Skocz do zawartości

Winterpol - Zieleniec

Administrator

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
25 minut temu, AdrianW napisał:

A wystarczyłoby żebym nie wrzucał zdj z samochodem, grimson swój filmik umieścił w temacie "Czarna Góra" a Jan swój w "Zermatt". I byłby porządek 🫣😄 ale w końcu to nie elektroda.pl 🤣 

Pozdro dla wszystkich Spamerów😎

zawsze to lepiej niż pisać o broni, strzelaniu i zabijaniu 

• Thanks 1

31 minut temu, AdrianW napisał:

A wystarczyłoby żebym nie wrzucał zdj z samochodem, grimson swój filmik umieścił w temacie "Czarna Góra" a Jan swój w "Zermatt". I byłby porządek 🫣😄 ale w końcu to nie elektroda.pl 🤣 

Pozdro dla wszystkich Spamerów😎

Cześć

2008: 

A w piątek może będziesz gdzieś w Warszawie, w okolicach 16.00-18.00 Adrian?

Pozdro

• Thanks 1

3 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

2008: 

A w piątek może będziesz gdzieś w Warszawie, w okolicach 16.00-18.00 Adrian?

Pozdro

Cześć. Mitku na początku myślałem że to Ty i Jan razem tak lecicie 🤣 ale później szare komórki się ruszyły i oprzytomniałem hehe😂 Fajne te stare filmy, widać że w formie 😉

W piątek jestem w Otwocku na USG. Tylko ja już obkupiony... Nie chciałem Ci głowy zawracać... Napiszę Ci jutro wszystko na priv.

Pozdrowionka 

• Like 1

21 minut temu, AdrianW napisał:

Cześć. Mitku na początku myślałem że to Ty i Jan razem tak lecicie 🤣 ale później szare komórki się ruszyły i oprzytomniałem hehe😂 Fajne te stare filmy, widać że w formie 😉

W piątek jestem w Otwocku na USG. Tylko ja już obkupiony... Nie chciałem Ci głowy zawracać... Napiszę Ci jutro wszystko na priv.

Pozdrowionka 

Cześć

Hehe... Jak byłem w formie to jeszcze nie robiło się filmików. 🙂 Swego czasu kręciliśmy filmy instruktażowe kamerą VHS - to była zabawa. Gdzieś to może mam ale nawet nie chce mi się szukać nie mówiąc o cyfrowaniu. Żyjemy tu i teraz - wspominają dziadkowie.

Ciekawe co kupiłeś, napisz wszystko.

Pozdro