Spoko, nie wątpię 😉 każdy kiedyś zaczynał... ja właściwie teraz jestem na tym etapie 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, grimson napisał: Poprawiłem znacząco jazdę na wprost, którą staram się regularnie doskonalić. a jak z techniką hamowania ? dalej wywalasz się na końcu zjazdu czy też poprawiłeś? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: Oj gdybyś miał taką kamerkę jak są teraz w tamtych czasach...😎 Ja poluję na insta360 X4. Co do kamer na narty mam swoje zdanie. Wypróbowałem różne warianty: handycam, gopro, aparaty typu kompakt, smartfon. Najlepsza, w sensie wszechstronności i efektów, jest kamerka typu handcam, ale to trzeba wozić ze sobą. Niezły wydaje się dobry kompakt. Robi dobre zdjęcia i filmy, ale też trzeba go ze sobą wozić. Gopro dobry jest do specyficznych celów. Ale najlepszy jest dobry smartfon, bo ten mamy ze sobą zawsze. 🙂 I zawsze jest pod ręką. A z 2008 r. mam filmik z Cortiny. Żona (w niebieskim) i siostra (w białym). Bardzo udany pobyt. Zdjęcia i filmy kręcone niezłym w tamtym czasie kompaktem Canon A710. https://photos.app.goo.gl/TFh2Rw8nVuGsesfq5 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, a_senior napisał: A z 2008 r. mam filmik z Cortiny. Żona (w niebieskim) i siostra (w białym). Bardzo udany pobyt. Zdjęcia i filmy kręcone niezłym w tamtym czasie kompaktem Canon A710. https://photos.app.goo.gl/TFh2Rw8nVuGsesfq5 Piękne czasy, kaski były niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Jan napisał: a jak z techniką hamowania ? dalej wywalasz się na końcu zjazdu czy też poprawiłeś? nie, gleby na końcu zjazdu były na początku nauki w 1994r. obecnie jak glebuję, to przy wysokich prędkościach. na razie Anioł Stróż czuwa, wszystkie kości całe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu @Jan popatrz na wykres prędkości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, grimson napisał: @Jan popatrz na wykres prędkości: Dzwon przy 30 km/h? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu 2 godziny temu, a_senior napisał: Co do kamer na narty mam swoje zdanie. Wypróbowałem różne warianty: handycam, gopro, aparaty typu kompakt, smartfon. Najlepsza, w sensie wszechstronności i efektów, jest kamerka typu handcam, ale to trzeba wozić ze sobą. Niezły wydaje się dobry kompakt. Robi dobre zdjęcia i filmy, ale też trzeba go ze sobą wozić. Gopro dobry jest do specyficznych celów. Ale najlepszy jest dobry smartfon, bo ten mamy ze sobą zawsze. 🙂 I zawsze jest pod ręką. A z 2008 r. mam filmik z Cortiny. Żona (w niebieskim) i siostra (w białym). Bardzo udany pobyt. Zdjęcia i filmy kręcone niezłym w tamtym czasie kompaktem Canon A710. https://photos.app.goo.gl/TFh2Rw8nVuGsesfq5 Jak wrócę do domu to obejrzę całość na spokojnie. Mi zależy na tym żeby nagrać swoją sylwetkę w czasie jazdy a zarazem żeby była widoczna trasa z przodu. Taki efekt żeby uzyskać to musiałby ktoś jechać za mną. Myślałem żeby kamerę na kijku wystawić z plecaka. Pytanie na ile będzie to ograniczało jazdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu 53 minuty temu, Jan napisał: Dzwon przy 30 km/h? nie, hamowanie po glebie, z 94,4km/godz do 0 km/godz. wstałem, otrzepałem się, podszedłem 150m w górę stoku po narty i pojechałem dalej. ale już bez szaleństw. wszystko przy pustym stoku, podejście z buta, start o 6.22 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi