grimson Napisano 7 Września Udostępnij Napisano 7 Września Kłodzko. Dwa obrazy warte więcej niż 1000 słów. Foto z 15.09.2024 oraz z dzisiaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu grimson, to teraz na zimowo. Wygrzebaliska styczeń 2016😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, AdrianW napisał: grimson, to teraz na zimowo. Wygrzebaliska styczeń 2016😉 a ja niżej na nieodległej od Zieleńca Czarnej Górze, 02.2008 rok: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu Widziałem już ten filmik🙂 Śmiem przypuszczać że technika się poprawiła od tamtego czasu?😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 minuty temu Udostępnij Napisano 3 minuty temu Godzinę temu, grimson napisał: 2008 rok: z 2008 mam taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi