Skocz do zawartości

Winterpol - Zieleniec

Administrator

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
25 minut temu, AdrianW napisał:

A wystarczyłoby żebym nie wrzucał zdj z samochodem, grimson swój filmik umieścił w temacie "Czarna Góra" a Jan swój w "Zermatt". I byłby porządek 🫣😄 ale w końcu to nie elektroda.pl 🤣 

Pozdro dla wszystkich Spamerów😎

zawsze to lepiej niż pisać o broni, strzelaniu i zabijaniu 

• Thanks 1

31 minut temu, AdrianW napisał:

A wystarczyłoby żebym nie wrzucał zdj z samochodem, grimson swój filmik umieścił w temacie "Czarna Góra" a Jan swój w "Zermatt". I byłby porządek 🫣😄 ale w końcu to nie elektroda.pl 🤣 

Pozdro dla wszystkich Spamerów😎

Cześć

2008: 

A w piątek może będziesz gdzieś w Warszawie, w okolicach 16.00-18.00 Adrian?

Pozdro

• Thanks 1

3 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

2008: 

A w piątek może będziesz gdzieś w Warszawie, w okolicach 16.00-18.00 Adrian?

Pozdro

Cześć. Mitku na początku myślałem że to Ty i Jan razem tak lecicie 🤣 ale później szare komórki się ruszyły i oprzytomniałem hehe😂 Fajne te stare filmy, widać że w formie 😉

W piątek jestem w Otwocku na USG. Tylko ja już obkupiony... Nie chciałem Ci głowy zawracać... Napiszę Ci jutro wszystko na priv.

Pozdrowionka 

• Like 1

21 minut temu, AdrianW napisał:

Cześć. Mitku na początku myślałem że to Ty i Jan razem tak lecicie 🤣 ale później szare komórki się ruszyły i oprzytomniałem hehe😂 Fajne te stare filmy, widać że w formie 😉

W piątek jestem w Otwocku na USG. Tylko ja już obkupiony... Nie chciałem Ci głowy zawracać... Napiszę Ci jutro wszystko na priv.

Pozdrowionka 

Cześć

Hehe... Jak byłem w formie to jeszcze nie robiło się filmików. 🙂 Swego czasu kręciliśmy filmy instruktażowe kamerą VHS - to była zabawa. Gdzieś to może mam ale nawet nie chce mi się szukać nie mówiąc o cyfrowaniu. Żyjemy tu i teraz - wspominają dziadkowie.

Ciekawe co kupiłeś, napisz wszystko.

Pozdro

• Like 1

Dokładnie, jednak sentyment jest... 2 miesiące później od tych zdjęć miałem dzwona... Ale narty ze zdjęcia cały czas mamy, te Atomiki to były chyba GS. Podeślę zdjęcie w wolnym czasie, może da się je wskrzesić. Braciaka po pierwszych zjazdach na nich musieliśmy na SOR zawieźć 🤣 Resztę wyjazdu już wypożyczał. Oj gdybyś miał taką kamerkę jak są teraz w tamtych czasach...😎 Ja poluję na insta360 X4. Zawsze jak wracamy z nart to później żałujemy że tak mało nagraliśmy. Muszę tylko opatentować jak nagrywać żeby móc swobodnie zjeżdżać, ale mam już pewien pomysł 😉

8 godzin temu, AdrianW napisał:

Widziałem już ten filmik🙂 Śmiem przypuszczać że technika się poprawiła od tamtego czasu?😆

Poprawiłem znacząco jazdę na wprost, którą staram się regularnie doskonalić. Już nie zobaczysz u mnie kijków sterczących pod kątem 45st do góry, jak na filmie.

• Like 1
  • Haha 1

2 minuty temu, grimson napisał:

Poprawiłem znacząco jazdę na wprost, którą staram się regularnie doskonalić. Już nie zobaczysz u mnie kijków sterczących pod kątem 45st do góry, jak na filmie.

Spoko, nie wątpię 😉 każdy kiedyś zaczynał... ja właściwie teraz jestem na tym etapie 😆

3 godziny temu, AdrianW napisał:

Oj gdybyś miał taką kamerkę jak są teraz w tamtych czasach...😎 Ja poluję na insta360 X4.

Co do kamer na narty mam swoje zdanie. Wypróbowałem różne warianty: handycam, gopro, aparaty typu kompakt, smartfon. Najlepsza, w sensie wszechstronności i efektów, jest kamerka typu handcam, ale to trzeba wozić ze sobą. Niezły wydaje się dobry kompakt. Robi dobre zdjęcia i filmy, ale też trzeba go ze sobą wozić. Gopro dobry jest do specyficznych celów. Ale najlepszy jest dobry smartfon, bo ten mamy ze sobą zawsze. 🙂 I zawsze jest pod ręką.

A z 2008 r. mam filmik z Cortiny. Żona (w niebieskim) i siostra (w białym). Bardzo udany pobyt. Zdjęcia i filmy kręcone niezłym w tamtym czasie kompaktem Canon A710.

https://photos.app.goo.gl/TFh2Rw8nVuGsesfq5

• Like 1
  • Thanks 1

29 minut temu, Jan napisał:

a jak z techniką hamowania ?

dalej wywalasz się na końcu zjazdu czy też poprawiłeś?

nie, gleby na końcu zjazdu były na początku nauki w 1994r. obecnie jak glebuję, to przy wysokich prędkościach. na razie Anioł Stróż czuwa, wszystkie kości całe.

• Haha 1